Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
On December 17, 2018, our Community Guidelines will change and adult content will no longer be allowed on Tumblr.

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!
Korisnikov avatar
By gossip
Svratih da vidim da li ste svi pomrli zajedno sa forumom,ili ima i prezivelih. :D
Danas smo Filip i ja resili da se malo igramo pa smo zamenili fotke na Grindru.
On je stavio moju a ja njegovu.
Ja sam cika u ozbiljnim godinama (36) a on je skiny twink od 20.
I toliko je zabavno bila sva ta pometnja koju smo napravili medju pederima da smo odlucili da ne menjamo do daljnjeg.
:sudija:
Kao i svake,i ove godine apelujem na sve svoje facebook/instagram prijatelje da (makar) ne zatvaraju vrata od zgrade a pozeljno bi bilo da stave cebence i ciniju sa vodom/hranom da bi i lokalne zverke mogle da nadju utociste tokom ovih hladnih,sneznih dana. Unapred zahvalan.

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5CB0BF85" target="_blank

Pored svakodnevne 30-to minutne fizicke aktivnosti (pa makar to bila i setnja po parku) toplo preporucujem i meditaciju.
Ako zelite da se oslobodite svakodnevnog stresa i nadjete unutrasnji mir kao i da ostvarite razne druge zdravstvene beneficije koje pruza meditacija po organizam,moj vam je savet da je svakodnevno primenjujete makar 20ak min (ovo je meditacija koju ja koristim). Ako imate problema sa engleskim jezikom,postoje i meditacije na srpskom/hrvatskom na youtube-u. Meditacija potice iz budizma,ali je neutralna praksa,sto znaci da mozete da nastavite da budete hriscani(ili koje ste vec vere) i da se bavite meditacijom pored toga. :) Uzdravlje! :)

Korisnikov avatar
By Kittrie
javno oprastam Kittrie za droljavanje ,egoisticne ispade, i svasta nesto.. odrekla sam je se, a sad se odricem odricanja Kittrie. ne znam sta to znaci ali sam u oprostaj moodu. i da mi pasta bude al dente, trcim u kuhinju.
By Kragi
Slika

Kako vi po BeGe-u idete po ovim mocvarama na svakoj raskrsnici na pesackom?
Ladno samo gumene cizme.
Korisnikov avatar
By gossip
^ jel to bulevar? ako jeste,nista cudno,obicno se preplivava.... :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Uzas je. Sva sreca pa nisam radio ovih dana
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2816717#p2816717]Kragi napisao:[/url]Ahaaaa.
I kako jedna takva ulica nema odvode za vodu koja je sliva sa svih onih ulica koje je seku?
I sto Benetton ne radi nedeljom?

:smeh:
ima ali se prepuni pa i voda iz kanalizacije izadje napolje,nisi ti video "jezero bulevar" kada je voda dolazila do vrata. Zato sto je to zimsko radno vreme. :D
Bio sam na vasaru na sajmu da se malo glupiram pa sam usput hteo da obidjem Benetton u Bulevaru a nisam ni proverio radno vreme. Racunam da te radnje u milionskim gradovima po centru rade i nedeljom. Kad ono prc!
Ali ajd sto ne radi, nema veze, nego je stici do Benettona bio pravi izazov. Sreca pa sam impregnirao patike. :D
By Kragi
Ne znam, ove u Bulevaru nisam video.
No, svidelo mi se u BGD-u. Na Grindru su svi bili laskavi pa mi svi govorili da sam lep, simpa, sladak i da bismo mogli da se upoznamo. Neki su se zalili da ne mogu da nadju decka i da su dugo sami. Pitam se, kako gossip nadje decka lako a vi u dvomilionskom gradu ne mozete?!
Boze me sacuvaj kao da smo u San Francisku a ne u Srbiji.

Btw

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
^ verenika *cough* :D

vodim se politikom desice se kada treba da se desi i ne razmisljam o tome,mada sam inace iz introvertne presao u jako ekstrovertnu osobu pa je i to imalo uticaja vrv
  • 1
  • 1021
  • 1022
  • 1023
  • 1024
  • 1025
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!