Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

‎"Sve je lekcija. Podsetite sebe: Ja ucim! Svi smo mi ovde da bismo ucili. Setite se da su sve situacije kroz koje prolazite ucenje, jer mi se spremamo da 'diplomiramo' za novi evolutivni nivo. Nema veze koliko ste stari ili koliko mislite da ste iskusni. Sta god da nam se dogadja, veliko ili malo, desva nam se jer treba nesto da naucimo. Ali ne mozete uciti ako mislite da vec znate odgovor. Morate ostati otvoreni. Nesto ili neko pokusava nesto da vam kaze i ukoliko ne opustite vas um, necete biti sposobni da cujete ono sto vam je receno."
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352330#p2352330]Zwezdica napisao:[/url]‎"Sve je lekcija. Podsetite sebe: Ja ucim! Svi smo mi ovde da bismo ucili. Setite se da su sve situacije kroz koje prolazite ucenje, jer mi se spremamo da 'diplomiramo' za novi evolutivni nivo. Nema veze koliko ste stari ili koliko mislite da ste iskusni. Sta god da nam se dogadja, veliko ili malo, desva nam se jer treba nesto da naucimo. Ali ne mozete uciti ako mislite da vec znate odgovor. Morate ostati otvoreni. Nesto ili neko pokusava nesto da vam kaze i ukoliko ne opustite vas um, necete biti sposobni da cujete ono sto vam je receno."
Ovo mi je ulepsalo dan. :odlicno:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
25cm...joj...kako to mene sada...a sto to mene sada nervira?...jer me mrzi da pisem. eto zasto!
Korisnikov avatar
By Marvin
Što je dobra ova nova Nina Badrić :dance:
(skrenuli su mi pažnju da nije nova, al meni je)

Korisnikov avatar
By Mars
Kad bih se samo setio gde mi je Labelo, ja bih znao i gde je Vicks inhalator koji mi treba...
Korisnikov avatar
By Hys.
Sinocna glavobolja - ne ponovila se.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako i postoji nešto lepše i interesantnije od ovog gore - ja to ne mogu da zamislim.
Korisnikov avatar
By bu
prvi put vidim zorana52 online..jel treba da slavim ovaj dan :D
Od svih čokoladnih pesama ova mi je najčokoladastija..

Пап и мами дома нет, ничего боятся
прийди, прийди, мили мой, будем целоваться
чего тебе нада, ничего не нада
ты не смотри на меня, я не шоколада.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Kakva goleada Mančestera. :facepalm:

I jedan :facepalm: za Hauarda Veba.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a sad ce ona nama svima sve lepo da izobjasnjava kao da se prvi put vidimo u zivotu...

....treba da napisem neku "molbu" zenama sa kojima sam dolazila u kontakt da se uzdrzavaju od moralnih ispada u mom prisustvu...glupo je. a i nije kao da ih neko nesto pita. ili osuduje...samo kao...aj cuti!
Korisnikov avatar
By IriS
opet ovaj patuljak kog treba ugaziti :giljotina:
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!