Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
De Vil napisao:i ja hahaneznam napisao:
Još neko? Mislim pročitao pogrešno![]()
Ja sam...![]()
ont: kelner u kafiću![]()
![]()
gossipboy8989 napisao:Britney 4ever!
''''''''''
za facu xD
gossipboy8989 napisao:Britney 4ever!ne razumem koja je ovde fora... snimila spot za mensonovu obradu?
''''''''''''
constantine napisao:ovo je bio video interlude za njenu proslu turneju iz 2009, the circus tourgossipboy8989 napisao:Britney 4ever!ne razumem koja je ovde fora... snimila spot za mensonovu obradu?
''''''''''''''
scout_finch napisao:poceli da pakuju samo beli eurokrem
smaug napisao:Zasto moram da slusam svacije pet theories o dogadjajima u istoriji i o arheologiji kako im kazem cime se bavim...A nisam pitala za misljenje.
A kad mi pukne film i kad kazem da nece biti da je tako onda naravno moram da objasnjavam od koacervatne kapljice jer ne moze da se pocne iz neke sredine jer se istorija ne zna. Ali se voli da se sere o njoj.
Pa idite u pizdu materinu vise sa tim polovicnim 'obavestenjima' i 'kako mali Perica zamislja...' stvarima.
hlaefdige napisao:E, da.smaug napisao:Zasto moram da slusam svacije pet theories o dogadjajima u istoriji i o arheologiji kako im kazem cime se bavim...A nisam pitala za misljenje.
A kad mi pukne film i kad kazem da nece biti da je tako onda naravno moram da objasnjavam od koacervatne kapljice jer ne moze da se pocne iz neke sredine jer se istorija ne zna. Ali se voli da se sere o njoj.
Pa idite u pizdu materinu vise sa tim polovicnim 'obavestenjima' i 'kako mali Perica zamislja...' stvarima.
"a ti si nastavnica engleskog...e...ja sam im'o trojku...ali onda trojka nije bila ko danas...danas svi imaju petice...znas...ja sve razumem...kad gledam film i to...ne moram da citam ona slova ispod ako necu...i kad smo bili u grckoj, sve sam razumeo....ali znas sta je meni samo problem...sto ne mogu da pricam na engleskom...nekako mi to...znas!....dok se ja ne smislim...ne mogu ja to tako brzo...."
svaki
jebeni
put
..
.
..
....
..
.
......
"a jel maltretiras decu?"
DA, GURAM IM KREDU U DUPE!!!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!