Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
sad mi je bila na vratima jedna seka.
kaže: dobro veče, radimo anketu...da li podržavate dosadašnju politiku gradonačelnika Đilasa?
ja: NE!

stoka! :mad:
Korisnikov avatar
By now_pictured
De Vil napisao:
neznam napisao:Slika

Još neko? Mislim pročitao pogrešno :P :lol:

Ja sam... :blush:

:lol:

ont: kelner u kafiću :drkanje: :fuck: :drama:
i ja haha :D
gossipboy8989 napisao:Britney 4ever! :love:

''''''''''

:lol: za facu xD

ovo je stvarno perfektno, fierce itd itd :D
Korisnikov avatar
By constantine

''''''''''''
ne razumem koja je ovde fora... snimila spot za mensonovu obradu?
Korisnikov avatar
By now_pictured
constantine napisao:

''''''''''''''
ne razumem koja je ovde fora... snimila spot za mensonovu obradu?
ovo je bio video interlude za njenu proslu turneju iz 2009, the circus tour
znaci bio je video izmedju seta pesama
Zasto moram da slusam svacije pet theories o dogadjajima u istoriji i o arheologiji kako im kazem cime se bavim...A nisam pitala za misljenje.
A kad mi pukne film i kad kazem da nece biti da je tako onda naravno moram da objasnjavam od koacervatne kapljice jer ne moze da se pocne iz neke sredine jer se istorija ne zna. Ali se voli da se sere o njoj.
Pa idite u pizdu materinu vise sa tim polovicnim 'obavestenjima' i 'kako mali Perica zamislja...' stvarima.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
scout_finch napisao:poceli da pakuju samo beli eurokrem :yay:

Slika

IJAOOOJ!!!!! ZBOGOM DIJETO!!!!!! :love:
smaug napisao:Zasto moram da slusam svacije pet theories o dogadjajima u istoriji i o arheologiji kako im kazem cime se bavim...A nisam pitala za misljenje.
A kad mi pukne film i kad kazem da nece biti da je tako onda naravno moram da objasnjavam od koacervatne kapljice jer ne moze da se pocne iz neke sredine jer se istorija ne zna. Ali se voli da se sere o njoj.
Pa idite u pizdu materinu vise sa tim polovicnim 'obavestenjima' i 'kako mali Perica zamislja...' stvarima.

"a ti si nastavnica engleskog...e...ja sam im'o trojku...ali onda trojka nije bila ko danas...danas svi imaju petice...znas...ja sve razumem...kad gledam film i to...ne moram da citam ona slova ispod ako necu...i kad smo bili u grckoj, sve sam razumeo....ali znas sta je meni samo problem...sto ne mogu da pricam na engleskom...nekako mi to...znas!....dok se ja ne smislim...ne mogu ja to tako brzo...."

svaki
jebeni
put
..
.
..
....
..
.
......

"a jel maltretiras decu?"

DA, GURAM IM KREDU U DUPE!!!!!
Korisnikov avatar
By Hys.
scout_finch napisao:poceli da pakuju samo beli eurokrem :yay:

Slika

Palacinke su dobile novu dimenziju :radosnice:
hlaefdige napisao:
smaug napisao:Zasto moram da slusam svacije pet theories o dogadjajima u istoriji i o arheologiji kako im kazem cime se bavim...A nisam pitala za misljenje.

"a ti si nastavnica engleskog...e...ja sam im'o trojku...ali onda trojka nije bila ko danas...danas svi imaju petice...znas...ja sve razumem...kad gledam film i to...ne moram da citam ona slova ispod ako necu...i kad smo bili u grckoj, sve sam razumeo....ali znas sta je meni samo problem...sto ne mogu da pricam na engleskom...nekako mi to...znas!....dok se ja ne smislim...ne mogu ja to tako brzo...."

svaki
jebeni
put
..
.
..
....
..
.
......

"a jel maltretiras decu?"

DA, GURAM IM KREDU U DUPE!!!!!
E, da.
Strasno.
Al svaki jebeni put. Nepogresivo.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!