Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Da li posećujete forum ana.rs?

Ne, ali planiram posle owy temy
5
33%
Da, već godinama, veliki sam fan
6
40%
Ne, radije se prepucavam u komentarima na b92/e-novine
4
27%
Korisnikov avatar
By Macan86
eeeeh slatka nosatlgija...kakao sam ja tripovao devojčice sa tim prizivanjem duhova kad sam bio klinac ...jednom sam čak i izfolirao da me nešto steže za ruku dok sam tako držao konac od igle i izpisao im "umirete sutra"...to je bilo vrištanje,haos...nedelju dana su se tripovale da će nešto da im se de desi
Korisnikov avatar
By Hys.
Speca me svaki put zezne, metne te linkove i ja uzmem da citam da se smejem i na kraju tupo procitam 10 stranica, ni sama ne znam zasto.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712800#p2712800]Speculum Columbae napisao:[/url]Dina.rs

http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=16796.0" target="_blank
jedan ot podpisa:

"NOSIM ZIVOT KAO LAGANU ODEĆU."

willam's beatdown mode on

isečkovi:

"jednom mi je flomasterom iscrtao cela ledja, sve neke nase simbole i porukice. To mi je bilo mnogo slatko."

it'd be cuter is he FUCKED YOU. he's gay.

"Sjedili smo tako, na kisi.
Mokri do gole koze.
Zagrljeni."

dumb asses.

"Dobro, u takvim situacijama sve deluje romanticno, al' imam utisak da jos uvek vodi ono moje iskakanje iz polazeceg voza."

and you survived, which shows god has sense for humour.

" U sobi je bio mrak, i gorela je samo jedna sveca na sredini stola, a oko nje su bile cokoladice poredjane u obliku srca. Naravno, dodatak je bila i lagana muzika tipa Zeljko Vasic i ona cokolada Volim te. Ipak, najsladje od svega mi je bilo koliko se on uplasio moje reakcije, toliko da je pobegao iz sobe."

to his BOYFRIEND you ugly dumbass. he gave him something else on the table, it's a circle and has to do with something brown... like ebony.

" Kad smo ušli jedna soba je bila ispunjena svijećama po podu u obliku srca i datuma kad smo počeli vezu , a krevet je bio ispunjen laticama crvene ruže.. Ta noć mi je bila jedna od najljepših u našoj vezi "

only because you SURVIVED that cultist shit.

la la la
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!