Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By velena
cao svima koji budu citali ovu temu. procitala sam na ovom forumu da postoji udruzenje transeksualaca u srbiji ili beogradu, nisam bas sigurna. ja sam prije 6 godina promjenila pol M to f. ako neko zna nesto o tom udruzenju voljela bi da mi javi kako bih mogla da se uclanim. do sada nisam upoznala ni jednu trans osobu osim mene same :) pa bih voljela da malo procavrljam sa drugima koji su bili ili su u situaciji kao i ja, a mozda budem i od pomoci nekome. poz od velenice:shake:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by velena

... a mozda budem i od pomoci nekome. poz od velenice:shake:
Retko lepa poruka, ovaj deo posebno.

Dobrodošla, nadam se da ćeš što pre da stupiš u vezu sa našim drugarima.
By velena
hvala na dobrodoslici drustvo. nadam se da cu se uklopit posto se ne snalazim najbolje na forumima :)
By Kragi
hoces sigurno. btw ovo i nije forum kao svaki drugi, velike su sanse da postanes zavisnik :smeh:

salim se :D
uzivaj
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dobrodosla. Ako ti treba neka pomoc ili info - obrati se Andjeliki. A mozes i meni - moja cimerka je prije 10 godina takodje ispravila fizicki nedostatak (ili da kazem visak? :) ) kao i ti :)
By velena
hvala bananice cokoladice :) to si lijepo rekla "visak" :) . pa da budem iskrena ne znam ni sama sta bi pitala. Negdje sam procitala , kao sto sam vec navela, da u beogradu postoji udruzenje osoba sa hmmm " viskom" i "manjkom" izvjesnih atributa :) pa bih vojela da se prikljucim.
Korisnikov avatar
By Mars
Sve će Andjelika lepo da ti objasni.
Korisnikov avatar
By Srklet
transrodno je zgodno. :D

kad ce avatar? :)
Korisnikov avatar
By Loreley
Welcome, welcome! :D Ovo mesto je inače u potpunosti mrtvo, ali uvek možeš naći nove prijatelje koji su slični tebi preko U2U :) Sve naj!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Tara

Welcome, welcome! :D Ovo mesto je inače u potpunosti mrtvo, ali uvek možeš naći nove prijatelje koji su slični tebi preko U2U :) Sve naj!
Mislis na forum? Forum je mrtav???
By velena
pa hvala Bogu da je mrtvo kada niko ne postavlja pitanja ili neke teme za razgovor. Ako su na ovom forumu ili podforumu, sta god da je, uglavnom trans-tra la la osobe, onda stvarno ima dosta tema za pricu. Sticajem okolnosti vecina nas ima, kako da kazem, fizicke mane ili tripove, pa bi mogli razmjenjivat iskustva, kako ih je ko od nas rijesio. Recimo kako da se malo hmmm sira ili jaca ramena ucine vizuelno zenstvenijim? ili nesto na tu temu.
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by velena

Sticajem okolnosti vecina nas ima, kako da kazem, fizicke mane ili tripove, pa bi mogli razmjenjivat iskustva, kako ih je ko od nas rijesio. Recimo kako da se malo hmmm sira ili jaca ramena ucine vizuelno zenstvenijim? ili nesto na tu temu.
Upravo! Aj' prichaj kako??? lol! :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!