- 29 Dec 2008, 17:23
Tacno na jedan dan pred godisnjicu, raskinuo sam sa Robertom. Mislim da sam doneo veoma dobru odluku jer on nikada nije znao da me voli i postuje na nacin na koji sam na njega. Rec 'Volim Te' u nasoj vezi nije postojala. Svoje srce i osecanja sam mu dao, ali ih nisam dobio za uzvrat.
Ipak ne mogu da kazem da mi je bilo toliko lose. Najbolja strana veze je bila sex (na zalost), a ostale su bile potpuno zanemarene. I iako sam jos tuzan i povredjen, ipak sam srecan sto sam konacno, iz treceg pokusaja uspeo da raskinem i privedem moju prvu i pravu vezu kraju. Mnooooogo sam naucio za buducnost, a ono sto je najvaznije jeste - Bolje je biti sam, nego sam u dvoje!
Uvek cemo ostati prijatelji i nista vise...
Ipak ne mogu da kazem da mi je bilo toliko lose. Najbolja strana veze je bila sex (na zalost), a ostale su bile potpuno zanemarene. I iako sam jos tuzan i povredjen, ipak sam srecan sto sam konacno, iz treceg pokusaja uspeo da raskinem i privedem moju prvu i pravu vezu kraju. Mnooooogo sam naucio za buducnost, a ono sto je najvaznije jeste - Bolje je biti sam, nego sam u dvoje!
Uvek cemo ostati prijatelji i nista vise...