Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Da li posećujete forum ana.rs?

Ne, ali planiram posle owy temy
5
33%
Da, već godinama, veliki sam fan
6
40%
Ne, radije se prepucavam u komentarima na b92/e-novine
4
27%
Korisnikov avatar
By *deni*
Navračano vam je ? Da niste ostala trudna, Gossipa Jogunac ?
Kod koga ?

Kod izvjesne gospodje Nade. Imate zapis, polovicne snage. Narucen od osobe muskog spola koja radi u zdravstvu. Nekad ste imali kontakt sa njim, vise nemate. Dakle, samo jedna osoba Vam zeli propast, ostali se ne pikaju.
Tri utorka u nizu, pocevsi od narednog koji se ionako poklapa sa opadajucim Mjesecom, podijeli po 3 konvertibilne prosjaku/inji. Nakon toga, u BL iz Sveta kristala, poruci si privjesak od crnog turmalina i gledaj sto se desava. Mozes i ranije obavit porudzbu, ali ga stavljas oko vrata tek nakon sto to odradis.

---

JZ dio dnevnog boravka: ocistit dobro, ukloniti sve odatle i stavit visoku metalnu lampu koja ce uvecer uvijek bit upaljena.

Upravo ste si ustedjeli 750 eura koje biste dali za ovo isto, razvuceno u pet tisuca recenica, nekom boljem parapsihologu.

Slika
Idu kod nekog lika iz Gradiške, Šljivar se preziva.
Prošle sedmice je tri dana za redom kod starog dolazio na posao čovjek koji je tim ljudima nešto poput slugana. Stari juče dobio otkaz.

Ako se na mene odnosi ovo za mušku osobu koja radi u zdravstvu, stvarno ne znam o čemu se radi, nije to to. Ovo je nešto drugo.
Korisnikov avatar
By bas bleu
i ako se iko pitao kako bi gej kristijan grej zvucao da se bavi vlaskom magijom - voila!
Voilà.

Znate kako, vrsnjakinjo, i pisani i filmski uradak nalazim losim, a lik je too soft za mene.

Glede ostalog, gore napisano je spoj horarnog uvida i bazicnog feng shui-a, sto je bilo dostatno za taj problem, i nema nikakve veze sa magijama. Kad smo se vec tog dotakli, mom senzibilitetu ipak najvise leze arapska i haitian vodou, vlaska bas i ne.
Korisnikov avatar
By bern
ko ne vjeruje u magiju odmah neka strgne krst sa vrata ako se usuđuje :D
Korisnikov avatar
By 2kune
gorenje u paklu nije magijsko već religijsko obećanje... :opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!