Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by stefan19
.. Da bih promenio tiket da idem da ga posetim, kosta mi 600 dolara, a ja ne mogu to da platim. A on nudi. Jel da uzmem ili mislis da je trulo?...
Kao sto kaze pesma...UZMI, SVE STO TI ZIVOT PRUZA...

''

P.S. Ja licno ne mislim da je trulo, ti ne otimas njemu pare, a zasto ti on daje to je njegova stvar.
:hug:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Stripi
ma uzmi. Ljudi će o tebi pričati ionako da si sponzoruša, platio on to tebi ili ne.
So, iskoristi šansu dok tu još frcaju neke emocije, jer ko zna...

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Simpaticne li ekipe u ovom spotu.
:love:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja prepoznao Draganu Mirković, a mislim da je ono Šemsa Suljaković.

Takodje, posle odgeldanog spota mi se jako ide u Sarajevo ili Istanbul.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam skromniji.
Posle odgledanog spota mi se javila zelja da odem da bazam po pijaci.
:setnja:
Korisnikov avatar
By Mars
Vazda ja i te moje neskromne želje, načisto će da me upropaste. :D
Želim ti prijatno bazanje!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, nemam snage da se pomerim.
Zavukao sam se u toplu sobu, crni macak mi se mota oko nogu, a ja krckam ostatke prasetine i ne nameravam da izlazim iz jazbine tamo negde do ponedeljnika.
:ledeni:
Korisnikov avatar
By Mars
Taman. Pred Badnji dan je ionako najsvečanija i najduhovnija atmosfera po pijacama.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma da.
Nista lepse od lutanja po zivopisnoj pijaci, zavlacenja medju tezge, cenkanja sa prodavcima...
Pa kad ugovoris dobru cenu za zeljenu robu i sa punim kesama krenes kuci, pa to je prava uzivancija.
Ja inace imam vrlo losu naviku da skoro uvek potrosim sve i jedan boziji dinar koji mi se zatekne u dzepu.
Eto juce, na povratku kuci sam imao nekih 500 neutrosenih dinara i u jedinoj otvorenoj radnji na koju sam usput nabasao sam kupio pravi ananas
i pristigao kuci sa 20 dinara.
Nije da sam planirao da kupim ananas, ali cim sam ga uocio, pozeleo sam ga i kupio.
I eto sad mi stoji na sred stola, zao mi da ga otvaram, jer jako lepo izgleda i mirise.
Korisnikov avatar
By Mars
Pijace žive posebnim životom. Ja ih jako volim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa kako da ne, zlato.
Nego, ima jedan spot Zlate Petrovic snimljen na pijaci, ona kao furiozno juri medj` tezgama, druzi se sa prodavcima i jede tresnje, pa ispljune kosticu.
Ne mogu da ga nadjem na youtube-u, a bio je postavljen, pa sam prinudjen da postavim nesto drugo od Zlate alias Golde Piters.
Ja bih ovakvim prevoznim sredstvom rado isao na pijacu, bas je prakticno.
A vi ?
''
Korisnikov avatar
By Mars
Karting. Pa nepraktično je malo za pijacu, nemaš lep pregled na robu po tezgama.
Ili si mislio DO pijace... ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, do pijace samo, pa na parking, a posle kosharicu pod mishku i na 2 noge lagane medj` tezge.
:setnja:
Korisnikov avatar
By Mars
Trebaćeš malo da prepraviš vozilo, nema puno mesta za stvari posle.

Kako biraš gde ćeš da kupiš poljoprivredne proizvode na tezgi? Ja isključivo po tome koja bakica izazove najviše sažaljenja kod mene. Kvalitet i cena su mi manje bitni.

I u nekim slučajevima kad su mladji poljoprivredni proizvodjači u pitanju (ali nikako ne nakupci!) pa onda krene neko lepo zezanje sa njima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene uvek ponude da probam proizvod, da li sir, da li kajmak, da li kupus, a kad probam, onda me je sramota da ne kupim, pa kupim makar najmanju kolicinu.
Sprdnju i segu rado teram sa jednim macanom sto na futoskoj pijaci prodaje donji ves.
Kod njega uvek pazarim gacice, jer mi je izrazito simpatican.
:B
Korisnikov avatar
By Mars
U, da. Tu onda ima puno prostora za zanimljivu i prijatnu kupovinu!

OT: sreća naša pa je Dina u Paris, France, inače bi nas sve pobacala na djubrište.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nece ona tamo vek vekovati.
Cim sleti na Surcin i zadje ponovo ovamo, eto nas u offtopicima.
Nema razloga da nas salje u djubre.
:tepih:
Korisnikov avatar
By Mars
A ja sam mislio da je to jedno isto. Offtopic i djubre.

Da je offtopic drugi naziv za djubre, kad hoćemo ovde da se kulturno izražavamo...
Korisnikov avatar
By *deni*
A mozda Dinka dodje dobro raspolozena iz grada svetlosti, pa nas ostavi tu gde jesmo.
Sto da ne, pa valjda i taj stefanov Robert ide na pijacu, pa u najsirem smislu ovaj nas razgovor itekako spada u ovu temu.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Mars
Ono, jeste.
Nego, da li u Parizu ima dovoljno svetla da se Dina malo smekša&oraspoloži...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*
I eto sad mi stoji na sred stola, zao mi da ga otvaram, jer jako lepo izgleda i mirise.
Hm. Pazi da ne prezri.

Moja mama kad hoće da joj rezano cveće duže traje, iznosi ga na terasu, na hladno. Ne znam koliko je delotvorno.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by stefan19
Ma gde smo bili vencani!? Bili smo vencani u mojoj mashti. Mada, dobio sam kola, krpice, i sredio mi free house. Mada bio je bruka shkrt. Ko ga jebe. Nije bolje ni zasluzio kad je bio djubre prema meni.
Hocu ja tako shkrtog decka.. :ccn:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Originally posted by *deni*
Hm. Pazi da ne prezri.

Moja mama kad hoće da joj rezano cveće duže traje, iznosi ga na terasu, na hladno. Ne znam koliko je delotvorno.
Sutra cemo taj ananas da ukomponujemo u jednu finu vocnu salatu.
:fancyklap:
Prelazimo na zdrav zivot na bazi voca i ostalih zdravih namirnica.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Mars
Bravo, Deni. Podržavam.

Slava mu. (ananasu)
Korisnikov avatar
By *deni*
A je l` volis ti, Mars, na vocnu salatu odozgo da metnes i slag, ili vise volis klot, bez slaga ?
Ja sa slagom.
:mljac:
Korisnikov avatar
By Mars
Volim, al nešto volim još više: neumućenu slatku pavlaku. Kad BOGATO naprskaš tom slatkom vodicom voće odozgo, uh. Ni jagode više ne jedem sa šlagom od kad sam to otkrio. Nekako mi se čini da je bolje i za varenje.
Korisnikov avatar
By Mars
A šta da radim kad ne mogu da pričam o Robertu...
Da ništa ne kažem?? Jel TO treba???
Korisnikov avatar
By *deni*
Lepse je kad je diskusija sarena, kad je u njoj sazeto vise razlicitih tema.
Lako cemo se mi sa ananasa vratiti na Roberta, samo da nam stefan da novi slagvort.
:soping::
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!