Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Evo, ja cu ti u tom sluchaju ustupiti svoju. :lol:

edit:
moj post je vezan za naslov topica. :P
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by gorilica
Evo, ja cu ti u tom sluchaju ustupiti svoju. :lol:
Goriliceeeeee, grozan si :lol:
Shovinisto jedan! Tako se ne tretira jedna dama poput mene!!!
Korisnikov avatar
By stefan19
Going once... Going twice... SOLD!
Jao gorilice, imas moju jabuchastu guzu za celu noc!!! A sad, GDE JE MOJA ZVEZDICA??? :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Molim moderatore da i u sluchaju da ispuni kvotu za toliko zeljenu zvezdicu malo odugovlache, dok ne obavimo transfer. :smeh:
Korisnikov avatar
By pthalo
ne znam. možda i više. sećam se da je bilo neki kružan broj i ne verujem da imam više od 10000. Možda 5000... nemam pojma.
Korisnikov avatar
By pthalo
ok. ja imam 4623 sada. davno sam dobila petih zvezdicu, pre nekoliko meseca. Možda 6. zvezdica je 5000 ili 10000. 5. zvezdica je manje od 4000, to sigurno. možda 2500, možda 2000, možda 1000.
Korisnikov avatar
By foolish
ti si ladno brojala koliko postova imas?! :wow: :hail2:
Korisnikov avatar
By pthalo
eh, pogledala sam koliko strana imaj moja search strana:

http://www.gay-serbia.com/forum/misc.ph ... ame=pthalo

Onda umesto "2" pisala sam 100, onda 200, onda 150, dok nisam našla poslednju stranu. Ima 30 postove po strane, znaći 30*154 (pune strane) + 4 (posljednja strana ima 4 postove, tada je imala 2).

Trajalo je 30 sekundi, maksimum.
Korisnikov avatar
By pthalo
ti imaš 1766, foolish, i 4 zvezde. znači 5. zvezde je 2000 ili 2500. :) valjda 2500.
Korisnikov avatar
By foolish
da nije tebi u zivotu ne bi znao koliko postova imam
hvala!
:kiss:
Korisnikov avatar
By pthalo
:kiss: hvala ti. da nije tebi u životu ne bih sada nasmejala naglas. :hug:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja imam 5 zvezdica, nisam nesto luda za njima, tako da sam zakljuci koji je odgovor na tvoje pitanje.. :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne resava se sve seksom, mada mislim da preko veze ( kreveta ) petu zvezdicu mogu da ti podare moderatori, pre svega unic0rn i avalon, pa se obrati njima.
Dok ne dobijes odgovor na " ponudu ", predlazem ti da sto vise i cesce ucestvujes u temama iz Trash zone, pre svega u temi " 300 ".
Tako ces sa najmanje muke da bildujes broj poruka, a samim tim ce ti i peta zvezdica biti sve bliza.
:)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by pthalo
ti imaš 1766, foolish, i 4 zvezde. znači 5. zvezde je 2000 ili 2500. :) valjda 2500.
2000. I 5000 za 6icu. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Idesh <CLICK> na "FAQ" u meniju foruma, pa idesh da poslednje pitanje
"What Are User Ranks?"
Korisnikov avatar
By mrle

Onda umesto "2" pisala sam 100, onda 200, onda 150, dok nisam našla poslednju stranu. Ima 30 postove po strane, znaći 30*154 (pune strane) + 4 (posljednja strana ima 4 postove, tada je imala 2).

pthalo - pcelica :)

Ja pokusao, ali mi nije jasan ovaj drugi deo : 2, pa 100, pa ... i nisam uspeo :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Daliborka
Ne resava se sve seksom, mada mislim da preko veze ( kreveta ) petu zvezdicu mogu da ti podare moderatori, pre svega unic0rn i avalon, pa se obrati njima.
Dok ne dobijes odgovor na " ponudu ", predlazem ti da sto vise i cesce ucestvujes u temama iz Trash zone, pre svega u temi " 300 ".
Tako ces sa najmanje muke da bildujes broj poruka, a samim tim ce ti i peta zvezdica biti sve bliza.
I tako je Daliborka stala na put mom posedovanju Stefanove jabuchaste guzice. Ccc...

:lol:
By mikka
:lol: kakva tema :pop:

phtalinom oštroumnom metodom sam provalio da imam 50 tak tih strana, tj. oko 1500 postova. Još ima da se budži do pete zvezdice :sigh: :kopa: (valjda je dve 'iljade za petu)

A da stefan ne bi morao da se j*ebe za 5 zvezdicu (koristim Lakijevu cenzuru :lol: ) ja sam bacio pogled i on ima oko 55 strana tj. 55*30 tj. oko 1700 postova
eto stefane, zahvali meni i phtalo što ne moraš da založiš guzicu, već možeš da zaradiš i na pošten način (valjda nije kasno :lol: )
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by gorilica
Originally posted by Daliborka
I tako je Daliborka stala na put mom posedovanju Stefanove jabuchaste guzice. Ccc...

:lol:
Ma nisam.
Dace on tebi svoju jabucastu guzicu svakako.
:sweet:
Zar ne, stefika ?
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by emo_haos_
i osta decko nedojeban... :drama:

:mazi:
:lol: :jumphug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!