Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Arijel B
zaspao na pet minuta i probudio se kao da je jutro.

kul, zar ne?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne i ne
ko i koga? :nerd:
ne i ne

isto :lol:

edit:

ne planiram al komiracu se uskoro, danima sam neispavan :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 李香兰
ne znam. ne spava mi se. spavao sam celi dan.

jesi jeo? :lol:
By Kragi
Susenu brusnicu

Sta je tragikomicnije od ponudjenog:
Sasa Matic u prvom redu na modnoj reviji Meline Dzinovic ili Adil koji peva 'Zidovi nemi su, ko moje lice bledi su?
Korisnikov avatar
By Arijel B
hm, i jedno i drugo mi nekako budjavo. to su valjda samo pare.

koliko paznje ti je dovoljno?
By alexandermagic
Zavisi od koga. Frendovi - reciprocitet, partner - slijepa i potpuna paznja nizepotcinjenog kalfe. Ostali su uglavnom nebYtni. Da.

Q: Najludja stvar koju si uradio/la zbog nekog?
Korisnikov avatar
By Arijel B
osetio u sebi potencijal da povredim nekoga.

a ti?
By alexandermagic
Nista tako ne dozivljavam, ili nesto uradim ili ne. Da li je to za posmatrace sa strane mozda i ludost, nebitno je.

Q: Na koji nacin hendlas sa vlastitom senzitivnoscu?
By Kragi
Ma hajde molim te, kako je nebitno?
Pa nije valjda da jedan Jarac nece da se pohvali nekom ludoscu koja se u sustini svodi na zrtvu koju je podneo zbog nekoga?
Kakav si ti to jarac? :D

Ont: mahom se distanciram od cega god sto me povredi ili povredjuje ili na bilo koji nacin emotivno bode. Volim sam da lizem rane i da se regenerisem a svestranost mi daje mogucnost da se necim uvek okupiram ne bi li mi bilo lakse.
Sad, i ta moja emotivnost je malo pomerena u odnosu na vecinu cini mi se.

Sta je gore - spaljen mesec ili peta kuca u jarcu? :shmi:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Spaljen Mesec. Peta kuća u Jarcu samo po sebi nije ni dobro ni loše.

Poznaješ neku transrodnu osobu?
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno. Vise od jedne. A jedna mi je bas blizak i drag prijatelj.

Ti?
By Kragi
Sedimo pre par godina u jednom manjem lokalu u centru kod gay friendly vlasnika par nas i ocekujemo jednu transrodnu osobu da dodje i u jednom momentu je neko primeti kroz prozor i konstatuje da dolazi na sta obraca paznju i sredovecni vlasnik lokala i prosipa komentar:
- Odakle bre vama pederima uvek neke dobre ribe oko vas? Kad god vas vidim u drustvu zena vi ste sa nekim vrhunskim pickama?
Onda stao na ulazi i ceka da udje ne bi li joj pozeleo dobrodoslicu i ona ulazi i on, onako uz kez pruza ruku, predstavlja se a doticna osoba ce na to: - Drago mi je, ja sam Slaviša!

I mi pod sto od smeha :D

Mislim anegdota koja me vezuje za jednu od transrodnih osoba koje znam, a znam ih vise :)

Je l' bolje raditi u zdravom, nehomofobicnom okruzenju za 400€ ili u nezdravom, gde moras da glumis str8era/ku za 800€?
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Odlično pitanje! :D

Mislim da je bolje raditi u zdravom, nehomofobicnom okruzenju za 400€!

Isto! :smug:
Korisnikov avatar
By Hys.
neam uvek potrebu da se autujem kao pansekshual i poliamoros jer je posao - posao a trenutno ga trazim tako da 800 i ll take it dok trazim bolje uslove

da sam gej-gej i da treba jos i da aktivno glumim da imam decka - 400

al ako sam gej-gej i treba aktivno da glumim a tudje zdravlje (koje kosta) i egzistencija zavisi od toga - glumela bih za sve pare.

Srecom nikad nisam bila u takvim situacijama, na oba poslednja posla sam bila aut sto nije jednostavno za udatu zenu, na poslednjem cak i team leader - u i kljucnoj ekspertkinji.

I miss my job :sigh: :rida:

Jebi se Kragi sa pitanjem :placko:

Koga i kad si nekog ko ti nije partner zagrlio onako harvormingli od srca?
By Kragi
Isto.
Mada je i taj moj odnos zarada tako postavljen da se da preziveti i sa ovom prvom, sto sam namerno uradio.
Iskreno, da je taj odnos drasticno drugaciji, ili drasticno manji po pitanju nehomofobicnog okruzenja, verovatno bih pre izabrao homofobicno za vecu platu. Isto bih uradio i da se radi o hiljadama evra u korist homofobicnog okruženja samo bih verovatno radio neko vreme, dok ne zgrnem vecu lovu, pa bih pobegao. Tipa dve, tri godine ako bih izdrzao i toliko. :)
:sadcemdnadasenervira: :lol:

Edit: danas. imam ja neku decu oko sebe koju grlim, od srca, svakodnevno. a i to se racuna :D

sta te cini srećnim/nom ovih dana?
Korisnikov avatar
By Hys.
@Kragi

Zato sto se da preziveti sam pomenula situaciju u kojoj se ne moze preziveti sa prvom, kad imas ljude koji zavise od tvoje zarade.

Zavisi kako me bas povrede - ako me namerno bas povrede, naravno da ne. Sem ako nisu na ivici da se ubiju ili u slicno ozbiljnim nervnim rastrojstvima. Ako je namerno, i ne u stanju koje bi sud prihvatio kao legal insanity, ne vidim nacina ni razloga da oprostim.

Isto pitanje
By Kragi
To da me neko povredi mi je jako diskitabilno. Ima li tu jasne namere? Posledica nespretnosti, neodgovornosti, nelojalnosti? Moja pogresna procena i pogresna ocekivanja?
Umem da odjebem ljude ali umem i da popustim. Afekat samoodbrane mi je uvek zestok ali mogu i da stanem i razmislim.
Zavisi sta je u pitanju. Treba mi konkretnije pitanje. :D

Tri osobine koje jednu osobu cine, po tebi, DOBROM?
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa to i ja mislim - zato kazem namerno. Znaci pretpostavlja nameru osobe da mene svesno povredi.

Tri osobine, hm ajd vako:

plemenitost, empatija, lojalnost.

Tri osobine koje je cine "losom" ?
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kukavičluk, lenjost, neiskrenost...

Kad si zadnji put bio/la na groblju? :smeh:
By Kragi
Koristoljublje, neodgovornost, zavist.
(al' to onako na prvu loptu atm)

Edit: joj ne znam, pre par meseci.

omiljeni muzicki instrument?
ili instrument koji biste u solo varijanti mogli da slusate do prekosutra zbog zvuka kakav proizvodi a manje zbog melodije koju svira?
kako god :D
By alexandermagic
Kako kakav Kragi? Jedinstven. :smug:

Na stranu sto zrtvovanje izjednacavam sa mazohizmom, a ja ne zelim bit mazohist.

---

Omiljeni mi je onaj koji sam svirao. Dakle, klavir.

Do prekosutra bih mogao da slusam i saksofon. I violinu.

Q: Sto mislis o ljudima sa losim/kvarnim/ispalim zubima koji to ne nalaze problematicnim i sirom se osmjehuju? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
znaci po tebi takvi ljudi ne treba da se smeju?
msm da treba da nastave da se smeju i da ih zabole sta ce drugi da misle
takodje msm da treba da posete stomatologa jer je u pitanju ipak zdrastveni problem

omiljena guilty pleasure pesma?
By alexandermagic
O, cao, cao, kako ste danas? Popravilo se raspolozenje? Ne osEcate se i dalje samotno cak i kad ste u drustvu? :fancyklap:

Q: Smatras li da vasi kontrolori Bus Plusa ponekad i potkradaju putnike*?

* procitah danas nesto o tome u stampi.
  • 1
  • 647
  • 648
  • 649
  • 650
  • 651
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!