Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Paaaaaa.... Vidim da tebi očigledno fali, Mahoney, uprkos tome što si temu stavio tobož šaljivo u Zezanje i opuštenciju....
Meni Status ne fali, jer u njegovim brojnim kvalitetima uživam kad god ih se uželim i kad god mi se prohte. Samo ga nazovem i brzo se dogovorimo oko svega što nam je po volji. :yes:
A to insistiranje na Statusovoj nedokazanoj nepismenosti je krajnje tendenciozno i to zaista ne bih dalje komentarisao...
:deni:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Meni malo nedostaje, mora neko da uzburka ovu žabokrečinu na Forumu, ako ništa drugo.
Fali mi, jebi ga..
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
... a otvorih ovu stranicu da bih ti skrenuo pažnju da treba DA LI, ali sada skontah.. :D
btt: ne fali mi :P jer ni mene nešto nema... :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ne.
fale mi neki zanimljivi ljudi koji su ranije škrabali ovuda, tako ih je malo ostalo, a još manje novih došlo.
Korisnikov avatar
By Rei
nisam ni primetio da ga nema
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by *deni*
Paaaaaa.... Vidim da tebi očigledno fali, Mahoney, uprkos tome što si temu stavio tobož šaljivo u Zezanje i opuštenciju....
Meni Status ne fali, jer u njegovim brojnim kvalitetima uživam kad god ih se uželim i kad god mi se prohte. Samo ga nazovem i brzo se dogovorimo oko svega što nam je po volji. :yes:
A to insistiranje na Statusovoj nedokazanoj nepismenosti je krajnje tendenciozno i to zaista ne bih dalje komentarisao...
ne samo da je u zezanju & opustenciji, vec je i u trash zoni.

pa, *deni*, pobogu, juli je mesec, leto je poznato u novinarskim krugovima kao i "sezona kiselih krastavaca", kada se relaksiramo u moru ili jezeru, ili, pak, u ovako neobaveznim temama...

majkl dzeksona smo oplakali, sanader je seciran kao zaba, sta nam preostaje nego da kukamo za statijem?

da, meni status FALI.
toliko je pretenciozan, neobrazovan, a ambiciozan (takvi su najgori), da su me SVI njegovi tekstovi na forumu strasno nervirali, pa sam morao po hitnom postupku da reagujem, da se uclanjujem u sve njegove HATE klubove, i da pljujem sve njegove otvorene FAN klubove...

sta ces, jebes dzelata (mene) bez zrtve (njega).

:geisha:

Slika
By Ulix
Status mi naravno ne fali ni najmanje. Fali mi, međutim, dosta drugih forumaša, ali ne znam ima li svrhe da ih nabrajam, kad su aktivni forumaši u proseku registrovani pre tri nedelje (i već imaju zvezdica više od mene posle četiri godine).
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mahoney
da, meni status FALI.
toliko je pretenciozan, neobrazovan, a ambiciozan (takvi su najgori), da su me SVI njegovi tekstovi na forumu strasno nervirali, pa sam morao po hitnom postupku da reagujem, da se uclanjujem u sve njegove HATE klubove, i da pljujem sve njegove otvorene FAN klubove...
Aha, sad zvučiš kao odamrle socijalne radnice iz staračkih domova za koje cirkularno radim poislednjih 7 meseci.
Status ne stoji na tvom putu, ni sa čim te ne ugrožava i zato - ostavi ga na miru.
Kratko i jasno.

Korisnikov avatar
By *deni*
E toooooooo !!!!!!
:trampolina:
Status - legenda !!!!

:zvezda:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Форум сам напустио јер сам схватио да се много лоших људи на њему окупило и много негативне енергије почело да избија из сваке речи појединих корисника а је једноставно не желим да будем било где где постоји негативна енергија...

Мада, преговори су у току, кад је српска национална звезда Светалана Цеца Ражнатовић могла да се врати на тв ПИНК, могао бих и ја, српски национални геј форумаш на Форум, размислићу и благовремено обавестити широке форумске масе. Ипак имам велики брј фанова овде ,а ту су и нови корисници који желе да им се обратим.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *STATUS*
... кад је највећа екс југословенска звезда Светалана Цеца Ражнатовић могла да се врати на тв ПИНК, могао бих и ја на Форум, размислићу и благовремено обавестити широке форумске масе. Ипак имам велики брoј фанова овде ,а ту су и нови корисници који желе да им се обратим....
:lizalica:
Tako je, bebić moj !!! :klap:
Svi te iščekujemo !
Ti si, ukupno gledajući, nešto najbolje što je ovaj Forum ikada imao, od svojih početaka do danas...
:mazi:
Korisnikov avatar
By KiWi
DA
Originally posted by Mahoney
*isti je poznat po sramnoj gramatici
... reče persona koja redovno započinje rečenice malim slovom.

Što bi rekao Spliffić "Peope in glass houses shouldn't throw stones"
By Hans
:drama: Oh...na ovom forumu mi nedostaje malo vise jasne i precizne misli, normalnih rasprava. A ljudi dolaze i odlaze.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Simor
Meni fali selperedejz... :sigh:
razumem te. :mazi:
on ti dodje kao forumska zamena za Ugricu. :giggle:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ajaj...
hihihihihihihihihiihihihihihihihihi...
:giggle:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Fali mi...

Ovaj forum bez njega nije ono na sta sam ja navikao...

Po meni, pored Denija, Status je jedina prava zvezda ovog foruma...

Cak su mi i njegove gluposti beskrajno zabavne...

Poljubac za njega.... :kiss:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Dr. M
Fali mi...

od reci do reci...:up:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Lepa Krepa
ne.
fale mi neki zanimljivi ljudi koji su ranije škrabali ovuda, tako ih je malo ostalo, a još manje novih došlo.
:up: upravo tako :kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Simor
Meni fali selperedejz... :sigh:
a meni manon. Iz istih razloga.
By Ulix
Molim vas ne prizivajte ih.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ulix
Molim vas ne prizivajte ih.
Molba se odbija.
By Ulix
Hajde onda neka neko kaže da mu fali i gari, pa da mogu da počnem da plačem od muke. :tepih:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Dr. M
Fali mi...

od reci do reci... :up:
Presuđeno i overeno !!!!
:sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
I pre nego što neko grakne da je reč o nepotizmu, ili već o nekim drugim stranim silama, ili ovozemaljskim stvarima koje pokvarenim ljudima u ovoj temi mogu da padnu na pamet,
priložiću sledeću divnu kompoziciju
''

:love:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Ulix
Hajde onda neka neko kaže da mu fali i gari, pa da mogu da počnem da plačem od muke. :tepih:

Znaš šta...ako je pitanje jedan gari ili 50 ovih sto su skupili sve moguče zvezdice na temama Broji do 300, onda je odluka veoma jednostavna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!