Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
sad mu se biva starleta... zašto mediji prenose koprcanje te ovijusli psihički obolele osobe nije mi jasno
Korisnikov avatar
By Mars
Neka mu neko objasni da najnovija ideja koja mu je pala na pamet NIJE u rangu "totalne promene imidza" (konkretno: sa strane hoću stepenasto a napred pramenovi) pred emisiju kod onih nekih zena na tv.

Ima tu neke komisije koje treba da ubedis u sigurnost i trajnost svoje zelje, a NE da sutra budes nesrecan jer nisi vatrogasni kamion.
Korisnikov avatar
By Mars
Malo me cudi da nije kao Boki13 najavio da ce ceo proces da prate kamere. To me sad buni.
Korisnikov avatar
By Mars
Veruj mi, kako odmiču epizode, sve veće zaljenje osećam prema njima, kakvi god da su.

:kokice:
Korisnikov avatar
By Herald
Beograd -- Stefan Radović (21) iz Kuršumlije, koji se javno deklarisao kao homoseksualac, traži od predsednika Srbije da mu pomogne da se zaposli u Tanjugu.

U pismu predsedniku Tomislavu Nikoliću, Radović ističe da mu je neophodna pomoć oko angažmana makar samo za vreme zime tačnije do kraja zime, pošto će u suprotnom, kako navodi, ponovo ostati na ulici jer nema novca da plaća stan kao ni hranu, prenosi portal Južna Srbija.

"Do decembra prošle godine bio sam angažovan kao dopisnik Državne novinske agencije Tanjug, u decembru sam ostao bez tog jedinog posla od koga sam plaćao stan i hranu, pošto su me nakon javnog priznanja da sam homoseksualac roditelji izbacili iz kuće a rodbina odrekla, molim vas da shvatite moje probleme, i pomognete mi s obzirom da je Tanjug Državna agencija", navodi se u pismu koje je upućeno predsedniku Srbije.

Radović je predsednika Nikolića u pismu upoznao šta je preživljavao godinama unazad, ''šikaniranja, prozivke na ulici, maltretiranja, a sve zbog toga što sam homoseksualac'', zbog čega je takođe morao da napusti redovno školovanje.

On je u Tanjgu kao dopisnik radio oko godinu dana sve do decembra 2012.godine od kada mu ugovor nije produžen, podseća portal Južna Srbija i dodaje da su se Radovića, nakon što je odlučio da javno prizna da je homoseksualac, odrekli roditelji i skoro sva rodbina, a zatim je morao i da napusti rodno mesto, Kuršumliju.

U Pres službi Predsednika Republike Srbije Južnoj Srbiji je potvrđeno da je Radovićevo pismo predsedniku Nikoliću pristiglo.

http://www.b92.rs/info/vesti/index.php? ... _id=754459" target="_blank
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574764#p2574764]*deni* napisao:[/url]Nista,ajmo svi grupno kod Nikolica da ishtemo pomoc.I tako se tvrdi da je otac nacije,to znaci da smo slobodni horski da ga prizivamo ispred njegove palate : TATICE !!! :zmija: :beba:
E, ne može. Samo mi koji smo glasali za Tomu :superstar: možemo da mu zatražimo pomoć, a ostalima neka pomogne BoTa ili njegov tajkunski alter ego Đilas.

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By RetributioN
A tattoovaža JK, a što je omršavio od štrajka, a naočale, a farba. A baš sam ga zamišljao kao neko siroto dete iz siromašne porodice iz Kuršumlije, koje je, eto, unesrećeno, a sad samo mogu da zamislim kako se daje za keš. Mica mala.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ali direktorka doma zdravlja - Uranija Petrovic :lol:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Hahahahaha.
A baš se čuje da mu je nosić začepljen. :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam imao stanodavku u beogradu koja se zove Ikonija :)

elem meni je najsmesniji deo koji kaze kako je Stefan otpoceo strajk gladju
i prekinuo ga par sati posle
HAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAH
Korisnikov avatar
By Katengl
Uh, Uranija je bas kul ime. U rangu sa Stamenom i Mašinkom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!