- 10 Jan 2009, 15:28
@Stefan-ja znam sa kim od moderatora treba da se p*jebes za zvezdicu al necu da ti kazem 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ivanazuhPijem u to ime:spin:
Ja mislim da bi trebalo da das zweki i/ili blondi da te kresnu i onda ces dobiti petu...![]()
Originally posted by Blond BratJAO BRATE, NIJE FER!!!Originally posted by ivanazuhPijem u to ime:spin:
Ja mislim da bi trebalo da das zweki i/ili blondi da te kresnu i onda ces dobiti petu...![]()
![]()
Originally posted by stefan19Ja sam zhensko:shamar:Originally posted by Blond BratJAO BRATE, NIJE FER!!!Originally posted by ivanazuhPijem u to ime:spin:
![]()
Kako je blond brat nabio 5-ardu a lik je pre mesec dana imao jebene 2 zvezdice i nudio mi jednu kao utehu!
Jao, kucate shifre neke za zvezdice![]()
Originally posted by gorilicaDa, ajde! Bas super ideja Gorilice
Jel to ona fora: Prvo cu da te bijem, a onda da te karam?![]()
Btw, ja predlazem da kada Stefi dobije petu zvezdaju, ova tema promeni naziv u:
Sa kim treba da se pojebem za shestu zvezdicu? , kako bismo mogli i dalje da se virtuelno/sexualno izivljavamo nad vlasnikom topika.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!