Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

:wink2:
to whome it may concern
zapocinjem svoj proces transformacije! shvatio sam da lovu necu skupiti nikad unapred, ali ja vise ne mogu, ne zelim i necu da cekam. odluku sam doneo i izvestavacu vas o svemu ukoliko vidim da vas to interesuje. pozz svima i pozelite mi srecu. trebace mi.
Korisnikov avatar
By Zoe
Bravo :klap:

Obavestavaj, mene zanima :bye:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Naravno da ti želimo sreću i uspeh u procesu...obaveštavaj nas.... :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Ok. Srecno.

Sudeci po emisiji koju gledah na TV jednom... bice: auch. Ali se seti:
"Ko do sreće hoće doći, taj kroz patnju mora proći, nju izbeći neće moći"
(Simmel: Može i bez kavijara)
Korisnikov avatar
By Dina
Puno srece :kiss: :fige: Javljaj svakako.
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja sam presrećan druže. Još me drži osećaj od sinoć kada sam saznao i potpuno sam povilenio. Bogu hvala, biću uz tebe kao i ostatak grupe :hiphip:
Korisnikov avatar
By coka
Zelim ti srecu i svakako nas obavestavaj :yay:
By dennyboy
zahvaljujem svima na podrsci, i posto vidim da vas zanima, obavestavam vas:
danas sam bio na razgovoru kod nadleznog psihijatra sa kojim sam se vec pre 5 godina vidjao i tada se sve zaustavilo na tome da je ostalo na meni da skupljam lovu i kada to sve zavrsim da napokon krenem u proces transformacije. za one koji ne znaju:
pokusavao sam sve ovo vreme i na kraju pre tri dana zakljucio da ih nikada necu skupiti te sam sa tog razloga kliknuo i odlucio da ja krecem. danas na razgovoru sa doktorom psihijatrom on mi je napisao uput za endokrinologa, tj. ja pocinjem. pozz svima, jos jednom hvala i pitajte sve sto vas zanima. :hail: :serlok:
Korisnikov avatar
By Hys.
srecno, i verujem da ces biti istrajan:superheroj:
By Dionysus
Denny
Podrzavam te u potpunosti. Veoma si hrabar da se za tako nesto odlucis u zemlji u kojoj mi zivimo.
Ako ti treba moralna ili bilo kakva druga podrska, tu sam.
I redovno nas obavestavaj. A kad za koju godinu sve bude gotov i da te vidimo srecnog i zadovoljnog :)
I jos samo jedno ti si rodjen kao musko, pa prelazis u zensko operacijom ili obrnuto?
By dennyboy
Originally posted by *PiNkLoVe*
Denny
Podrzavam te u potpunosti. Veoma si hrabar da se za tako nesto odlucis u zemlji u kojoj mi zivimo.
I redovno nas obavestavaj. A kad za koju godinu sve bude gotov i da te vidimo srecnog i zadovoljnog :)
I jos samo jedno ti si rodjen kao musko, pa prelazis u zensko operacijom ili obrnuto?
hvala na podrsci, divno je znati da je neko jos uz tebe, a za tvoju informaciju ftm u naslovu teme znaci female to male tj promena zanskog u muski pol. hvala jos jednom svima, nisam ni slutio koliko vas sve ovo zanima pa ci, nadam se biti redovan sa izvestavanjem. pozz:kralj::hail:
Korisnikov avatar
By marvuk
E sad još samo da počnemo da vežbamo. Ja sam inače ovde u ulozi trenera :tegovi: a ti ćeš mene da naučim da sviram :gitara: Barem ja neku korist da izvučem iz ovoga :kolo:
By dennyboy
bice to, bice, mladicu, samo polako ali sigurno, a sada te pozdravljam i odok da pajam valja mi rano ustati i za lebac zaraditi.
By Dionysus
Originally posted by dennyboy
Denny
hvala na podrsci, divno je znati da je neko jos uz tebe, a za tvoju informaciju ftm u naslovu teme znaci female to male tj promena zanskog u muski pol. hvala jos jednom svima, nisam ni slutio koliko vas sve ovo zanima pa ci, nadam se biti redovan sa izvestavanjem. pozz:kralj: :hail:
Jbg, josh sam mala pa ne znam shta je shta :)
Gledala sam pre par meseci emisiju o par momaka u slicnoj situaciji. Ja licno ne poznajem nikog takvog, ali mogu samo da zamislim kako nije lako ziveti sa tim. A ja sam osoba koja bi svakome pruzila podrsku da istraje i bori se za sebe i svoju srecu :)
Korisnikov avatar
By coka
Denny
hvala na podrsci, divno je znati da je neko jos uz tebe, a za tvoju informaciju ftm u naslovu teme znaci female to male tj promena zanskog u muski pol. hvala jos jednom svima, nisam ni slutio koliko vas sve ovo zanima pa ci, nadam se biti redovan sa izvestavanjem. pozz:kralj: :hail:
Jbg, josh sam mala pa ne znam shta je shta :)
Gledala sam pre par meseci emisiju o par momaka u slicnoj situaciji. Ja licno ne poznajem nikog takvog, ali mogu samo da zamislim kako nije lako ziveti sa tim. A ja sam osoba koja bi svakome pruzila podrsku da istraje i bori se za sebe i svoju srecu :)
kako je moja teta doktorka pametna :kiss:
Korisnikov avatar
By tramp
you go boy!

sve najbolje i ako krene da zapinje seti se koliko nas ti saljem ako nista drugo pozitivnu energiju

a inace ... ne znam koliko je tu to moguce ali po NY je dosta ljudi radilo fundraisinge za operacije, od prodaje knjiga do partija ili kucnih ili po kaficima ...
By dennyboy
Originally posted by tramp
you go boy!

sve najbolje i ako krene da zapinje seti se koliko nas ti saljem ako nista drugo pozitivnu energiju

a inace ... ne znam koliko je tu to moguce ali po NY je dosta ljudi radilo fundraisinge za operacije, od prodaje knjiga do partija ili kucnih ili po kaficima ...
da, da i zaista ja tu energiju i osecam veoma ste jaki. a i ja sam jak i krenulo je sve svojim nezaustavljivim tokom. cak i kada bih pozeleo sada osecam da nikako ne bih mogao da se vratim a oni kojima ovaj pocetak tek predstoji neka polako prate i uce kao i ja sada sam sto ucim svakoga sekunda. imam energije za milione ljudi, spavam po par sati na dan, jedem po nekoliko zalogaja za obrok a osecam se predivno. i pri tom jos ni jedan hormon nisam primio, to mi tek predstoji. ovo sam samo ja ali nisam sebe ovakvog poznavao do sada:kopa: :muzika: :rafal: :setnja: :party: :zvezdas: :nerd: :marinac: :neznam:
ludilo koliko je dobro, a traje tek 5 dana..................
sta li tek dolazi pitam se i jedva cekam da dodje. oprostite ako se malo neredovno javljam, ali jednostavno sada se lavina pokrenula i sve se odvija brzinom od milion stvari u sekundi.......
pozz svima i ostanite uz mene
By pontifex_maximus
znas da smo tu i da ti dajemo svu pozitivnu energiju!!!

cestitamo na zaletu i cekamo detalje....

:friends:
:kiss:
By Çâðê_DUP
ako ti treba i moralna podrska i razgovor sa moje strane, takodje, mozes da mi se obratis u svakom trenutku. cestitam na hrabrosti i puno srece!!!!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by tramp
you go boy!

da, da i zaista ja tu energiju i osecam veoma ste jaki. a i ja sam jak i krenulo je sve svojim nezaustavljivim tokom. cak i kada bih pozeleo sada osecam da nikako ne bih mogao da se vratim a oni kojima ovaj pocetak tek predstoji neka polako prate i uce kao i ja sada sam sto ucim svakoga sekunda. imam energije za milione ljudi, spavam po par sati na dan, jedem po nekoliko zalogaja za obrok a osecam se predivno. i pri tom jos ni jedan hormon nisam primio, to mi tek predstoji. ovo sam samo ja ali nisam sebe ovakvog poznavao do sada:kopa: :muzika: :rafal: :setnja: :party: :zvezdas: :nerd: :marinac: :neznam:
ludilo koliko je dobro, a traje tek 5 dana..................
sta li tek dolazi pitam se i jedva cekam da dodje. oprostite ako se malo neredovno javljam, ali jednostavno sada se lavina pokrenula i sve se odvija brzinom od milion stvari u sekundi.......
pozz svima i ostanite uz mene
Dođi ' vamo! :grouphug: :obraz:
By Tea
Znam kakav je to proces, i zaista ti treba jaka volja, dosta novca i istrajnosti u svemu. Dobro je da si shvatio da toliko novca neces skupiti odjednom. Mnogi koje poznajem su se odlucili da krenu sa operacijom, pa onda polako skupljaju novac za svaku sledecu. Mislim da je to na zalost jedini nacin da nesto uradis sa sobom. Samo napred, to je jako dug i bolan proces, ali uz veliku energiju i podrsku(koja ti je neizbezno potrebna), nadam se da ces uspeti i na kraju biti srecan u svojoj kozi. :misici:
Ako ti treba bilo kakva informacija, savet ili podrska, U2U. :)

Srecno jos jednom!!! :)
Korisnikov avatar
By marvuk
Brate, odlučio sam i ja da pišem dnevnik da vidim kako sve to ide iz ugla nekog ko je sa tobom tih... koliko god dana, meseci i ostalo a ujedno i nekog ko će za godinu ili dve krenuti istim putem. Jako sam uzbudjen i super je ovaj osećaj tako da verujem kolika je energija samo tebe pokrenula. Jedva čekam da se okupimo ove nedelje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!