Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
hohoho pokazala se tvoja ljudska strana. :D
Pravilo nikad se ne izvinjavaj zamorcetu je prekrsenoo
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
"Ne znam šta da ti kažem. Ja te zovem, pa da pričamo, sledeće nedelje da se vidimo."
Korisnikov avatar
By Madonna
Uveg zbavazh dobobodne
Jer nodjima zamo zgidazh
Korisnikov avatar
By gossip
"dolazi kontrola iz firme danas,sredi se obavezno"

jedite bre govna svi! ja sam uvek uredan!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa ništa, ti onda dođi ako budeš slobodna
- jesam, mogu posle 9, ako hoćeš bar malo da sedimo a?
može. ali samo da sedimo ništa da ne pričamo
- ja ću da dođem ispred tvoje kuće posle 9, javim ti kad krenem, a ti sedi u svojoj sobi, ja ću ispred. i tako malo, pa ću kući

žali se da ima mnogo da uči a može sa mnom ovako da razvija poremećaje u nedogled :love:
:lol:

---

Bas je, tipicno, glup. U 15:08.

Sto cistis prozore kad je kisa do subote

1. :ozbiljan:
2. kisa je padala dvadesetak minuta, a sve i da je padala citav dan radio bih to, jer me je tad opustalo.
3. reakciju cu osobi demonstrirati uzivo.
By Aven
organizacijska je bila ok nis posebno. dobila sam 30/40 bodova i lik me srusi na usmenom. znala sam vise manje sve ali naravno da me stalno prekido, dekoncentriro, ubacivo mi se u svaku j.... recenicu i srusio me. sociopat

Eto ga na. Sociopat mi uzrujava trudnu kolegicu. D: Al' to ti je kad psiholozi odmah nakon faksa, koji je cijeli kognitivno-bihevioralno ustrojen, uz nula utjecaja humanističkih pravaca, odu odmah u znanost. Postanu sociopati i maltretiraju trudne žene. Možda je istraživao hoće li ju takav oblik stresa prijevremeno poroditi. :'D
By Kragi
Sedimo Status, Aca, jedan moj imenjak i ja i Status naravno prica ko navijen. Od partyja u gacama u Egalu do hapsenja maloletnika koji prave sranja po gradu pa se dotice i teme o tome kako kolege iznudjuju priznanja i silom. Nakon eksplicitnog objasnjenja ironicno me pogleda i kaze kako ce sad Goran o ljudskim pravima, nezakonitom postupanju, NVO ... .

I lik, imenjak, mi poslao SMS iz cista mira:

A za koju NVO radis?

:pucaodsmeha:

I ja se smejem k'o lud na brasno vec par sati.
Korisnikov avatar
By gossip
"ok,ja samujem,cujemo se :)"

pa da,to je i poenta
za bolje i nisi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676261#p2676261]Speculum Columbae napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674932#p2674932]Rosmersholm napisao:[/url]Ova maja kad ne zna sta da mi kaze kaze paljba svraketino YAKO ZRELO
Lypy se napila kao majmun šaljem poruke jesi živa od nje ni traga ni glasa poslednja poruka yebem ti slawoo
sad sam ja ovo i šaljem ljudima poruke zaključan u plakar sa yebem ti slawoo
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
"a šta te briga treba da se ponašaš onako kako se osećaš da bi ti dala odgovarajuću dijagnozu i terapiju nemoj da maltretiraš ženu ( :awesome: ). ti tako bolesna ako budeš pokušavala da ne ispadneš bolesna ko zna kakav problem će misliti da imaš ima da te odmah zatvori ahaha"
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!