Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By sncbgd
otvaram prozor svaki cas, ovo centralno je fenomenalno, polugo setam okolo i uzivam
Korisnikov avatar
By De Vil
alexandermagic napisao:
De Vil napisao:...A zimi otvorim prozor dok ne pomodrim. :lol:
:klap:

Onda i nisi takva pizda kakvom se činiš. :)

:wow:
Ja tebi stvarno ne znam šta da kažem,ako pokušavaš da me iznerviraš ili naljutiš moraćeš malo više (čitaj mnogo više) da se potrudiš. :kafa:
Btw,nešto si se prilepio za mene mnogo u poslednje vreme,šta se to dešava,hm? :P
Korisnikov avatar
By starky
skinem se gola,tusiram se i lepo mi je.hladnocu ne podnosim. :(
@ Džavle, ja sam ti komplimentirao. Kako-tako, ali trebaš biti presretan zbog toga.

To što si sastavio post bez onog jebenog turpijanja noktiju ću pripisati svojoj karizmi, koju si nekako osEtio. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By starky
alexandermagic napisao:@ Džavle, ja sam ti komplimentirao. Kako-tako, ali trebaš biti presretan zbog toga.

To što si sastavio post bez onog jebenog turpijanja noktiju ću pripisati svojoj karizmi, koju si nekako osEtio. :ozbiljan:
nije pratio tvoja 'izlaganja' u bdms delu foruma :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
uglavnom klima danas piči skoro cijeli dan.
Korisnikov avatar
By Katengl
Danas – kupanjem u jezeru. Inace, u boj odlazim uz klimu ili cesce sa belom zastavicom u ruci visoko iznad oznojenog cela, pa ako se smiluje, smiluje se...
Korisnikov avatar
By acid drop
Unosim puno tečnosti u organizam jer Nada Macura.
Korisnikov avatar
By *deni*
Po suncu ne hodam dugo, a i to kratko što moram da hodam, hodam tako što celu glavu pokrijem ešarpom, umotam bukvalno celu glavu čak i za priliku najkraćeg izlaska na sunce. Tek u večernjim satima preduzimam neke ozbiljnije aktivnosti i preduzeća. :vruce:
Korisnikov avatar
By Herald
Imam jednu belu majicu koja je pocepana ispod otvora za glavu pa je koristim da se semiburkiram. I klima.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Bio sam kod rodica nekih, pola sata bilo do mora pa nije bilo frka...sad, lubenica klima i ono sranje sto prska vodu za peglu ili sta vec :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!