Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By vila
kada bi na jedan dan dobili moc da vidite kroz zidove na sta bi bacili oko?

ja bih volela da vidim kako se sefica seksa sa suprugom.
By alexandermagic
Ljudi me generalno malo zanimaju, pa bi mozda iskoristio tu mogucnost da vidim neki ekskluzivan enterijer, bez potrebe da u taj prostor osobno ulazim.
Korisnikov avatar
By Srklet
vjerojatno bih to iskoristio u političke svrhe. ostalo mi je previše treš i malograđanski.
By Speculum Columbae
Ne bih voleo da imam magični vid koji podrazumeva da vidim kroz zidove, jer me ne interesuju tuđa posla, ionako sam ja najzabavnija osoba u prostoriji i van nje, ali bih voleo da imam magično jak vid, tipa da mogu da vidim sa broda do dna okeana, celo nebo, do zvezda, planeta, ili sa izuzetno velikih daljina. To bi bilo baš lepo.
Ili kao muva, da mogu da vidim sve oko sebe.
Korisnikov avatar
By afraid
odmah bi provirio u kucu do moje,da snimim opasnog komsiju koji je tako hot :D god forgive me :(

p.s Zapravo imam jos dvojicu komsija kod kojih bi rado provirio xD hahah ,that's all from me !
Korisnikov avatar
By HalfJack
Jheronim van Aken napisao:ali bih voleo da imam magično jak vid, tipa da mogu da vidim sa broda do dna okeana, celo nebo, do zvezda, planeta, ili sa izuzetno velikih daljina. To bi bilo baš lepo.
Ovo.

*dreamy*
Korisnikov avatar
By afraid
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615842#p2615842]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607455#p2607455]afraid napisao:[/url]odmah bi provirio u kucu do moje,da snimim opasnog komsiju koji je tako hot :D god forgive me :(

p.s Zapravo imam jos dvojicu komsija kod kojih bi rado provirio xD hahah ,that's all from me !
I don't want to live on this planet anymore :rida:
o pa madonice,nema te odavno,nedostajao je forumu nas poklopac .
Korisnikov avatar
By gossip
imam neki feeling da mi taj power ne bi bio mnogo zanimljiv i da ga ne bi preterano koristio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!