Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
A da ti Stefane nađeš nešto srbijansko?

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ma kako ga samo pohotno gleda...
Korisnikov avatar
By Mars
Ma jel ono na slici desno Siniša Pavić? A, Deni?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pojma nemam.
Ja sve nesto mislim da je to onaj stariji glumac sto sad igra i u seriji " Gorki plodovi ".
Ovo sto nam je jukie postavio, rekao bih, jeste insert iz serije " Moj rodjak sa sela ", koja se upravo emituje nedeljom na RTS-u.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by *deni*
Lepse je kad je diskusija sarena, kad je u njoj sazeto vise razlicitih tema.
Lako cemo se mi sa ananasa vratiti na Roberta, samo da nam stefan da novi slagvort.
:soping::
E pa onda da se i ja se javim sa novostima :)

Nista, sa Sergiom sve cveta, iako je veza na daljinu (trenutno) i platio mi kartu do Washington da ga posetim. Idemo na cocktail party u US Congress. Ja pojma nemam ni sta ni gde, ali sam mu se jako dopao i hoce da me vodi i predstavi :)
A sto se tice dedice, potpuno sam 'over it'. Nije mu ni bilo zao sto smo raskinuli Deni, samo je rekao da zasluzujem boljeg od njega. Sa cime sam mu rekao da se potpuno slazem + da mi je zao njegovih buducih momaka jer je lazov (stavio na novi profil za jebanje same lazi kao ima 46 god, a ima 54, FUJ).

Znate kako ja kontam to... Dok je trajala ljubav, sve sto sam iskrckao od njega, bilo je iz ljubavi koja je tad postojala. A sada to gledam kao neku moju kaznu za sve sto je uradio. Sada furam jaknicu od 800 dolara i uzivam u materijalnim stvarima ovozemaljskim i bas me briga. Mogao je da ima i ljubav i mladog frajera, al ko ga jebe kad je glup.

Od sad me zovite KRCKO jer krckam sponzore od danas!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ako, sad sa Sergiom oštro od samog starta. Nema cile-mile, da mu isKRCKAŠ određen iznos za mesec dana, ako bi on da ti KRCKA guzu. Nema tante za kukuriku. Samo fer razmena :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa lepo sto si Novu godinu zapoceo okretanjem lista i cvrstim odlukama.
:fancyklap:
I sto ti Kiborg rece, to uvek imaj na umu :

" Nema vise Cile - Mile

Sad mi kazes " sreco ", sad mi kazes " tugo "
E ne moze Cile - Mile i jedno drugo

Ej, Mile, shushumile, nema vishe Cile - Mile
odluci se, nek` se zna
Ili ona, ili ja.... "

:cuddle:

To ti, stefane, peva teta Vera Ivkovic, pa nadji tu numeru na netu, skini je i malo filuj te tvoje americke shvalere nashom tradicionalnom muzikom.
:cuddle:
By Kragi
Jel zavrsi ti sa doticnim ??? (vec jednom) :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by stefan19
Znate kako ja kontam to... Dok je trajala ljubav, sve sto sam iskrckao od njega, bilo je iz ljubavi koja je tad postojala.
iskrckavanje iz ljubavi :roflmao:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Kiborg
Ako, sad sa Sergiom oštro od samog starta. Nema cile-mile, da mu isKRCKAŠ određen iznos za mesec dana, ako bi on da ti KRCKA guzu. Nema tante za kukuriku. Samo fer razmena :)

:lol:
By ...Sitnicava...
Moj doprinos temi:

"Hoće deda malo meda,
u noge te stalno gleda,
brk mu se smeši dok pesmu sluša,
šta će živa duša..."

:chilling:
Korisnikov avatar
By Sing
...Nista, sa Sergiom sve cveta, iako je veza na daljinu (trenutno) i platio mi kartu do Washington da ga posetim. Idemo na cocktail party u US Congress. Ja pojma nemam ni sta ni gde, ali sam mu se jako dopao i hoce da me vodi i predstavi :) ...
A bese posto ste kako kazes, na daljinu, poznajete se samo onako virtualno ili ste se nekad videli u stavrno?

:alexis:
Korisnikov avatar
By Stripi
Bože, pa postoji tehnologija pa se moš vidjet i čut preko webcama, ip telefonija, može ti poslati token da mu provjeriš 1 stanje računa online, onda je tu telekinetika, možda mu ga diže na daljinu (ozbiljan slučaj za gospodina Jamesa Randya) osim toga, uskoro će se malo bolje upoznat na koktelima u US Congressu :yes: Nemoj biti baš toliko sumnjičav :kiss:
Korisnikov avatar
By stefan19
Stripi bravo!
Da, i pored skype, facebook i ostalih widgets-a videli smo se i uzivo pre nego sto sam otisao za Srbiju. Upoznasli se u San Diego i bili 3 dana nerazdvojni. Jako velika konekcija mentalna i fizicka postoji.
Korisnikov avatar
By Sing
... velika konekcija mentalna i fizicka postoji...
Velika fizicka konekcija, kao....22cm?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
to je i mentalna - dodje mu do mozga :D
Korisnikov avatar
By Val
Stef ostavio Roba? Shto bolan Stef? Ponestalo mu para? :nerd:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Val
Stef ostavio Roba? Shto bolan Stef? Ponestalo mu para? :nerd:
Jok, djubre me prevarilo jedamput, i pokushalo drugi put kad je otishlo za Englesku. I prepizdelo mi i shutnuo ga. Sta ce mi veza bez poverenja?
Korisnikov avatar
By Val
Eeee, konachno da se u nechemu slozhimo. Poverenje je SVE!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!