Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2812687#p2812687]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2812660#p2812660]gossip napisao:[/url]1. Odjebi od moje keve. :)
2. Porucila ti je moja najbolja drugarica aka lekar internista da skoro svi oblici epilepsije mogu samo da se ublaze,ne izlece/poniste simptomi kompletno. To cak pise i u mojoj veterinarskoj farmakologiji. Epilepsija(i drugi neuroloski problemi) je jako cesta kod manjih zivotinja,tipa pudla,i njima se aplicira Clonazepam. Cmok.
1. Hvala ti na lepom odgovoru, psovanjem ka odgovor na normalan post, svaka cast na kulturi.
2. Pozdrav i za tebe i za drugaricu - nigde nisam napisala da je moguce sve epilepsije leciti, sto cak pise i u farmakologiji za ljude.
1. zapravo sam jako kulturan decko,tako pisem samo kada neko predje liniju
2. kada budete bili to sto ona jeste i radili tamo gde ona radi javite se,pomogla je LGBT populaciji vise nego bilo koji lekar,pogotovo transrodnom delu,to je jedan od razloga sto je sa ponosom zovem najboljom drugaricom/sestrom. I zasto ja i dalje uopste vodim diskusiju sa gomilom random,nepoznatih osoba ovde? I ne SELJANKO nije psihic.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Mariji Antoaneti je zbog stripova otišla gl00va!
Ja ne znam šta mogu da očekujem od homofoba koji našu privatnost proglašavaju javnim dobrom?
Od danas ću glasno razmišljati samo u nemim filmovima dok ludaci pričaju gluposti i misle da su te iste gluposti audio knjige. :rudolf valentino:

Srpski muškarci stvarno treba da se opuste!

Korisnikov avatar
By gossip
zamisljam da sam neko ko se tek registrovao i da prva tema koju vidim budu "masni picici"
Korisnikov avatar
By gossip
u utorak ucimo obdukciju zivotinje

klometol i ksalol ce mi biti u dzepu just in case :D
Korisnikov avatar
By gossip
kao neko ko je zamalo stao na "ludi kamen"

mislim da parovi,(a ima ih) koji konstantno svo svoje slobodno vreme provode zajedno,ignorisuci ostatak sveta,su za jednu dobru psihoterapiju a i medikaciju ako treba.
Korisnikov avatar
By voodoo
savrsen dan, bas po mom ukusu...sve vas volim i saljem poljubac!)
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da mogu da sa poprilicnom sigurnoscu da kazem da je forum konacno umro.
By Kragi
A moze biti da je ta smrt klinicka.
Korisnikov avatar
By RetributioN
bojim se da je nakon smrti postao zombi

ili možda isus.. ne baš interesantan
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
aman bre dobro da li postoji ijedan brend više da proizvodi patike sa đonovima koji ne zauzimaju trećinu patike bre jebote šta ja ovo listam po netu više patika ima dizajniranih ko po svemiru da ću šetati nego za leto i šta se desilo sa lacoste oni su imali fine letnje patike zašto sve propada :(((((((
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
OPIS PROIZVODA

ZENSKE LIFESTYLE PLITKE PATIKE

ne seri jebote wow koji mindblow
OD ČEGA SU SKOTE
Korisnikov avatar
By Macan86
jebeš mi život...i jebeš Nikolić Prevoz!Manu im glupu što nisu mogli na jebenoj stranici da istaknu da su odkazali jebenu liniju za Bg u 6:20...
I šta ja sad treba da radim kad sledeći(ne njihov,nego sledeći uopšte) ide u 9:15 a meni je zakazano u 11?
I ko je sad ovde idiot? Ja što sam se uzdau u red vožnje na njihovoj stranici,očigledno.
I kome ja sad da jebem majku,smem,pleme,bližu i dalju rodbinu?

Dođe mi da se ubijem od muke,ali kad malo bolje razmislim što da se žurim...Ako sačekam malo sigurno će me strefiti neki šlog od silnog stresa i nervoze :zid:
By Kragi
Ma je li CELIO* zatvorio sve radnje po Srbiji? :misli:
Ima neka radnja u Bg recimo ili NS?
Korisnikov avatar
By gossip
i konacno naletim na nekog do jaja i NARAVNO iz pizde materine je (da me prostite na izrazavanju)
Korisnikov avatar
By gossip
Ali smo ipak zakazali date :D

ont: samo posmatram kako se broj tema na "novo danas" smanjuje :lol:
By zphibrid
Hoću svoj profil Deni5 i još svašta, samo mi živote daj više opcija i smisli nešto umesto mene.
  • 1
  • 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • 1014
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!