Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
ovaj lik što na studiju b pokazuje fitnes vježbe izgleda kao pile u trikou... kolka mu je glOOOOva. kisla mu je glOOOOva.
Korisnikov avatar
By constantine
In total there are 82 users online :: 7 registered, 1 hidden and 74 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 157 on 20 Nov 2011 11:50 pm :shok:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ma ne bi znali sta je to, ni kada bi to stalo na glavni gradski trg, i vikalo - ovo je to!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sve vise mi se svidja Sanja Stepanović, mada bi tata poludeo kada bi saznao da mi se svidja prezime na "-ić".. necemo mu to odati :giggle: thx deni :D
Šta je meni ostalo od života više? Ništa... :(
I ono malo što me je činilo srećnim je nestalo ili počinje da nestaje.Šteta što ću na teži način shvatiti koliko život ume da bude težak.
Možda u nekom drugom životu uspem da stignem do cilja,ili makar približno blizu ako već u ovom nemam mogućnosti. :placko:
A u jednom trenutku mi se učinilo da sve ide na bolje,da se stvari popravljaju i vraćaju na mesto,ali to je samo bio kamen na ivici u ambis.
Kažu da sve ima kraj,pa tako i sreća ili tuga...možda i ima za onoga ko je dovoljno jak da izdrži život na leđima,a taj neko na žalost nisam ja... :sigh:
Zar nije život divan?Diže i baca podjednakom silinom,vrti i trese do iznemoglosti.
Gotovo je,sve je gotovo,sve pustam u vodu,svaku nadu,sve snove i očekivanja i nastavljam da koračam,sam,tužan i razočaran u sebe,u život i bez trunke optimizma da bolje vreme možda ipak nekada dođe.Nisam to želeo ali nemam drugog izbora. :rida:
Korisnikov avatar
By Azdaja
tme and time again I said I'd leave you
time and time again I went away
but then would come the time when I would need you
and once again these words I had to say

:shok:

:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
yeah the seasons come in.
all the nights are woven.
all the nights we'll see them through.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Slika

a fisherman on the bank of the Yenisei River near Krasnoyarsk, Russia.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!