Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
:radosnice:

što bi rekla goca tržan - ćutim, ne govorim
Korisnikov avatar
By Mars
obesila se žemska mika đegera

:besimse:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620971#p2620971]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620926#p2620926]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620853#p2620853]Zvonki napisao:[/url]Dobro jutro svima :)
Moze Kragi jednostavno moze,ako pozotji Gruco ciji vicevi nikoe nisu smesni a isprica ih 1000 u toku dana e onda postoji i mdna koji moze da isprica jedan i da mu bude smesno
Pitam ja malopre par ljudi, koji nisu na forumu i ne znaju ko su kragi zvonki i mdna, da procitaju vasa dva posta i svako je citao tvoj post vise od jednom i nista im nije bilo jasno. Je li makar tebi jasno sta pises?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620928#p2620928]Dark Walker napisao:[/url]
Inače, ukapirao sam o čemu Zvonki piše.

Mars je ušao u 10. godinu na forumu i počele su da se zbivaju zlokobne stvari...
Postoje teorije zavere da Zvonki kada piše na forumu zapada u proročanska stanja katalepsije, u toku kojih komunicira sa tentacle-god Cthulhu...to je glavni razlog barnijevog nestanka sa foruma. Svi smo bili prisutni kada je deni ponovo pobedio na izborima za zvezdu foruma, zar ne?
Za barnijev nestanak je kriv zvonki, koji je zapravo izgovarao čarobne reči iz Nekronomikona (hashtag #Eldritch Abomination na forumu) i širio uticaj zlih sila i i negativnih energija koje zaposedaju naše aure i duhovna bića.

Sa druge strane, imamo barnija koji svojim witch-doctor čulima znao da nešto tu nije štimalo svih ovih godina. Zato je barni morao da žrtvuje Vel boya kako bi umilostivio Zvonkog, međutim to nije uspelo.
Priča se dodatno komplikuje, jer je barni, to se inače ne zna, iza kulisa umro 2012. godine i na njegovo mesto je za tastaruru postavljen kanarinac posednut demonom, koga je sa astralne ravni dozvao, koristeći se moćima transsupstancije upravo Zvonki. #sezona2014naforumuSpoilers #Vel boy's_breastplate_sacrifice

Sve ovo je znao samo nsc, koji je morao da polaže druidsku zakletvu ćutanja.

Barni se neće smiri dok još jedan forumaš ne bude nazvan moralnom nakazom i ustaškom praksom, dok ne pobedi na izborima za zvezdu foruma, to je kristalno jasno naglasio u svom poslednjem postu.
Ni armija online peticija Vel boya neće moći da ga spreči.
Dodatno, barni je ukrao od denija tajnoviti čarobni grimoar, jer je znao da je jedini način da pobedi na Zvezda Forumlenda 2015. ljudska žrtva/transmutacija.
Vel boj je tako pao kao još jedna žrtva forumskih natjecanja.

Čini mi se da nam nešto još uvek nisu otkrili u vezi sa barnijevim nestankom. Ja mislim da će zvonki da posluži kao glasnik/golub pismonoša kada bude sledeći izbor za zvezdu foruma, prenoseći istine sa onog sveta u naš materijalni svet, perike i tkanine za denija. To je barnijeva kletva koja će trajati ravno 100 sezona izbora za zvezdu foruma. Mislim da će zvonki da ubije nekoga ove sezone - ako njegove postove pročitate unazad, piše UBIJ UBIJ UBIJ
dozvao je mračne sile koje su gore od blentinog šejda.

sve je darksided
svaki put kada forum padne, barni pokušava da nas teleportuje na mars : (((((

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
bem ti macku koja se ispovraca ispred ulaznih vrata
Korisnikov avatar
By Hys.
mogla bih da se zakunem da onaj manchmelou u dnevnoj i ratluk u ostavi imaju svoj glas i da ne da me zovu nego vicu

odo u krevet :maska:
"WY Legislator Says Gays Purposefully Infected Women To Spread AIDS To Straights"

“The spread of AIDS into the general population of the United States is assumed to have come about by: A. Homosexuals who purposely infected women to pass AIDS infection into the straight population. B. Bisexual men who participated in homosexual acts, became infected and then passed it on to wives, lovers, prostitutes and most off-spring born after infection….”

http://www.queerty.com/wy-legislator-sa ... -20140317/" target="_blank

Je republican sinonim za brain dead? :radosnice:
Korisnikov avatar
By Trilian
^
:lol:
cini mi se, kako je tea party movement ojacao, nebuloze ovog tipa su postale normalna pojava medju republikancima...
  • 1
  • 562
  • 563
  • 564
  • 565
  • 566
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!