Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Null

ma jebo sapun, šta ti NISI jela :lol:
:smeh:

Nisam nikad pasulj jela. :nokti:

I probala sam one granule za pse...meni to lepo. :lol:

A svasta sam trpala u usta, sta znam zanimljivo mi bilo. :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e ja sam jednom jeo neku sniclu za veceru pa sam se napio pa ispovracao u lavor a oni komadici snicle se nisu skroz svarili a ja bio gladan i jeo to :lol:
Korisnikov avatar
By Taki
Mušice heh. :D Po maminoj priči na stolu sam našla nekoliko mrtvih muva i pojela. I nije mi ništa sad, vidite kako sam normalna!? :colorado:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Nisam jeo ništa bizarno na dnevnoj bazi. Stric je jeo kuće, tj. zidove. Iza svakih vrata je falio komad zida. :muva:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
- supu sa hlebom bože me sačuvaj
- koji je ono beše film gde mali struže zid kašikom pa jede? e i tako. jebem ti uticaj televizije
- neku travu. ono kad izvučeš jedan deo pa ostane dole nešto malo slatko mekano
- smolu :l

ahahaha jao da, ovo nije čudna hrana nego sam ja bila retardirana:
nabodem par smokija na grisinu pa držim iznad peći kao pečem roštilj i onda mi se zapali jedan jer preblizu držim i ja pravo u usta jer se uplašim da se ne zapali nešto okolo. koliko puta. koliko..........
boli me jezik kad pomislim

onda sam dobila neke sapune u obliku voća, pa sam govorila drugaricama da su gumene bombone i još jedna bila stidljiva pa zagrizla i ja reko jel ti se sviđa? a ona onako mršti se ali kaže pa lepo je a samo što ne zaplače i ja kao uzmi još jednu hahaha kakav sam skot bila jao šamar
Korisnikov avatar
By Katengl
Neko cveće, zaboravio sam kako se zove... :sigh:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568629#p2568629]EnMademoiselle napisao:[/url]- supu sa hlebom bože me sačuvaj
- koji je ono beše film gde mali struže zid kašikom pa jede? e i tako. jebem ti uticaj televizije
- neku travu. ono kad izvučeš jedan deo pa ostane dole nešto malo slatko mekano
- smolu :l

ahahaha jao da, ovo nije čudna hrana nego sam ja bila retardirana:
nabodem par smokija na grisinu pa držim iznad peći kao pečem roštilj i onda mi se zapali jedan jer preblizu držim i ja pravo u usta jer se uplašim da se ne zapali nešto okolo. koliko puta. koliko..........
boli me jezik kad pomislim

onda sam dobila neke sapune u obliku voća, pa sam govorila drugaricama da su gumene bombone i još jedna bila stidljiva pa zagrizla i ja reko jel ti se sviđa? a ona onako mršti se ali kaže pa lepo je a samo što ne zaplače i ja kao uzmi još jednu hahaha kakav sam skot bila jao šamar
E ja sam iz nekih cvetova isto tako isisavao nesto za sta sam mislio da je med,cvetovi su bili roze boje ali nemam pojma kako se zovu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!