Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by andjelatMeni je sve to super, čudni su mi ovi drugi roditelji koji to nisu mogli da prihvate pa i vaspitači u predškolskom (pa kad je morala da obuče pantalone)... Alo ljudi, iz aviona se vidi da je devojčica! Mogu da joj obuku cipelice, pantalone, stave šlem... opet će biti devojčica ...
To da li deca znaju..
ja sam znala sa svoje 3-4 godine...
i to je bilo jasno vidljivo... do moje 7-8,
kad sam skonatala da nesto nije u redu...
I onda sam pocela da krijem..
ali je kasnije to izletelo samo po sebi...
Eh.. kad nisam imala tako liberalne i napredne
roditelje..
Njima svaka cast!!
Ti roditelji su za primer..
Originally posted by Andre87Ja sam negde na netu našao info da mlade mtf osobe veoma često vole i sakupljaju predmete i slike u obliku sirena. Sigurno ste svi takođe čitali onu priču o ftm dečaku koji je imao ogroman diznijev poster pinokija na zidu sa rečenicom "I want to be a real boy" a njegovi roditelji jednostavno nisu kapirali zašto je tražio baš taj poster. Kao i ove priče, i ona ima srećan kraj.
Vrlo mi je bio interesantan deo o sirenama,sad znam zasto ih mtf devojke vole...imamo vec Loreley(sirena iz pesme)![]()
Originally posted by andjelatSad pročitah tvoj komentar.
...
http://abcnews.go.com/2020/comments?typ ... id=3088298
(komentari na ABC news kanalu)
I am 36 years old preop M2F transexual person from Serbia, Europe, and I just saw that video over the internet. It pass two hours when I stop crying after video. Anyone who is not born like that can not understand us, and how painfull life can be. I have great wife and great son, it is very hard when you wait to long with that. I try to live like male, but it is wrong.. I just blow up. From last year we have support group for trans people in Serbia, and I think best medical team in the wordl. You can check our web site, but it is on serbian .. www.transserbia.org. Kisses to allNadam se da se ne ljutiš što sam citirao...
Posted by:
andjelat 5:30 AM
Originally posted by uoQUEERenAko te ne mrzi, molim te uradi prevod, ja cu da istitlujem
hvala!
dal treba da se uradi prevod, mogu ja, ako neko hoce to da pokaze nekome....roditeljima na primer? :/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!