Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sylar
CorelDrawX5... stari nešto zeza :(
Korisnikov avatar
By Azdaja
dirt 3 - igricu...da IGRICU

(nedavno sam skinula onu simulaciju letenja helikopterom, zabavljala se danima, svaki dan po 20min kad imam vremena :lol: )
Korisnikov avatar
By Azdaja
Rise of the Planet of the Apes (2011)
Korisnikov avatar
By spliff
Matador (1986)
La Ley del Deseo (1987)
Korisnikov avatar
By bu
golu zzenu..salim se..nista..net mi tako brz da bi mi trebalo pet godina da skinem neki film :S a i pitanje je da li bi i tad uspela
Korisnikov avatar
By Waldorf
The Last Frakkin Special...
Kompletiram svoju BSG kolekciju i najzad oslobađam tih 40giga hdd-a... posle 3 godine. :kesa:
Korisnikov avatar
By mikeli
moj komsija je zaduzen za skidanje sa net-a !
Ja sam prosli mesec sa torenta preuzeo II sezonu "skins"-a, poskidao skoro 85% kad mi na stize email od mog provajdera eunet-a da krsim autorksa prava ,,, koje ludilo ,,, svi mi se smejali ...
deran napisao:otišao i filesonik,a po najavama,otići će još mnogo toga-zato imaš razloga za žurbu... :cigareta:
:drama:

Otišao megaupload, btjunkie pa sada i filesonic. Ako ode i mediafire najebao sam. :drama: But then again ode moja ovisnost o skidanju gomile glazbe. :lol:

OT: Skidam novi album Air: Le Voyage Dans La Lune.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353659#p2353659]mikeli napisao:[/url]moj komsija je zaduzen za skidanje sa net-a !
Ja sam prosli mesec sa torenta preuzeo II sezonu "skins"-a, poskidao skoro 85% kad mi na stize email od mog provajdera eunet-a da krsim autorksa prava ,,, koje ludilo ,,, svi mi se smejali ...

jel imaju oni uopšte prava na to?

njihovo je da obezbede protok koji si platio,a ne da teraju kera-po toj logici,svaki korisnik neta na ovom forumu treba da dobije sličan mejl...

ja ne znam kako je i da li je to zakonom uređeno u srbiji,ali provajder za sad u to sigurno nije uključen...
Korisnikov avatar
By deran
Popeye napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348342#p2348342]deran napisao:[/url]otišao i filesonik,a po najavama,otići će još mnogo toga-zato imaš razloga za žurbu... :cigareta:
zato sam se ja mahnito bacio na download :vruce:

touch of evil, the big red one, the third man, the night of the hunter, assassination of jesse james, house of bamboo, project nim...

time is running out! :tornado:

posle prvog šoka,redovi su se malo konsolidovali,apa sad teče sve manje više kao i pre...nešto su manje brzine,novi servisi su se pojavili,i to je dobro-sad više nećemo vući baš sve... :lol:

ja imam cirka stotinak filmova nepogledanih,a i jebene bordžije takođe... :smeh:

sutra ću slati jedan sajt koji "skriva" linkove...

DOLE SOPA,PIPA,ACTA I DRUGE POLNE BOLESTI...

ŽIVIO SLOBODAN INTERNET!!!

ŽIVIO!!! :pionir:

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353672#p2353672]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339527#p2339527]spliff napisao:[/url]ben hur hd
jel može nešto što nije snimano u HD-u da bude HD...?
Koliko znam, kad su stari filmovi u pitanju digitalizuju originalne/master snimke, a svi oni su snimani da se prikazuju na bioskopskom platnu i veće su rezolucije nego HD. Plus čiste i peglaju frejmove, boje, sređuju zvuk..
Korisnikov avatar
By deran
...što se meni nimalo ne dopada...

znam za ono kad piše sinemaskop,da je to bilo nešto uberkul (keva mi pričala)...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!