Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

ja sam skoro gledala neku emisiju i videla sam jednu zenu koja je mtf ali nije isla dok kraja, vec je ostavila penis (ja se izvinjavam ako ne vladam bas izrazima i transdzender terminima, ispravite me molim vas) i bila mi je prehot, totalno bih bila sa njom. da li se to vama nekada desilo?
nisam ni ja-u sexualnom smislu,ne verujem...

i jedan off,mrzi me da tražim temu...

Andrej Pejić (20), maneken rođen u Tuzli, ponovo je bio zvezda na reviji čuvenog kreatora Žan-Pola Gotjea tokom nedelje mode u Parizu. Upravo je Gotje na istoj manifestaciji prošle godine otkrio Andreja i od tada počinje njegov vrtoglavi uspon u modnoj industriji.

Slika
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mislim da sam o tome pisala na nekoj drugoj temi :nerd:
doslo je do poljupca izmedju mene i mtf osobe, ali vise od toga ne bih mogla da zamislim ako nije odradjena tranzicija do kraja.
mislim da je presudno bilo da sam tu osobu zgotivila kao osobu, a nisam se obazirala u tom trenu kog je pola ili sta ima izmedju nogu :neznam:

ne mogu sa 100% sigurnoscu da kazem niti NE niti DA kada je u pitanju ulazak u vezu, ali da ima privlacnih transeksualnih osoba, za mene je to neosporivo.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa ono, pre par godina nisam mislila da je moguce da dodje i do poljupca, tako da.. who knows :wundy:
By Glasnik
Da li je ovde pitanje da li bi me privlačio tras-dečko ili trans-dečko koji nije skroz prošao kroz tranziciju, tj. koji još uvek nema penis? :retard:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nemam pojma, nisam puno trans osoba upoznao. U svakom slucaju mtf me ne moze privuci a za ostalo nemam pojma. Zavisi.
Korisnikov avatar
By Hys.
O da.
Big admirer I am :blush:
ftm though.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ako se pikaju selebritiji, Dana Internešnal je moja stara ljubav. :love:
Korisnikov avatar
By Laerem
Upoznao sam odredjen broj trans osoba, brijao s nekoliko, ali nitko me nije napalio. Trans ljudi, bez obzira da li su m2f ili f2m su mi u pravilu na dnu skale seksualne privlacnosti, ispod muskaraca i zena. Tesko mi je promatrati trans ljude kao seksualni objekt, teze nego i zene, jer me jednostavno zbunjuje njihov fizicki izgled.

Ali recimo, bez problema bi kresnuo Andreja Pejica, but he's one of a kind. Ako bi rekonfigurirao kurac i dodao sise, vjerojatno mi vise ne bi bio sexy.

:nezna:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zapravo, pored stone butch, genderqueer i/ili ftm osobe su mi najprivlacnije <3
By Kragi
Generalno da.
Iako se uvek deklarisem kao peder, odnosno kao osoba koja je sklona iskljucivo svom polu, postoji izuzetak uvek bilo da se radi o mtf, ftm ili cak zenama.
Korisnikov avatar
By mOwbid
ne znam za vas, al...laku noc.
Korisnikov avatar
By Stripi
mene su znale lezbijke napalit. Ali je uvijek stalo na napaljivanju za jednu večer :D
FTM - Nema šanse.

MTF - Da, ali ako ne znam da nije reč o 'pravoj' ženi. Saznanje odnese fascinaciju i uzbuđenje.

Može mene štošta uzbuditi na fiziološkoj osnovi, ali ono pravo, duboko, prožeto emocijama i erotizmom (ne mislim na suvu seksualnost) mogu osetiti isključivo prema ženama koje su žene i polno i rodno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350333#p2350333]Dr_Shortbus napisao:[/url]Mislim da je ovaj dečko jedna prelepa trandža. :wow:

http://www.youtube.com/watch?v=7t8HQQgF ... re=related" target="_blank

:love:
Meni sve nasminkane zene lice i tesko mi je da ih raspoznam. Kao da su klonovi. Sad bra znam kako jovana jankovic izgleda bez sminke, i potencijalno bez perike.

Slika

Slika
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350499#p2350499]Herald napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2350333#p2350333]Dr_Shortbus napisao:[/url]Mislim da je ovaj dečko jedna prelepa trandža. :wow:

http://www.youtube.com/watch?v=7t8HQQgF ... re=related" target="_blank

:love:
Meni sve nasminkane zene lice i tesko mi je da ih raspoznam. Kao da su klonovi. Sad bra znam kako jovana jankovic izgleda bez sminke, i potencijalno bez perike.

Slika

Slika

Ja placem! :giggle: :veverica: :veverica: :veverica:
ON-Nije, ali ne iskljucujem ni tu opciju.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja... imam pitanje... izvinjavam se za nezavršenu reč, ali nije mi baš najjasnije šta je tu tačno šta, a dok ne spoznam, znam šta hoću da pitam, dakle, isključujemo kompletne m2f i f2m promene, zato što je krajnji rezultat kompletna žena ili kompletan muškarac koji mogu biti str8, bisex ili gay, i biti sa gay, str8 ili bisex ljudima.

Kada je u pitanju nepotpuna transformacija - žena sa đokom, ili muškarac sa vadžajnom, oni su.. transseksualci, a šta je osoba koja je sa njom/njim?

Muškarce koji vole muškarce zovemo homo, žene koje vole žene lezbo, one koji vole mešano meso zovemo bi.. kako se zovu oni koji vole transseksualce?

Iskreno, ne volim svrstavati u ladice :D nikada i nikoga ni po čemu, ali eto, ćaskam sa drugaricom, i trans tema, a ona me pita, jer kao ja sve o tome moram da znam - jesu ti ljudi str8? nisu.. pa jesu gay? nisu... šta su?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!