Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

uja!!!!!!!, seca li se mene ko?

znate onaj mali koji je pre godinu dana odlucio da napokon krene sa transformacijom

AHA, E PA SAD SAM ZAVRSIO PAPIROLOGIJU i krecem u akciju organizovanja operacije
daklem o svemu cu vas obavestiti cim budem mogao a sada vas ljubim sve:yes:
By Dionysus
Extra!!!
Svaka cast, bas mi je drago zbog tebe...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Jeeeeee..

Radujem se!!

Ja te pratim u stopu, samo idem u drugom smeru!!

:bye:

Dakle.. jos par meseci.. krckanja..

:tornado:
Korisnikov avatar
By V25
Srećno oboma od srca!
By dennyboy
uf ala ste expresni, hvala vam na podrsci, znao sam ja da me niste zaboravili:sesir:
Korisnikov avatar
By Gaia
Konkretno, operaciju čega - genitalnu ili grudi?
Korisnikov avatar
By Zoe
Jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! :cheer:

Cestitam, bravo! :klap:
Korisnikov avatar
By mmiki
Cestitam. Samo nemoj da nas zaboravis kad dobijes klinju i postanes decko. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Neka je sa srecom :yay: !
Korisnikov avatar
By Zvonce87
SRECNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

:)

:hug:
Korisnikov avatar
By KiWi
Srećno :D

Javi čim možeš kako teku stvari :D
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Svaka čast, važno je da budeš ono što jesi.
Jeli, častiš posle kolače...? Da te ne bije maler, valja se...
Od koga si dobio te preporuke?
Ja se živo pitam, da li će meni ova što idem kod nje, dala sam joj nadimak Kalamiti Džejn, ikada dati tu potvrdu...
Korisnikov avatar
By Andre87
Cestitam druze:)
@Niki
Srecno Niki.Ja sam je zaobisao,inace bih bio na gomili lekova za ozbiljnije nervne i druge poremecaje..koji bi se razvili nakon dugotrajnih seansi kod dusmanke:)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Niki
Svaka čast, važno je da budeš ono što jesi.
:up: Samo napred!! :up:

Originally posted by Niki
Jeli, častiš posle kolače...? Da te ne bije maler, valja se...
Hahaha, svi bi na te kolace... :mljac: ;) :giggle:
Ovo je vec zakazivanje koje partije kolaca??? Cetvrte, cini mi se.... :lol: :grouphug:
Korisnikov avatar
By uoQUEERen
svaka cast! :) evo i ja idem za tobom, samo sa malim zakasnjenjem. srecno!
By dennyboy
@gaia
ze pocetak operacija genitalna i ako Bog da istovremeno i vadjenje svih zaostalih zenskih detalja iz utrobe. za pocetak sam se odlucio za metoidioplastiku iliti narodski receno bonsai varijantu (mikro penis koji se pravi od klitorisa tj nista drugo se ne nadogradjuje), a kasnije, ako sa tim ne budem zadovoljan uvek mogu da odradim nadogradnju tj. faloplastiju.
a grudi cu u sledecem izvlacenju ( citaj: kada skupim lovu)

@ andre87
pa gde si ti malisa? pomoslio sam da neces da se javis jer sam ti onomad poslao i poruku na mob i u2u. u svakom slucaju hvala na podrsci i iskreno ti zelim da se uskoro i ti oglasis sa radosnim vestima

@ niki
sto se kolaca tice, to nije nikakav problem, samo ja se od njih uzdrzavam (citaj: zabranjeno mi je da ih jedem jer ne smem da se ugojim, sto i vama zelimo) a kakva bi to cast bila da ja ne smem da ih jedem zar ne?
a preporuku sam dobio od jedinih za sad kod nas validnih endokrinologa doc. Svetlane Vujovic i psihijatra dr. Zorana Rakica, uostalom na sastanku ces vec sve cuti.

a sada svima jos jedared od srca HVALA i javljacu se redovno sa novim informacijama. obzirom da se sada priblizio rok moram da radim i vise nego do sada tako da ondak imam jako malo prilike da sedim ispred kompa i sa vama se druzim.

ljubim vas sve i osecam vasu energiju i podrsku cak i kada ne gledam redovno stranice foruma
By dennyboy
@ uoQUEERen

ups na vas sam zaboravio pa se brze bolje ispravljam, nadam se da se ne ljutis
drago mi je zbog tebe a kasnije cu da procitam sta je bilo na tvojoj prvoj seansi pa cu ti tamo odgovoriti.
Korisnikov avatar
By ::fy::
ČESTITAM !!!

GO FOR IT!

:kiss:
By dennyboy
samo na brzinu da se javim, idem danas kod Save da se vidimo i dogovorimo, nadam se. javicu sta se dogadja, drzite mi fige popodne.
By dennyboy
aha, bio kod Save. zadovoljan sam razgovorom, jedino sto cu morati da pricekam par meseci, dao mi je neku mast da se mazem i na taj nacin pripremam za operaciju. ali i ja sam strpljiv, bolje da ga poslusam i da ucinak bude maksimalan nego da zurim i srljam. pa kud prodjose sve ove dosadasnje skoro protracene godine, pa neka jos neki mesec, nije strasno. ljubim vas sve
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by dennyboy
aha, bio kod Save. zadovoljan sam razgovorom, jedino sto cu morati da pricekam par meseci, dao mi je neku mast da se mazem i na taj nacin pripremam za operaciju.

A kakva je to mast i, d' izvinis, gde se maze?

:radoznala:
By dennyboy
zini ti kazem

he, he, sad sigurno znas odgovor
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!