Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

povodom drugog rodjendana nase grupe (samo)podrske, na sastanku grupe koji je odrzan juce, dana 23.07.2008.
dogovorili smo se da proslavimo radno i paradno svecano 2 godine prve grupe ovog tipa na Balkanu.

s ponosom mozemo reci da je u protekle dve godine mnogo toga sa uspehom uradjeno, da smo svi mi mnogo toga naucili, ali da bi i te kako mnogo toga tek trebalo da naucimo.

za pocetak i to je dovoljno. naravno, sada kada smo postali svesni svega sto smo uspeli da uradimo, postali smo svesni i koliko toga nas tek ocekuje i na sta sve moramo da se fokusiramo i na cemu prioritetno mora da se radi.

da ne davim, dogovor je da se svim silama potrudimo da taj sastanak koji ce najverovatnije biti na sam dan dvogodisnjice, bude radni i da mu prisustvuju svi clanovi, takodje je jako vazno da svi clanovi iznesu svoje misljenje i predloge kako i sta je potrebno raditi i na koji nacin u buducem periodu.

ovim putem pozivamo sve clanove da se pojave bar na tom svecanom sastanku da bismo mogli da sagledamo i pozitivne i negativne stvari koje jedino tako i mozemo ispraviti, a siguran sam da ih ima.

naravno, svi cete biti obavesteni o terminu sastanka, na nacin koji je i do sada funkcionisao, a za ostale forumase koji nas i te kako citaju i prate desavanja, svecano se sada obavezujem da od tada pa nadalje ako niko drugi ne bude angazovan za to, ja cu vas nadalje obavestavati o desavanjima sa sastanaka.

za sada toliko i mnogo pozdrava svima.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Loreley
E baš lepo.... Srećan vam rođendan!!!! :D
By dennyboy
cek, polako, tek se sprema nas rodjus za otprilike mesec dana.

do tada se nadam da ces nam i uzivo cestitati?

pozdrav i hvala na prvim cestitkama

:wink:
Korisnikov avatar
By Loreley
Originally posted by dennyboy
cek, polako, tek se sprema nas rodjus za otprilike mesec dana.

do tada se nadam da ces nam i uzivo cestitati?

pozdrav i hvala na prvim cestitkama

:wink:
Hehe, što da ne? Ionako imam u planu da skoknem do BG-a na par dana u Avgustu, dok je još raspust! :shmi:
By dennyboy
super, tara,

kontaktiraj naseg koordinatora preko maila koji je u zaglavlju prve teme pa cete se organizovati da se sretnete i pre rodjendana grupe, a onda da se vidimo svi zajedno na tom sastanku, koji ce biti i radni, ne samo slavljenicki.

svasta treba da se dogovorimo tada.

pozdrav svima
Korisnikov avatar
By escudo
a u zg tek krece.. kad ce ovdje biti slavlja... :(
By dennyboy
@escudo

uskoro, naravno da cete slaviti, a mozda i nas pozovete pa zajedno da proslavimo?

nemojte se omalodusivati, bitno je poceti!

i mi kada smo pocinjali nismo mislili na slavlje, samo na ono sto zelimo da uradimo.

a slavlje ce doci samo, necete ni primetiti kako brzo prolaze godine.

bitno je raditi nesto, a onda irezultati sami dolaze.

srecno vam za pocetak!

punom parom napred u pobede!

pozdrav iz Beograda
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!