Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Bas sam se nesto preracunavao i konstatovao da imam 3 opomene.
Jednu sam dobio od unic0rna zbog vredjanja korisnika Franck Whitsona, drugu od tramp zbog ( nehoticnog ) iznosenja licnih podataka. To je bilo onda kada smo korisniku Ivanazuh pomagali da sto lakse prebrodi tesku zivotnu situaciju prouzrokovanu njegovim povratkom u rodnu varosicu. Tada sam ja Ivanu rekao da poznajem jednu lezbejku iz njegovog rodnog mesta i mic po mic, izneli smo nekoliko podataka koji su mogli da ukazu o kojoj je devojci tacno rec. Nije bilo zle namere, prosto smo se udubili u diskusiju, zaboravljajuci da razgovaramo javno i OPA - prekrsili smo pravilnik, a moderatorka tramp je azurno ispecatirala i poslala opomene.
To mi je, dakle, druga opomena, a treca me je sustigla od Smitha5000, ponovo zbog vredjanja korisnika Franck Whitson.
S obzirom da je cetvrta opomena javna, veoma sam obazriv, jer ne bih zeleo da se izlazem bruci da me javno opominju.
Ono sto mene interesuje jeste da li su mozda o nekom vecem prazniku ( crkvenom ili svetovnom ) skinute opomene. a da ja to ne znam.
Pored toga u ovoj temi mozete i da iznosite razloge zbog kojih ste vi dobijali opomene, kao i smatranja vezana za njihovu opravdanost.
Korisnikov avatar
By Blady
Imala sam svega dve opomene, jedna je bila greskom.
A jednu sam dobila od mirth zbog nekog vredjanja sa korisnicom Paris.
Koliko se secam, to je to.
Korisnikov avatar
By Macan86
ni jednu,a nešto mi se javlja da će tako i da ostane (ja sam fin) :D
By Sixto
Joj pojma nemam... 2,3...

U svakom slucaju nedovoljno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2700149#p2700149]IriS napisao:[/url]e tako to isto izgleda kad se pojedinci ostrve na novajlije.
nervira je l da?
pojma nemam, uopće ne obraćam pažnju na novajlije.
ono što mene nervira je zloupotreba položaja. forumaši i moderatori nemaju isti nivo odgovornosti. baš zato nisam nikad nigdje htio biti moderator, ali očekujem od onih koji imaju te ambicije da se onda ne izdrkavaju privatno po forumu sa svojim kretenskim forama, u osnovi floodajući topice.

btw, super ti je ta logika u replici: ako se ja navodno ostrvljujem na novajlije, onda ti kao moderatorica smiješ srati i floodati topice s drugim moderatorom jer vam je dosadno na nekom treš partyju.
well, to ekšli samo pokazuje da si loša moderatorica, jer si - ako se doista ostrvljujem na novalije - trebala reagirati i zaštititi ih svojim ovlastima (a nisi), nego si tu izmišljotinu uzela kao opravdanje vlastitog neprofesionalizma. :regan:
Korisnikov avatar
By IriS
sasvim bi bilo dovoljno da si napisao da je neprofesionalno, sa tim bih se složila.

ovo ostalo ne bih komentarisala, pošto je prepuno pretpostavki.
Često sam bila na rubu jer sam mnogima stala na žulj, ali opomenu sam u 14 godina pisanja na forumima dobila samo jednom. I to od bivše djevojke - moderatorice s kojom nisam pričala. Tako da još uvijek nije jasno jesam li zaista zaslužila opomenu ili je to bila neka njena privatna vendeta i izdrkavanje ( :D). Ugl, dobila sam je zato jer sam napisala nekoj forumašici da je u budućnosti vidim kao one ljude koji pričaju sami sa sobom u tramvaju. Ništa strašno. :ozbiljan:

Na Gay Serbia: 0.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!