Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By castor
sinoc pricasmo o izmeni srpskog jezika podstaknuti tom pesmom

elem
postoji veci tres :D
''
Korisnikov avatar
By nsc
gori ste od statusa
dajte nesto lepo, dobro, pozitivno
Korisnikov avatar
By *deni*
Juniorovoj treba samo čestitati, jer kroz muzičko-zabavnu formu edukuje mlađe ( a i starije ) naraštaje.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By 2kune
ajde, napokon je i narodnjačko tržište dobilo svoju pedofilnu dimenziju... seljačine takovih seksualnih preferencija nesumnjivo će uživati u ponavljanju padeža... :volinevoli:
i ko to kaže da Srbiji nije mjesto u EUropi? :svetac:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kuno, ta pesma i taj spot su još iz 1994. godine, kada su u Srbiji gastarbajterska deca masovno izdavala albume u Srbiji i to za renomirane disko kuće.
Para vrti gde burgija neće.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by *deni*

Juniorovoj treba samo čestitati, jer kroz muzičko-zabavnu formu edukuje mlađe ( a i starije ) naraštaje.
:fancyklap:
deni, edukuje ali pogrešno jer "on je deo srca moga" nije četvrti padež. :lol:

+ što je meni, koliko god se trudio da ne budem perverzan, ovo "treći padež kome čemu on meni, a ja njemu" :wtf: toliko nastrano da nema dalje.. :burka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jeste, Burak, u pravu si... Vidi se da se Zorica Junior nije konsultovala sa Zoricom Senior Brunclik, jer da jeste, izbegla bi ovakav gaf.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by *deni*

Pa jeste, Burak, u pravu si... Vidi se da se Zorica Junior nije konsultovala sa Zoricom Senior Brunclik, jer da jeste, izbegla bi ovakav gaf.
Pa da je Zorka Starija postala ministarka kulture(kao što nije) siguran sam da bi obišla sve srpske škole pa i školu Zorke Junior te je obučila pravilima i propisima. :pacmanjede: :burka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!