Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SimorVelicanstveni izvor?
Ostali.. ah, ostali... što bi rekla Ayn Rand: "Život i prijatelji su me uverili da čovek ne može da prepusti svet onima koje prezire."
Originally posted by Leon Walras
romanticni pogledi na svet Ayn Rand.
Originally posted by makaGde, u Bg ili NS, može da se nađe ta knjiga? Imam samo njenu zbirku eseja "Kapitalizam nepoznati ideal". Roman "Veličanstveni izvor" je izdao novosadski Stylos na srpskom, ali samo jedno izdanje. Doduše, skinuo sam "The Fountainhead" u pdf formatu na engleskom, ali mi mrsko da elektronski čitam 700 strana.
Velicanstveni izvor?
Originally posted by MarvinOd sada više nisi na mojoj roze listi. Ako ti za sve vreme mog veličanstvenog forumskog bitisanja nisi primetio nijedan stručni element... Našoj ljubavi je kraj, ovo srce više nema nade. Mrtvo cvijeće, pusti stol, ti si donijela mi bol, nemo nebo, prazan stan, ti si odnijela mi dan. Ti si lila lažni sjaj, našoj ljubavi je kraj.
Ni po babu ni po stričevima.
Samo stručnost.
Molim lepo![]()
Originally posted by SimorNezahvalniče nezahvalni!
Našoj ljubavi je kraj, ovo srce više nema nade. Mrtvo cvijeće, pusti stol, ti si donijela mi bol, nemo nebo, prazan stan, ti si odnijela mi dan. Ti si lila lažni sjaj, našoj ljubavi je kraj.
![]()
Originally posted by Tungiah, dodjem ko rasim ljajic...
Министарство рада и социјалне политике - Popeye
Originally posted by Simor
Gde, u Bg ili NS, može da se nađe ta knjiga? Imam samo njenu zbirku eseja "Kapitalizam nepoznati ideal". Roman "Veličanstveni izvor" je izdao novosadski Stylos na srpskom, ali samo jedno izdanje. Doduše, skinuo sam "The Fountainhead" u pdf formatu na engleskom, ali mi mrsko da elektronski čitam 700 strana.
Originally posted by MarvinNema, nema izgovora! Ne vidim svoje ime i meni je to dovoljno.
Nezahvalniče nezahvalni!
Pa dao sam ti ključeve od patrijaršije...
Možeš da se bahanališeš koliko hoćeš, i to kao žena iz senke.
Malo li je?!?
Originally posted by Leon WalrasPronašao sam da Beopolis ima tu knjigu (bar tako tvrde na svojoj internet prezentaciji) ali pošto je Beopolis iseljen onda je i to otpalo.
Nigde, ovih dana sam bas gledao i u NS, i u BG. Ceo tiraz je rasprodat na proslom Sajmu knjiga.
Originally posted by SimorEligo
A mogao si da budeš taj koji će kroz rupu na papskoj stolici da proverava da li sam muško, te da li mogu da budem ustoličen za papu ili ne.
Originally posted by Marvin
Ni po babu ni po stričevima.
premijer - zoran52
sport - mirth
omladina - jukie
prosveta -status
ljudska i manjinska prava - sprinter
kultura - burak-bl
unutrašnji poslovi - dželajza
Originally posted by SimorDa si mi rekao ranije, doneo bih ti ja iz SM The Fountainhead. Na engleskom, ali je makar štampana verzija...
...mali offtopic...
Originally posted by makaGde, u Bg ili NS, može da se nađe ta knjiga? Imam samo njenu zbirku eseja "Kapitalizam nepoznati ideal". Roman "Veličanstveni izvor" je izdao novosadski Stylos na srpskom, ali samo jedno izdanje. Doduše, skinuo sam "The Fountainhead" u pdf formatu na engleskom, ali mi mrsko da elektronski čitam 700 strana.
Velicanstveni izvor?
Originally posted by SimorNe stampaju vise,da,stylos je izdavao. Strasno,takvu knjigu da ukinu
...mali offtopic...
Velicanstveni izvor?
Originally posted by UlixKomunjaro!
Prema toj ženi gajim neopisivo gađenje.
Originally posted by makaČuvaj, čuvaj. A ako ja ne nađem knjigu, iniciraću upoznavanje... u tvom stanu... ostaćeš bez očiju u glavi...
ja imam Velicanstveni izvor,teskom mukom pozajmila i jos je kod mene. Cuvam je ko oci u glavi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!