Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by stefan19Prvo, "volim te" su DVE reči.
Rec 'Volim Te' u nasoj vezi nije postojala.
Originally posted by stefan19Vidi Stefi, ovako. Ima da ti poklonim za novu godinu jednog mog bivseg klienta. Znas ono samo za dzeparac. Jeste da ima vestacke kukove, ali jednom mesecno ce da ti plati kartu da ides za Qatar i imaces za jedan podeblji dzeparac do sledeceg meseca. Ozbiljno ti kazem. ja sam se od njega grebo mesecima.
...i novac mi kod partnera nije jedan od prioriteta.
Originally posted by stefan19I ju... on TEBE prevario?
Molio sam se Bogu da mi pomogne da zaboravim Roberta jer nakon sto me je prevario po drugi put
Originally posted by stefan19Da nije na samrti?
Ali sasvim slucajno upoznaj jednog veoma finog coveka. Coveka koji je nezan i emocionalan, ...
Originally posted by stefan19E ovo nema ni u Kuwaitu!
Covek koji govori 7 jezika, covek koji pored svoje moci i novca jos uvek zna prave vrednosti.
Originally posted by Mars
Što se raskida tiče, Stefi, drago mi je da si stavio tačku. Možeš ti da nađeš nekog mnogo starijeg.[/size]
Originally posted by stefan19''
Ma gde smo bili vencani!? Bili smo vencani u mojoj mashti. Mada, dobio sam kola, krpice, i sredio mi free house. Mada bio je bruka shkrt. Ko ga jebe. Nije bolje ni zasluzio kad je bio djubre prema meni.
Originally posted by stefan19Dobar si. Ja nisam hteo auto jer mi nije odgovarao za stil koim sam ziveo, ali mi je zato placao avionske karte svaki mesec, sailing lessons
...dobio sam kola, krpice, i sredio mi free house...
Originally posted by REI
o ne
![]()
Originally posted by stefan19
...Mada, dobio sam kola, krpice, i sredio mi free house...
Mada bio je bruka shkrt.
Originally posted by Mr Dee
U ovo doba ekonomske krize vrlo je bitno da je stefan nasao umesto bogatog neemocionalnog bogatog emocionalnog partnera. Ali, kako znamo da se ne moze imati sve, pitam se da li ce sex dobro funkcionisati?
Originally posted by SingE ljudi, nije! Zamislite, ima samo 40 godina! Hvala na savetima Singic. Ali sa ovim sad nisam iz koristi nikako. Fantasticno smo se konektovali. E Singic, treba mi jedan savet, seansica... Da bih promenio tiket da idem da ga posetim, kosta mi 600 dolara, a ja ne mogu to da platim. A on nudi. Jel da uzmem ili mislis da je trulo?Originally posted by Mr Dee
U ovo doba ekonomske krize vrlo je bitno da je stefan nasao umesto bogatog neemocionalnog bogatog emocionalnog partnera. Ali, kako znamo da se ne moze imati sve, pitam se da li ce sex dobro funkcionisati?
Meni rekose da je taj novi chichica na samrti...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!