Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By femme_fatale
Kada je u pitanju samopouzdanje, nema ničeg boljeg od muvanja, t.j. Kada muškarci počnu da se udvaraju.
Bila sam danas u firmi, odradila nešto, i krenula do centra. Nisam bila nešto posebno doterana, onako, opušteno: duks, farmerke, patike, naočare za sunce... I bila sam opuštena, kupovala nešto.
Kad primetim ja u jednom trenutku da me jedan mladić gleda, ali nisam obratila pažnju. Međutim, kad evo ti njega u sekundi pored mene, i poče neku standardnu žvaku: da li se znamo, negde smo se videli itd. Krenuo da me muva...
I eto, opet mi se to desilo, nekako se sve to dešava iznenada, i ja se prepala. A dečko je baš bio zgodan... Lepo lice, visok, lepo gradjen... Nekako nisam pristalica tog muvanja na ulici i na prepad, ali mogla sam se bar malo našaliti... Prošli put sam obećala sebi da se neću uplašiti, ali me nekako iznenade...
Međutim, mnogo sam zahvalna Životu što mi je dao ovo iskustvo danas, moj prvi dan full time... Nema ništa bolje od ovoga za izgradnju samopouzdanja, kada muškarci počnu da ti se udvaraju.
Korisnikov avatar
By Zoe
:klap:

Ne brini, vremenom ces se opustiti i prihvatiti to kao uobicajenu i normalnu pojavu. Pa i ja bih se iznenadila kada bi me neko jako privlacan muvao niotkuda........tesko da bih se lako snasla.......:giggle:
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Joj da. Možda je bolje što je tako ispalo, mada mi je malo krivo sada... Moglo je bar da bude zabavno... :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Desice se ponovo, a onda neces propustiti zabavu.......sad bar to znas :D
Korisnikov avatar
By Luba
Kazem ja Andjeli: Nista bez seksa! a ona me ubedjuje u ono sto odavno znam, da smo svi drukciji,itd.

Po onome sto sam cula za Niki, muvala bih je i ja.
Inace, sasvim ste u pravu, nista bolje za samopouzdanje (osim ludog seksa, naravno).
Kiss
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Luba
Kazem ja Andjeli: Nista bez seksa! a ona me ubedjuje u ono sto odavno znam, da smo svi drukciji,itd.

Inace, sasvim ste u pravu, nista bolje za samopouzdanje (osim ludog seksa, naravno).
Kiss

@Luba
Darling,

Nisam ja rekla da me seks ne zanima, samo me ne zanima
sa muskarcima. Znam kome i kako mogu sebe najbolje da
pruzim.. i znam sta meni prija.. Penetracija, sigurno ne..
(i to iskreno.. probala.. i ne dopada mi se)

@FemmeFatale
Bas mi je drago za to startovanje. To stvarno pruza samopouzdanje!
Samo napred!
Korisnikov avatar
By jukie
Tako je meni bilo neobično što me pohotno zagledaju kad sam bio na dijeti
tj. meni je to izgledalo pohotno
na svu sreću moji prijatelji pašteta i čokolada su me spasili od ovih ne-čednih situacija
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by jukie
Tako je meni bilo neobično što me pohotno zagledaju kad sam bio na dijeti
tj. meni je to izgledalo pohotno
na svu sreću moji prijatelji pašteta i čokolada su me spasili od ovih ne-čednih situacija

Mmmm, pasteta i kiseli krastavcici ili pasteta i jogurt....a moze i pasteta i chaj, kao i obdanistu :mljac:
Cokolada :love:
Korisnikov avatar
By femme_fatale

Teta Lubo, sad si me izbacila iz cipelica... :)
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
opa macko! :)

mene u zadnje vreme samo gej tipovi smekaju, nisam ni znao da ih ima toliko po gradu do sada :D
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by femme_fatale

Cula sam od "nekoga" ko je bio s tobom u drustvu da si divna devojka.
A divne devojke vredi muvati, KAJ HE?
Uostalom ja sam u bi fazonu.
Ljubim te, seceru, dok se ne istopis (ovo je mozda za U2U).
Kiss
:volinevoli: :cvetduga: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Loreley
Kada je u pitanju samopouzdanje, nema ničeg boljeg od muvanja, t.j. Kada muškarci počnu da se udvaraju.
Bila sam danas u firmi, odradila nešto, i krenula do centra. Nisam bila nešto posebno doterana, onako, opušteno: duks, farmerke, patike, naočare za sunce... I bila sam opuštena, kupovala nešto.
Kad primetim ja u jednom trenutku da me jedan mladić gleda, ali nisam obratila pažnju. Međutim, kad evo ti njega u sekundi pored mene, i poče neku standardnu žvaku: da li se znamo, negde smo se videli itd. Krenuo da me muva...
I eto, opet mi se to desilo, nekako se sve to dešava iznenada, i ja se prepala. A dečko je baš bio zgodan... Lepo lice, visok, lepo gradjen... Nekako nisam pristalica tog muvanja na ulici i na prepad, ali mogla sam se bar malo našaliti... Prošli put sam obećala sebi da se neću uplašiti, ali me nekako iznenade...
Međutim, mnogo sam zahvalna Životu što mi je dao ovo iskustvo danas, moj prvi dan full time... Nema ništa bolje od ovoga za izgradnju samopouzdanja, kada muškarci počnu da ti se udvaraju.
Iiiiii jbt! Shto se meni tako neshto ne desi... skakala bih od srece! :pucaodsmeha: Znala bih tacno shta treba da uradim....

Kiss
Bozhe Lubo.... nije sve u sexu! Andjela je u pravu... :sunce:
Korisnikov avatar
By femme_fatale

Kiss
Ma pusti, bije me maler od tog dana; niko da me startuje, bar da se malo razonodim. Ko zna možda se plaše...
Joj teta Lubo... :) Evo topim se...
Korisnikov avatar
By Gaia
Ja se još nisam opustila glede muške pažnje i to me iskreno rečeno malo brine. Još se osjećam nesigurno i možda čak i malo uplašeno i onda se ponašam ignorantno do tipova. Izgleda kao da sam umišljenja i okrećem pogled kada vidim da me kuže i to šalje pogrešnu informaciju :(

Ima tko kakav savjet?
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
neznam, mene jako puno tipova spopada stalno, ali su gej, tako da neznam kako bih bi od pomoci :D

mozes za "trening" da odes negde gde su neki baustelci, oni svima zvizde i dobacuju pa mozes da uvezbavas reakciju na njima dok ne ulete neki zgodni frajeri ;) :D
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Gaia
Ja se još nisam opustila glede muške pažnje i to me iskreno rečeno malo brine. Još se osjećam nesigurno i možda čak i malo uplašeno i onda se ponašam ignorantno do tipova. Izgleda kao da sam umišljenja i okrećem pogled kada vidim da me kuže i to šalje pogrešnu informaciju :(

Ima tko kakav savjet?
Pa u principu se i meni dešava tako nešto, ali vidim i da većina rođenih devojaka tako reaguje. Zavisi i ko te "kuži", mislim nisu baš svi frajeri da im se osmehuješ... Mislim, možda i to može da pošalje neku pogrešnu poruku.
Ja sam ovako reagovala kada me je startovao taj frajer na ulici, ali da su neke druge okolnosti verovatno nebih, u prvi mah bi se obuzdala da ne reagujem, a onda bih počela da se igram, dobro znam gde treba da ih čačkam...
Ja mislim da mi je rešenje u sistemu pokušaj - greška, pokušaj - ispravno. Sledeći put kada mi se to desi trudiću se da reagujem onako kako želim, jednostavno se treniraš... Mislim da mi je najvažnije da savladam tu prvu reakciju, jer su me do sada uglavnom startovali u potpuno neočekivanim trenutcima.
By fantastican

Kiss
Ma pusti, bije me maler od tog dana; niko da me startuje, bar da se malo razonodim. Ko zna možda se plaše...

Mozda je i ovo za u2u ali ne mogu da izdrzim :) )) - zainteresovana za izlazak sa zgodnim mukarcem? :)
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by fantastican

Kiss

Mozda je i ovo za u2u ali ne mogu da izdrzim :) )) - zainteresovana za izlazak sa zgodnim mukarcem? :)
O.K. Ali ovde su samo zgodne curice i transice. Zgodne decke potrazi drugde.
Korisnikov avatar
By femme_fatale

Ovo je definitivno za u2u... :)

niki
Korisnikov avatar
By Loreley

niki
Ahahahahahahaha :D
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Tara

niki
Ahahahahahahaha :D
Ljubomorna? :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!