Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817117#p2817117]tajfun983 napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817110#p2817110]Kragi napisao:[/url]Zaljubih se :zid:
Pa sam posle nekog mozganja i vecanja postigao konsenzus sam sa sobom da bi bilo ok posvetiti mu se.
Znaci, sto sam jeb'o - jeb'o sam. Nema vise :(
Znaci, u pitanju je platonska ljubav?
Kakva bre ljubav? :spank:
Mi smo se upoznali i ja sam mu samo, dva dana potom, rekao da ne mogu da ga izbacim iz glave i da mi se svidja i da bih ga gnjavio i češkao celu noc. :smiling:
By Kragi
Sto se meni cini da pederi na izvestan nacin pokusavaju da oponasaju tip osobe koji im je sexualno privlacan te se trude da se takvom izgledu priblize (?)
I ti parovi sve vise lice jedni na druge fizicki. :nerd:
By Kragi
Evo, ne znam majke mi samo mi se čini.
Mislim, ne mogu ja sa 37 da budem twink, niti da oponasam njih samo zato sto me privlace te i da se ofarbam u plavo u oblačim u NewYorkeru. Takodje mi to sto volim twinks nije nista drugo osim sexualna preferenca koja nema nikakav uticaj na neke druge segmente mog zivota.
Ili ako volis bradate pustis i ti bradu zbog toga.
Ne kontam sto se ljudi toliko identifikuju sa svim tim ali ajd.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ah, kako romantično. Dobro veče.
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817163#p2817163]Kragi napisao:[/url]Sto se meni cini da pederi na izvestan nacin pokusavaju da oponasaju tip osobe koji im je sexualno privlacan te se trude da se takvom izgledu priblize (?)
I ti parovi sve vise lice jedni na druge fizicki. :nerd:
da, ja sam to primetila isto i uvek mi je bilo creepy iz nekog razloga, mozda jer ne razumem odakle to dolazi.

npr. znas ono kad kazu "i don't know if i want to fuck him or be him " ?.......................................... scary

flashback to texas chainsaw massacre, "i love you baby" sve sa dranjem tudje kože i stavljanjem preko sebe.
By Kragi
Ana Brnabić dobila sina :cheer:
I to je vest u svim TV medijima sa nacionalnom frekvencijom. :yay:
By Kragi
Ono kad u neko gluvo doba noci, posle iscrpne setnje, on shvati da je gladan pa svratimo na kiosk po pljeskavicu koju ja necu ali uzimam flasicu coca cole pa se "raspravljamo" ko ce da plati na nacin da nam sredovecna prodavacica kaze "Bas ste mi slatki". (:
By Kragi
Danas su mi ceo dan stizali zahtevi za prijateljstvo (od pedera naravno). I uglavnom, ako profil nije fake i nije bogougodan, prihvatam ljude. I inace, ovih dana mi stize dosta zahteva. Decko kaze da se verovatno oseti kad covek "zraci" pa zato :yes:
Juce smo bili da upoznam tastu i tasta na njihov poziv a ja danas moram da mu spremim palacinke sa kokosom. :kuva:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Uvek tako bilo, kada si single, nigde nikoga, kada nisi, kao da svi to osete pa krenu da te saleću. Mislim drugi mi pričali, meni se to nikada nije desilo :D
  • 1
  • 1023
  • 1024
  • 1025
  • 1026
  • 1027
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!