Hvala,
na lepim i ohrabrujucim recima,zaista lepo od vas,mislim da ste u ovom trenutku vi jedine osobe na planeti koje me mogu razumeti,mislim i znam.
Moja prica,verujem da je slicna i mnogima od vas,s tim sto ste vidim iz foruma,malo sam ga prelistala na brzinu Andjelika i femme vrlo hrabe,jake i odlucne da konacno budete ono sto i jeste,a sto nije ni malo lako na zalost.
Imam 30 god,iz Beograda sam(mislim da sam mozda MOZDA malo i zakasnila) sa nekim bitnim stvarima koje sam dugo,dugo trpela(i dalje naravno trpim)sto od sebe same to i od naravno okoline.
U principu oduvek znam ko sam i sta sam,sa gomilom nekih pratecih decijih ispada,pubertetskih,i ovih malo "zrelijih"mislim na to da znam da nisam ono sto fizicki"jesam"

,malo blesavo receno jel.
Kad pogledam ,ceo zivot neko silovanje mozga,psihe i svih bitnih funkcija potrebnih za normalno funkcionisanje. Trpim,cekam,a sta cekam pojma nemam

jer niko drugi do mene ne moze da resi ovo u sta sam se uplela posle toliko godina HAOSA ali totalnog HAOSA u glavi i u telu.
Vidis,kapiras da si "drugaciji" ali jednostavno nemocan da bilo kome sta kazes jer znas da si unapred osudjen da si nakaza i ko zna sta jos ,sta se mota po glavama ljudi u ovoj okolini.
Konstantni strahovi,napetost,robija ,a sama sebi najveci zatvor i neko glumatanje i foliranje SEBI pre svega da nisam ono sto jesam,a zbog drugih,i mislim,ne znam ali mislim da samim javljanjem ovde da sam "kao" nesto resila pa ako nista ono bar da kazem par reci nekome za koga mislim da necu biti ni manijak,ni nakaza ni ko zna sta
U,svakom slucaju,da ne gusim mnogo 30 godina 24h na pozornici bez aplauza je bas mnogo zar ne? :)Ili sa nekim aplauzom ali ne meni nego liku koji glumim.
Sad sam nadam se resila da udjem i iza scene,lazne scene i pogledam malo bolje u sebe i sta i kako dalje.
Verujem da ce ovde biti dosta kvalitetne price pre svega i radujem se tome.
Pozdrav pa javite se