Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
1. otisao na konsultacije - dao pola ispita
2. prijavio se za volontiranje od 01.04. u drzavnoj ambulanti

dan ispunjen! :D
Korisnikov avatar
By voodoo
danas nastavljam gledanje serije Ash vs Evil Dead, koja mi se, uzgred jako jako dopala!!!
izlazio vani malocas, i smrzao se samo tako- ne izlazite napolje ukoliko ne morate!
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2810892#p2810892]elizevin napisao:[/url]to ume nazalost biti strasan problem sa komsijama :( meni su jesenas komsije bacale cinijice koje su bile ispred zgrade, cak ne ni u njoj
stvarno nekad ne mogu da smislim ljude :(

ali dragi i ja smo uspeli da udomimo najpitomijeg macka iz kraja u super porodicu, tako da smo bar njega resili pre zime :D

jep, ja sam bas pomislila, nema trika to sa mojim komsijama, kakva otvorena vrata a kamol zivotinja u zgradi. Govna.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Samoća je društveni konstrukt koji smo konstruisali zajedno.
Zajednica je samostalna zato što je stalno sama.
Kome asfalt stoji na putanji… barikade mu se dižu s kvalitetom!

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ignorišu me slova zato što ne znaju da žive nezavisno od azbučnog reda koji je Srbija narušila devedesetih godina! Kako ga je narušila? Pa probala je da izjednači slova sa rednim brojevima da bi osoba koja stvara najveći nered bila prva u dnevniku. Na kraju su svi rekli “A?” i dali jedinicu toj osobi.

Slika

Korisnikov avatar
By gossip
Mozda je Vucic predsednik Srbije,mozda je Brnabicka premijerka,mozda od danas imamo novog gradonacelnika,ali ja sam od danas potpredsednik kucnog saveta....pa vi vidite sada! :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Cro dance nagoveštava da nema teoretske chance da milozvučni rukoblud podesi čvabalo tako da iz njega izađe kemtrejls! :dr(u)žimo se bez drugova energija kruži:

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
razmišljam se kako mi nikada nije palo na pamet da započnem konverzaciju sa nekim smajlijem

jel glavni faktor za to samo biti retardiran ili mi IQ mora biti baš ispod 20?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
gospode bože da mi je neko rekao da je pivo ovako odvratno /kad prestaneš da pušiš i kad generalno nisi pio alkohol pedesetak dana/ ne bih im verovala

sutra bih mogla da testiram kakav ukus ima sangrija heh
  • 1
  • 1005
  • 1006
  • 1007
  • 1008
  • 1009
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!