Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Ma ne. Jedino dekstroza, retko.

Cime peres ves? Pravis razliku u materijalima pa na osnovu toga biras deterdzent? Razvrstavas "pravilno" sareno - belo i tako to?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tečni za obojeni veš - za obojeni veš
A prašak za beli veš
Sortiram pre pranja, šareni za 40 (majice koje nisam dugo nosio, šortsevi, bermude i tako, malo osetljivije stvari), šareni za 60 (farmerice, duže nošene majice, čarape, gaće u boji, posteljina u boji, uniforme u boji, generalno za posteljinu čekam da se nakupi, nju perem odvojeno), otkuvavanje (beli veš, gaće sa postojanim bojama, bele uniforme za posao, bela posteljina).
Uvek koristim neko sredstvo za uklanjanje kamenca - calgon ili tablete iz DMa

Da li peglaš gaće i posteljinu?
By alexandermagic
Gace ne, posteljina se povremeno opegla ovisno o materijalu.

Q: posljednja stomatoloska intervencija koju ste imali ?
Korisnikov avatar
By Gayzer
endodontska terapija, poznatija kao "vadjenje zivca" :D

Sta radis kad ne mozes da spavas?
By Kragi
Jednostavno ne spavam. Sta bih radio?
Obicno citam nesto sto me zanima na tabletu ako sam vec legao u krevet.

Cime te ljudi najcesce privuku?
Korisnikov avatar
By tajfun983
Vragolastim pogledom.

Sta ti bude odbojno kod coveka odmah u startu, sta ne podnosis?
By Kragi
Kod pedera - "normalan, nefem, str8 look, diskretan", ne polemisem uopste kad vidim takav opis ili bilo sta od toga. Drugacije, ne znam, na prvi pogled zubi. Ali nisam razmazen i ne ocekujem hollywood smile pa ti zakljuci sam.

Sta mislis o outdoor sexu? Praktikujes? Imas iskustva?
Korisnikov avatar
By tajfun983
Paaaa, nemam ustvari. Kola nisu outdoor???
Mislim da bi moglo proci, recimo na nudistickoj plazi, a ostalo ne.

Sta mislis o cestom mijenjanju poza u toku seksa? Smaranje ili zanimljivo?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Laganje. To mi je instant neopozivi deal breaker, pokupi stvari i teraj se u tri lepe pičke materine, ćao zdravo doviđenja ne osvrći se i dabogda propo.

Jebiga, imao sam par odvratnih iskustava sa teškim (patološkim čak) lažovčinama u životu; koga zmija ujede i guštera se boji, jelte. :lol:

Šta te kod čoveka u startu privuče, na koju osobinu/ponašanje si 'slab'?

EDIT: Gospody božy al ste brzi.

Novi odgovor:

Kako kad, kako s kim. Nekad sam baš oran za eksperimentisanje, nekad sam u fazonu 'e, to je to, cepaj do kraja' :lol:

Pitanje isto: Šta te kod čoveka u startu privuče, na koju osobinu/ponašanje si 'slab'?
By Kragi
skromnost.

Daj mi tri stvari koje uvek mozes da slusas ili da su ti uvek na play listi.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Nemam pojma, slusam svasta, ali muzika mi ustvari i ne znaci bas puno.

Imas nekog pjevaca/pjevacicu/grupu kog ne podnosis?
By Kragi
Imam.

Koja je fora da ne odgovoris konkretno na pitanje, eto, samo da bi nesto napisao? :D I da li je lakse, ako vec nemas konkretan odgovor, zaobici temu?
Korisnikov avatar
By tajfun983
Zvucis kao AM. Pa odgovorio sam najbolje sto sam znao, sta cu kad volim da se trpam i gdje mi nije mjesto.

Sta mislis o ljudima koji u svakoj prilici imaju misljenje o svemu?
Korisnikov avatar
By soibiber1
mislim da nisam uspeo u zivotu

kako bi ocenio svoj zivot od 1-5?
By alexandermagic
To se sagledava po fazama. Nit moze bit stalno lose, nit bajno-bajno.

Nek prosjek bude 4.5, 4.6.

Q: oko cega se najcesce raspravljate sa bliznjima ?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Oko toga što neću da odem u Nemačku se stalno pomalo kačim s majkom. Oblast medicine kojom se bavim je tamo jako tražena, jezik znam solidno, ali eto, ne ide mi se nešto.

Koji jezik bi najradije naučio?
Korisnikov avatar
By Gayzer
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798292#p2798292]Kiborg napisao:[/url]Oko toga što neću da odem u Nemačku se stalno pomalo kačim s majkom. Oblast medicine kojom se bavim je tamo jako tražena, jezik znam solidno, ali eto, ne ide mi se nešto.

Moji su me godinu dana preklinjali da idem za Nemacku. Ispronalazili sve moguce poznanike, ugovorili casove nemackog, bili spremni da podignu kredit da me posalju tamo. Ali ova se kurva nije dala i upisala faks u Beogradu. Sada su se pomirili sa tim, donekle.

On:Ne znam. Voleo bih da znam sve jezike ovog sveta, ali su mi u poslednje vreme interesantni holandski i ruski.

Tropska destinacija koju bi zeleo jednog dana posetiti?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bali, Bora bora, Uskršnje ostrvo

Gde letuješ (si letovao) ove godine?
Nije ti još kasno, mlad si, završi faks, uči nemački /kreni polako već sad/, pa ako budeš hteo da odeš, moći će i tad. Trebaće Nemačkoj lekari duži vremenski period, velika su populacija, stari u proseku, a imaju visok standard zdravstvene nege i dovoljno para da plate ljude da to sve rade.
Korisnikov avatar
By Sunce
Vienna. Ne idem na more.

Nike ili Adidas?
Korisnikov avatar
By Gayzer
Adidas :)

Koju cokoladu najvise volis? - tipa belu, mlecnu, crnu, sa lesnicima.....
By Kragi
Nekada sam najvise voleo belu, mada to i nije cokolada jer se pravi samo od masti i zasladjivaca bez kakaa. Sad taj rafinisani secer izbegavam svojevoljno pa se i ne secam kada sam je poslednji put jeo a i nemam neku zelju. Skontas vremenom da je, u slucaju da ti se jede nesto slatko, bolje uzeti kg banana od cokolade. Cena je uvek priblizno ista a ukus mnogo bolji. (:

Koliko promena vremena utice na tebe? Koliko si osetljiv uopste na to?
Korisnikov avatar
By Gayzer
Pa do sada nije nikako uticala. Ipak imam tek 19 godina :D

Ovo i mene zanima, tako da - Isto pitanje.
By Kragi
Paaa posto niko nece da ti odgovori a eto zanima te, evo ja cu. Cini mi se da to zaista ide sa godinama. Juce sam nesto ceo dan bio smoren ali ne mogu da tvrdim da je to zbog promene vremena mada sve ukazuje da jeste. Nije da imam neke teske manifestacije ali uticaj na raspolozenje je evidentan. No dobro, to ne mora da bude nista lose narocito ako si zloca kao ja pa te promena vremena ucini dobricom. Bar na jedan dan. :D

U cemu si dobar/dobra?
By alexandermagic
:ozbiljan:
Slika
:ozbiljan:

Sala.
Volim, razne. Omiljena: The harpy eagle, Harpia harpyja
Slika

Q: omiljeni filmski zanr i reprezentativan naslov iz istog ?
By Kragi
Triler - fracture (prva asocijacija)

"Najcudnije" mesto sa kojeg si pisao po forumu?
Korisnikov avatar
By Gayzer
Bajfordova šuma

Koje ti je omiljeno godisnje doba?
By Kragi
Proljece (na moje rame sleeeceeee), mada volim i leto ali ne bas kad je mesec dana 40+ uzastopno kao sto je to bio slucaj ovog leta.

Koliko vodis racuna o nezi lica? Koliko ti je bitno to? Koliko si para spreman da das? I sta sve koristis? :D
  • 1
  • 832
  • 833
  • 834
  • 835
  • 836
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!