Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Arijel B
zavisi od zivota.

kojih godina se najzivlje secas?
Korisnikov avatar
By gossip
100 okruglo

edit:

od 3 pa do sada

postavio/la si nekada pitanje na yahoo answers? :D
Korisnikov avatar
By Trilian
nikada

kad si jede nešto slatko, obično kupiš šta?
Korisnikov avatar
By gossip
vise volim da spremim nesto

hm...u poslednje vreme kupujem coko keksice

isto
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
volem twix ^^

Kada ste zadnji put rekli nekome da ga/je volite?
By Kragi
Pre, malo manje od, tri godine. Verovatno si mislila na decka.

Sta mislite o MUSKARCU koji ni posle 3 godine braka ne pita svoju suprugu koliko zaradjuje niti se interesuje za stanje na njenom racunu kao ni za to na koji nacin raspolaze svojim novcem dok istovremeno sve troskove zajednickog zivota snosi sam?
Aj uz napomenu da je sudija i da pristojno zaradjuje ali opet ne toliko da moze da se kaze da je nesto bogat.
Jel da da je frayer? :D
By alexandermagic
Mislim da ju jako voli, na prvom mjestu. Zatim i da je ono sto neki ljudi nazivaju dzekom.

Q: Planovi za vikend? S kim, kako , gdE, koliko, zasto i kako? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
pa ceka me radna nedelja ali bez obzira na to cu vrv izaci negde sa ekipom

isto
Korisnikov avatar
By Trilian
znam samo da ću do tetke, na kvalitetnu domaću klopu malo i da se vidim sa rodbinom
što se tiče izlazaka - nemam pojma još

sa kakvom osobom nikad ne bi mogao/la da budeš u vezi?
By alexandermagic
Samosvojnom muskom osobom. :barf:

:lol:

Q: Prijaju li ti nenadane promjene tj. koliko si adaptibilan/a uopceno?
By Kragi
Ako su van konteksta mojih ZACRTANIH planova onda mi ok, cak nekad ili cesto i prijaju. I za to mi je trebalo 30 god da bih skontao.
Mislim da sam se dugo plasio promena.

U kakvim si odnosima sa komsilukom? :smeh:
By alexandermagic
:pokazuje:

Nikakvim, a srecom i nemam klasican komsiluk, kao dok sam podstanarisao. To je bila agonija. Za njih. Sigurno nikad nisu imali neprijatnijeg komsiju. Pa sto cu, kad necu da se tek tako druzim i to stavljam do znanja. :vampir:

Q: Koji tip osoba nalazis najkompatibilnijim sebi?
By Kragi
Horoskopski - Vage :D
Ne znam sto, ali sam sa vagama uvek super.

Inace, volim povucenije, mirnije ljude. One koji nisu preterano ekstrovertni, one koji ne moraju uvek i svuda da budu u cetru paznje.
Duhovite i inteligentne, one sa kojima uvek nesto mogu da pricam.
Ne znam. ^^
Na prvi pogled recimo:
Kada sam poslednji put bio u jednom gay lokalu gde su mi svi oko mene bili identicni, sa istim fensi frizurama i bukvalno istom garderobom ja se 'zagledao' u decka koji jedini nije imao tubu gela u kosi i nosio je neki prugasti, sareni dzemper (skroz drugaciji od ostalih) i sav bio nekako 'skroman i stidljiv'. :D Pritom, realno, nije bio ni najlepsi a ni najzgodniji tamo.

omiljena rasa pasa?
Korisnikov avatar
By 李香兰
nemacki ovcar - ono sto bih realno mogao da imam/imam
shiba inu - ono sto realno ne bih mogao da imam

sta je to fensi frizura?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
To je ono sto ti nekada neces imati :burnbitch:

Serem, neam pojma, meni se zalisci previse povecali tako da mi duze od keca stoji ocajno tako da su mi trenutni trendovi nebitni

Kakva ti je dole frizurica?
Korisnikov avatar
By Trilian
evo baš sam je danas ofarbala u plavo i metnula joj minival :D

kuj ti klacka koske?
Korisnikov avatar
By Hys.
jedva vise od landing strip, bas pre par dana bila kod muciteljke :cut:

tebi?

edit

ne znam sta to znaci
Korisnikov avatar
By gossip
nema frizurice dole :)

poslednja knjiga koju si procitao/la je?
By Kragi
Jao, ako priznam popljuvace me forumska elita sto citam Murakamija. :D
Bezbojni Cukuru Tazaki i njegove godine hodočašća

Ima veze sa onom temom o 'starim prijateljstvima' i proslosti i njenom teretu koje covek moze ili ne moze odgovorno da nosi. Pa ko hoce neka procita.
Murakami je stvarno sjajan pisac, pitak, tecan, majstor metafore. :)

Koja je najbolja Holivudska producenska kuca?
By Kragi
samo jedan mali off
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630784#p2630784]overload napisao:[/url
shiba inu - ono sto realno ne bih mogao da imam
A Akita Inu?
Ja znam zenu koja ih drzi, maltene ima odgaivacnicu i ne znam kakav je slucaj kod Shiba Inu ali ovamo su silni varijeteti boja dozvoljeni da i ona ima problem da ih proda.
Kad su stenci zuti, beli, sivi i kad im taj kolorit lici na haskija ili malamuta umeju da budu lepi ali kad ispadne skroz sivo/zeleno stene onda su bas bljak.
Par puta mi nudila da mi da bas takvo ali ja nikad nisam hteo pa ih je bukvalno poklanjala random ljudima kojima je bitno da imaju 'skupog i rasnog' psa ... a bas cu da vidim za shibu. :D
Korisnikov avatar
By 李香兰
izguglao sam sada. Divni su. moze, al' kad mi macka ugine. :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
mislim da je genijalno. vucic pl0x!!!1!

isto?
By alexandermagic
Ne dopada mi se taj zakon Kragi, jer bi mi uskratio mogucnost nekaznjenog i namjernog prskanja osoba koje su mi odvratne. :bush:

Q: Kad si se, posljednji put, uistinu zamislio/la nad sobom i svojim postupcima?
By Kragi
Za neke nebitne sitnice se zamislim na kratko skoro svakodnevno, pocev od onoga sta mi treba da stavim ruski par na tiket pa do toga bolje da sam svratio i kupio juce 'nesto' kad sam vec bio 'tamo'. No to je na par sekundi.

Ozbiljno negde sredinom aprila, bio je cetvrtak, kada sam oko 10 sati am napustio radno mesto i otisao zato sto su neke stvari bile nekorektne i nisu deo uobicajne procedure. Tacnije nisu svi imali jednaki tretman. Naravno da se ni posle poziva i insistiranja nisam pojavio ni u petak tamo nego tek u ponedeljak. :smug:
E sad, najvise sam se zamislio zbog toga sto mene te stvari nisu toliko ugrozavale i sto me ljudi tapsu po ramenu i govore 'Svaka ti cast' a da pritom k'o pizduljine ne smeju da zucnu dok ih se pomenute stvari ticu vise nego mene. A onda, logicno, i razmisljanje o tome 'Sto ne cutis budalo? Tebi je ok a ako se drugi ne bune zbog sebe zasto ti to radis zbog njih? I zasto odredjeno uvazavanje koje imas od nadredjenog (a to sto sam uradio ne bi tolerisao niko, jos manje bi me zvao da se vratim i ja svesno to 'zloupotrebim') ne iskoristis bolje od toga da cinis usluge drugima a ne sebi?' :)
Tra-la-la.

Nego, koji kristal, (polu)dragi kamen da uzmem kao izvesnu amajliju? Bune me ove preporuke na netu. Idealno je da moze da se nosi u dzepu ili jos bolje U novcaniku a ne oko vrata ili ruke ili kao bilo kakav nakit.
Koji? Koji? :rida:
By alexandermagic
U lisnicu ide samo minijaturni citrin, ali pravi, ili rubin. Desni dzep - zlatno tigrovo oko, lijevi - turmalizirani kvarc, crni turmalin Ili crveni jaspis. Nijedan kamen ne djeluje sam po sebi vec preko onog sto kao magnet privlaci. Pocetnik ne koristi vise od tri kamena/minerala odjednom. Mislim da su ti dostatni tigrovo oko I crveni jaspis. Velicina I oblik nisu bitni.

Q: Netko blizak ti je ugrozen ovim desavanjima zbog poplava?
By Speculum Columbae
Nemam bliskih ljudi.
Šalim se, nije niko.
Ametist, rozenkvarc, opsidijan i lapisna krilata izida u trenutku mistifikacije koje nosim sa sobom - Si or njet?
By alexandermagic
Prejaka kombinacija.Sa Izidom je dostatan proziran, ne mlijecni, gorski kristal ili karneol. Obsidijan se koristi sam I vrlo kratko, ametist sa roze kvarcom uz jedan gorski savrseno opusta i smiruje.
By alexandermagic
Ja u hodniku drzim ogromnu sferu od crnog obsidijana, a nigdje ne nalazim kvalitetan plavi varijetet.

Q: Najtraumaticnije iskustvo?
  • 1
  • 649
  • 650
  • 651
  • 652
  • 653
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!