Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

U koji WC idete?

Ja sam M2F idem u muski WC
3
14%
Ja sam F2M idem u muski WC
4
19%
Ja sam M2F idem u zenski WC
6
29%
Ja sam F2M idem u zenski WC
1
5%
Ja sam trans idem u bilo koji WC
1
5%
Nisam trans ali idem u suprotan WC svom polu
3
14%
Jos ne znam sta da radim kada je u pitanju WC
3
14%
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ovo je jedan od klasicnih problema trans osoba,
pa sam htela da malo prodiskutujemo o tome...

Naravno dobrodoslei su svi ostali (LGBQ).....
Korisnikov avatar
By Azdaja
Nisam trans,ali obicno uletim u wc koji je free... hehehehe
Korisnikov avatar
By Azdaja
Cini mi se da samo nas troje idemo u wc,ostali izgleda vole prirodu.. :) )
Korisnikov avatar
By Momo
Idem u muski WC i ne berem brigu dal ce neko nesto da posumnja.

Jednom sam napravio zbrku pred wc-om. Vracao sam se sa kevom sa puta i posto joj nisam bio autovan stao sam u red za zenski wc a iza mene su onda stala 3 tipa...kad su skontali da iz tog wc-a izlaze zene poceli su da se okrecu zbunjeno :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
zenski, ali kad je guzva, a muski slobodan, onda bez ikakvog problema idem u muski

mada....

izbegavam da idem po javnim wc-ima, tako da je sve ovo jako retko.
Korisnikov avatar
By Azdaja
hm,a volim shishkiriskiti i u prirodi...a mislim da i to svi rade-naraFski,putujes kolima negde nigde benzinske ili neke kafanice..i hop odmaH pored puta... :lol:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Azdaja
Nisam trans,ali obicno uletim u wc koji je free... hehehehe
same here..ali to samo kada je bas urgent.

inace izbegavam javni wc...

@azdaja - si probala da piskis u prirodi stojecki :D
Korisnikov avatar
By Adenim
U muski.
E, ne znam da li ste culi, podsetila me je tema, da na Tajlandu pocinju da prave wc-e za transrodnu decu i ljude zbog velikog broja. Ne znam da li je ovo tacno, ali super, zar ne? :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
@micice nisam hahahhaha,a mislim da bi bila sva popisana....

@adenim nisam cula,ali ako je tacan info. svaka cast..
Korisnikov avatar
By starsailor
@azdaja- ne bi, uzmes one pi pi i eto :eureka:

aj probacemo zajedno kada odemo na onaj skup jugonostalgicara :lol:

ON: da, lepa vest ako je tacna
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahahhahahahahaha ali onda sve zajedno da pi pi ispred kluba.. :lol:

ON: hm,cini mi se da su u So lepsi wc-i u kafanicama nego u kaficima i klubovima...et' razloga vise da uskoro posetim kafanicu sa tamburasima :D
By dennyboy
ja sam ftm i od momenta od kad sam odlucio da krenem u transformaciju a otprilike nekih dva meseca pre prve injekcije hormona poceo sam da idem u muski wc.

samo mi se jednom desilo da mi je bila frka zestoka a jedino je zenski wc bio oduzet, uleteo sam u njega.

i opet bih u istoj situaciji a nemam problem sa tim "SILA BOGA NE MOLI"
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Ja dugo nisam išla da piškim u javni WC. Kada u tranziciji malo napredovala, jednom sam odlučila da napravim eksperiment; otišla u javni WC, i pravila se kao da ne znam koji je ženski, onda mi je gospođa sama rekla da idem u ženski...
Sada, u muški nebih smela da privirim, ne znam šta bi bilo, osim ako nije prazan, i znam da neće ući niko. Sasvim normalno idem u ženki, i nikome ništa nije čudno... A ni meni... A i nikada više nebih išla u muški WC, nešto mi je gadljivo...
By dennyboy
U chistiji.

e, ova ti je dobra!

primenicu u sledecem izvlacenju, mada sam primetio uporedjujuci od pre dve godine zenske wc e sa muskim wc ima u poslednje dve godine iznenadio sam se koliko su u stvari muski CISTIJI.verovali ili ne?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Naravno da verujemo. Zene ponekada uopste ne mare gde shta ostavljaju, a i nezgodnije im je da... jelte koriste prostorije...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Moram da se nadovezem na to koji su WCi cistiji i da vam prepricam
jedan slucaj koji mi se desio, a malko je onako...

Odem ja na poslu do WC-a. Rec je o jednoj medijskoj kuci,
ne ovoj gde radim sada, vec jednoj drugoj.. I naracno udjem
u zenski wc da piskim..

I taman se namestim, kad ugledam da je devojka pre mene
na plocice sa strane u nivou mog lica zalepila svoj ulozak
koji je tek skinula sa sebe..

i.. ja popizdim.. naravno skinem to sa zida i bacim....

Toliko o cistoci WCa..

Ali ima i muskih gde frajere mrzi da gadjaju gde treba,
pa zaliju i malo okolo, pa smrdi...

mi zene ipak malo spretnije to radimo, iako nemamo
"usmerivac"..
Korisnikov avatar
By Momo
Muski WC-i su cistiji 100 puta od zenskih. Iako muskarci imaju "usmerivac" a zene ne i one zapisavaju wc solju jer retko koja seda na solju a najzesce su kad se popnu stopalima na dasku.

Moj ortak ima pab i kaze da svako vece posle smene zenski WC cisti lopatom a u muskom samo zameni sapun i papir.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
E sad..

Momo, to se vec zove shovinizam! :pucaodsmeha:

Istina je da se neke zene, cak kad rade po boljim firmama
i kompanijama penju na solju.... hm...

ali.. sad da generalizujes tako... ccc

:luda:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Sad, nemam baš mnogo prilike da idem po javnim ili kompanijskim toaletima, ali moje je iskustvo suprotno. Bar ovde gde sam išla u ženski toalet, ne samo da je bilo mnogo čistije, nego i nekako opuštenije normalnije, nego u muškim. Ali to verovatno zavisi od sredine i koja vrsta ljudi koristi taj toalet. Verovatno je i muški toalet na ovom mestu bio čistiji nego na drugima.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Andjelika
Momo, to se vec zove shovinizam! :pucaodsmeha:
:blush: :D

A klip za pi-pi je :up: :lol:
Korisnikov avatar
By Loreley
O bože koja diskusija! Ja u 99% slučajeva uopšte i ne idem u javni WC, ali kada se baš desi da moram u npr. nekom restoranu, odem u muški (M2F sam, da ne bude zabune), zato što nisam još krenula u tranziciju, i smatram to potpuno prihvatljivim... Za one koji su krenuli u tranziciju i za koje se može reći da "prolaze", normalno je da odu u WC onog pola koji im odgovara, tj. u koji se transformišu... tu nema nikakve dileme
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Tara je u pravu, tako postupam i ja, a naravno kada budem mogla da prolazim promenicu smernicu kada stojim ispred tog simbola naseg problema, i skrenuti u wc namenjen mome rodu :)
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Heh, secam se omota za film "TransAmerica"....

Mtf osoba koja, inace pre-op, stoji kompletno sredjena u zenskom rodu i razmislja u koji WC da udje :)

Eeee..........

Zato rekoh "simbola naseg problema" :) jer je to bas jedna od stvari koje su kost u grlu....mislim, zelis u jedan , a drustvo kaze da treba u drugi....a to samo simbolizuje celokupan trans problem....
By _MARKO_
Ma meni je svejedno, ko jbe wc udjes obavis izadjes i gotovo jbg. Mada u zenski nema sanse da ulazim jer sam probao par puta i isutirale su me zene napolje..tako da jbg neka hvala odo ja u muski :odbij:

Nema nikad guzve, mada imam i srece pa imam dobru besiku :kupanje: :) pa ne moram mnogo da se razmisljam Jel vam se desilo nekad da vas isteraju iz wc a? I to vaseg pola.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Momo
Muski WC-i su cistiji 100 puta od zenskih. Iako muskarci imaju "usmerivac" a zene ne i one zapisavaju wc solju jer retko koja seda na solju a najzesce su kad se popnu stopalima na dasku.

Moj ortak ima pab i kaze da svako vece posle smene zenski WC cisti lopatom a u muskom samo zameni sapun i papir.
Ziva istina. I onda ja kao treba da idem u zenski wc? Biram muski toalet.
By _MARKO_
Znate sta se ja mnogo plasim, jedna drugarica mi je pricala, i predpostavljam da je glupost.... ali da li moze da se zatrudni kad se ide u muski wc? ja se mnogo plasim :kesa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!