Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
evo opet ja :rafal: :lol:

-Svaki forumas treba da napise nesto o 2009-oj godini.
tipa neko napise pitanje tipa : " Koja Osoba koja ti je ulepsala leto u 2009-oj je.." ili npr " ove godine ti je najsmesnije bilo.?." ili "sta te je obradovalo najvise? " itd..itd...
ukratko, svi treba da dodajemo utiske kao odgovor na pitanje postavljeno iznad, tako cemo se i najlakse prisetiti nekih stvari kojim cemo zaokruziti 2009-tu. Slicno je temo Q/A samo sto je vezano iskljucivo za desavanja iz ove godine. Osvrt na sve sto nam se izdesavalo...
Evo da ne bih gnjavila mnogo (kao sto imam obicaj) :) da pocnem:

U ovoj godini cu svakako pamtiti upoznavanje sa Black Lady koja je jedna sjajna devojka, bez laskavih namera. :lezkiss: (bio je to 24.08.2009 njen dolazak za BG koji smo provele zajedno, i to cu pamtiti...normalno!) A evo i pitanja za sl. forumasa/icu :

-TextKoja pesma ti je, na neki nacin obelezila 2009-tu?
Korisnikov avatar
By Tungi
Ovo mi zvuci kao da se ne oprastam samo sa ovom godinom,vec i sa zivotom,pa moram navoditi po cemu cu pamtiti prethodnu godinu(odnosno ovu)...Pa ma se reflektovalo kroz deja vu..Mozda me stvarno nesto i pokosi;pa ajd da zapisem:

Ni po cemu.Teska bremena prethodnih godina su samo narastala,stopila se sa ovom..Tu i tamo,poneke sitne radosti koje ni po cemu ne bi trebalo da se posebno istaknu.Jedna tako prazna,mljuzgava godina u kojoj nisam nista primio,a ni dao...Sve je samo dim,kroz nocne vesticje sate i sanjarenja,beli zidovi i otrcano "Bice bolje..."Otrcani JA koji se vodim time...Toliko.

Od Nove-Nista nova,nista nova:nazdravlje:
By Kragi
...posli feste kisne vala :)

Mnogo volim i Dragojevica i tu pesmu :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Sto se pesama tice, hm pa mozda neka pesma sa Sekinog novog albuma :D

A sto se nekih drugih, emotivnih, stvari tice, pa recimo da ne zelim da budem morbidan. Preskocicu odgovor. :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
20.02.2009 ............ :hypno:

27.05.2009 luda noc u ns...

04.11.2009 ukapirala neke stvari... :love:

06.11.2009 prvo putovanje sa :love:

ovo su sve lepe stvari... :)

one ruzne zaboravljam (u 27 sam naucila da ih brisem iz glave...)
Korisnikov avatar
By Blady
Hocu da se podsetim kakva sam bila pre 5-6 godina i nastavim odatle.
Ne treba ziveti u proslosti, pa bih samo da nastavim...
By barni
U 2009 sam putovao bas dosta, bio sam mesec dana u Indoneziji, upoznao dosta ljudi i eto patim sto je to tako daleko i pomalo se gube ta poznanstva.
To mi je bila bas, bas dobra godina.
Neke svoje strahove sam prevazisao, i prvi put se nekako osecao slobodan, od svega.Tu je sve pocelo.
By barni
Sloboda MDNA tu sam shvatio sta je slobodan covek i sta je sloboda, pa sam krenuo traziti cemu sluzi jer sve ima svrhu
Korisnikov avatar
By Madonna
@barni ok ja sam u gradu pa ti kad nađeš dođi
By Speculum Columbae
bundevom koja se u ponoć pretvara u mene posle intimne večery sa veštičinom kućom iz ivice i marice sačinjenom od byreka i bensedina+++ #bajkowito
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!