Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Tacno na jedan dan pred godisnjicu, raskinuo sam sa Robertom. Mislim da sam doneo veoma dobru odluku jer on nikada nije znao da me voli i postuje na nacin na koji sam na njega. Rec 'Volim Te' u nasoj vezi nije postojala. Svoje srce i osecanja sam mu dao, ali ih nisam dobio za uzvrat.
Ipak ne mogu da kazem da mi je bilo toliko lose. Najbolja strana veze je bila sex (na zalost), a ostale su bile potpuno zanemarene. I iako sam jos tuzan i povredjen, ipak sam srecan sto sam konacno, iz treceg pokusaja uspeo da raskinem i privedem moju prvu i pravu vezu kraju. Mnooooogo sam naucio za buducnost, a ono sto je najvaznije jeste - Bolje je biti sam, nego sam u dvoje!
Uvek cemo ostati prijatelji i nista vise...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
ne dajte se prevariti, to stefan pokusava da zavara forumski plebs jer senator ima noviju carreru :nokti:
Korisnikov avatar
By jenny
sta cu kad sam naivna bila..naivna ostala :kesa:
Korisnikov avatar
By *deni*
:pucaodsmeha:
Originally posted by stefan19
Bolje je biti sam, nego sam u dvoje!
:sweet:
Dajte mu vise tu petu zvezdicu !
:rida:
Korisnikov avatar
By jenny
jos nije dobio petu zvezdaju? :shocked:
Korisnikov avatar
By Blady
- Bolje je biti sam, nego sam u dvoje!
Sa ovim se jako jako slazem..... ;)
Korisnikov avatar
By Daliborka
A, nemojte tako da zborite.
Lako je biti sam kad je covek mlad, ali pod stare dane ce vam itekako dobro doci da imate nekog kraj sebe, pa makar po ceo dan cutali.
Nema nista gore nego kad covek ostari.
Tad je imati bilo koga pored sebe prava blagodet.
Da ti doda casu vode, napravi ti caj i razgovara sa tobom.
Korisnikov avatar
By Sing
Alguien reportó un fuego? :alexis:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sic transit gloria mundi!

I šta je plan stefane?
Opet neki bogati deda?
Ili skromni študent?
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Kiborg
Sic transit gloria mundi!

I šta je plan stefane?
Opet neki bogati deda?
Ili skromni študent?
Haha... Kibby, ja ne radim planski. Ja sam verovao ili ne, veoma spontan, i novac mi kod partnera nije jedan od prioriteta. Iskren sam i posten, i to ih valjda i prvo sarmira. Ja sam samo ono sto jesam, a Bog mi daje ono sto meni odgovara za emocionalni napredak i zivotno iskustvo.
Molio sam se Bogu da mi pomogne da zaboravim Roberta jer nakon sto me je prevario po drugi put, znao sam da sve sto radim iz ljubavi i emocija za nashu (bivshu) vezu nema smisla, jer se on nece promeniti. Samo sam odlagao izvesnu propast veze.
Ali sasvim slucajno upoznaj jednog veoma finog coveka. Coveka koji je nezan i emocionalan, susta suprotnost Roberta. Covek koji govori 7 jezika, covek koji pored svoje moci i novca jos uvek zna prave vrednosti. To je covek koji se zaljubio u mene kakav jesam, i zbog toga sam jako srecan.
Sa nestrpljenjem cekam svoj povratak u US da ga vidim.
Korisnikov avatar
By muzika86
Kuku lele, ajde bre digni glavu u vis.

:spin:
Korisnikov avatar
By *deni*
.... Iskren sam i posten, i to ih valjda i prvo sarmira. Ja sam samo ono sto jesam, a Bog mi daje ono sto meni odgovara za emocionalni napredak i zivotno iskustvo.
Molio sam se Bogu da mi pomogne da zaboravim Roberta jer nakon sto me je prevario po drugi put, znao sam da sve sto radim iz ljubavi i emocija za nashu (bivshu) vezu nema smisla, jer se on nece promeniti. Samo sam odlagao izvesnu propast veze....
Stefy, ti k`o Esmeralda, Boga ti.. :molise:
:sweet:
Korisnikov avatar
By greek_lover
rei, da l' si ti normalan :lol:

savrsheno!!!

Ju Stefane, pa ja imam 5-tu zvezdicu :smug: (sad primetih), kako to TI da je nemas, bash si aktivan na Forumu? :)
By ...Sitnicava...
Osta Stefi bez Roberta staramajke.
Uskliknimo s ljubavlju.
Ima još bogatih muškaraca.
Uskliknimo s ljubavlju.
Nemoj, Stefi, suze liti,
imućnih će uvek biti.

:love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
A što ja nemam 6. zvezdicu?
Niko se ne uzbuđuje oko toga?
C c c c...
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam stigla do has no life :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
:lol: jao ova slika je grozna ali hilarious!!!! :smeh:

nemojte bre da ste tako grozne tetke. ja bas volim sto nam stefi otvara svoje srce i deli sa nama neke jako intimne stvari iz njegovog zivota. on je jako zreo i samostalan za svoje godine i postigao je vise nego mnogi drugi stariji od njega. ja mu se zbog svega toga divim i smatram da zasluzuje pored sebe coveka koji ce mu odgovarati i s kojim ce biti srecan. i sta ako to sve povremeno zvuci kao esmeralda? mi i zivimo zivote likova iz spanskih serija a ne heroja iz epskih romana.

samo napred stefi i dobro si uradio sto si raskinuo s robertom kad te vec nije zasluzivao! samo pazi da te taj budza ne iskoristi, ti bogati su veshti da odglume da su neznamkako fini i normalni a iza toga se cesto krije sto djavola i potpuna ravnodusnost prema drugim ljudima. naravno nadam se da nece ispasti tako ali ipak budi na oprezu!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by greek_lover
rei, da l' si ti normalan :lol:

savrsheno!!!

Ju Stefane, pa ja imam 5-tu zvezdicu :smug: (sad primetih), kako to TI da je nemas, bash si aktivan na Forumu? :)
Pa ni ne cudi me Greek. Ja mislim da moderatori kuju zaveru protiv mene. Nemam zvezdu, a teme mi automatski senduju u trash zonu tako da...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Stefane, mislim da se tvoje teme same premestaju u Trash zonu...
Korisnikov avatar
By Mars
Dakle još se smejem za onu Reijevu lujku...
A počeo sam odavno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!