- 12 Dec 2007, 18:31
@gaia
ze pocetak operacija genitalna i ako Bog da istovremeno i vadjenje svih zaostalih zenskih detalja iz utrobe. za pocetak sam se odlucio za metoidioplastiku iliti narodski receno bonsai varijantu (mikro penis koji se pravi od klitorisa tj nista drugo se ne nadogradjuje), a kasnije, ako sa tim ne budem zadovoljan uvek mogu da odradim nadogradnju tj. faloplastiju.
a grudi cu u sledecem izvlacenju ( citaj: kada skupim lovu)
@ andre87
pa gde si ti malisa? pomoslio sam da neces da se javis jer sam ti onomad poslao i poruku na mob i u2u. u svakom slucaju hvala na podrsci i iskreno ti zelim da se uskoro i ti oglasis sa radosnim vestima
@ niki
sto se kolaca tice, to nije nikakav problem, samo ja se od njih uzdrzavam (citaj: zabranjeno mi je da ih jedem jer ne smem da se ugojim, sto i vama zelimo) a kakva bi to cast bila da ja ne smem da ih jedem zar ne?
a preporuku sam dobio od jedinih za sad kod nas validnih endokrinologa doc. Svetlane Vujovic i psihijatra dr. Zorana Rakica, uostalom na sastanku ces vec sve cuti.
a sada svima jos jedared od srca HVALA i javljacu se redovno sa novim informacijama. obzirom da se sada priblizio rok moram da radim i vise nego do sada tako da ondak imam jako malo prilike da sedim ispred kompa i sa vama se druzim.
ljubim vas sve i osecam vasu energiju i podrsku cak i kada ne gledam redovno stranice foruma