Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ne mogu da te ne volim, ne volim, ni da bez tebe ziiivim.... Jer sta bih ja bez komsije koji o'zgo pusta muziku. :kolo:
:ozbiljan:
Skoro sam gledao neki insert iz filma 'Sleeping with the enemy' i setio se kuce na obali okeana u kojoj je sniman dobar deo filma. I bas razmisljam, s'obzirom da ih mahom prepoznajem jer su ih radili velekani moderne i postmoderne, kako to da je ne znam. I posle malo googlanja shvatim da je sve fake, da je podignuta za potrebe snimanja filma i da je posle srusena. :smeh:
Za vreme snimanja izgledala je ovako:

Slika

A bas mi zao, zbog celog enterijera i izgleda koji je imala na filmu. I te slavine u kupatilu kao vodopad :drama:
Korisnikov avatar
By gossip
smarate sa Lanom
unistila je pesmu -.-'
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611469#p2611469]Kragi napisao:[/url]Skoro sam gledao neki insert iz filma 'Sleeping with the enemy' i setio se kuce na obali okeana u kojoj je sniman dobar deo filma. I bas razmisljam, s'obzirom da ih mahom prepoznajem jer su ih radili velekani moderne i postmoderne, kako to da je ne znam. I posle malo googlanja shvatim da je sve fake, da je podignuta za potrebe snimanja filma i da je posle srusena. :smeh:
Za vreme snimanja izgledala je ovako:

Slika

A bas mi zao, zbog celog enterijera i izgleda koji je imala na filmu. I te slavine u kupatilu kao vodopad :drama:
vrlo interesantno... :yay:
Korisnikov avatar
By Hellas
treci dan bez treninga, upucacu se :drama:
Fuad Backovic-Deen:
"Deset godina ce uskoro od ovog nastupa i ove pjesme... Sada slobodno mogu reci da smo bili ispred svog vremena i da se ni sada ne bi ni malo postidili ovakvog zvuka cak sto vise, bili bi itekako konkurentni mnogima! Obje noci festivala u sjajnih top 10 i ogromna podrska medija i fanova se nikada nece zaboraviti kao ni fantastican docek na Sarajevskom aerodromu! Da se vratim u taj period promijenio bih samo ovo blesavo uvijanje i moj outfit, sve ostalo bih ostavio bas ovakvim kakvim jeste. Prije deset godina je bilo ovako, a gdje smo sada... Gdje je energija, hrabrost, smjelost??? Kao da smo se vratili nekih 60tak god unazad, vise ni ne idemo na ESC... Ima li iko da prati trendove.... da je u korak s vremenom? Ima li....."

Ma sav je str8look sada.
Korisnikov avatar
By IriS
što je danas neki naopak dan...njah
mislim da ću da čitam knjigu...tamo je radnja gora nego u ovdašnjem svetu :nokti:
  • 1
  • 541
  • 542
  • 543
  • 544
  • 545
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!