Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Tweety
da li osobe koje su promenile pol, prema srpskim zakonima, mogu da usvajaju decu? ja sam mislio da ne mogu, sve dok me, pre nekoliko dana, drugarica nije pocela ubedjivati u suprotno!
Korisnikov avatar
By KiWi
Čuo sam (dakle samo načuo) da osobe koje promene pol, postaju zavedene kao taj drugi pol i ako imaju vezu sa osobom suprotnog pola, postoje realne šanse da mogu da usvoje decu ...

Nemam neko posebno mišljenje o ovoj temi .. mislim da je pravilno da se svakoj grupi ljudi da šansa ... a da se konačna odluka donese posle višemesečnih testiranja, odluka koja je u najboljem interesu deteta ...

Do skora sam bio protiv usvajanje dece od strane gay ljudi ... ali sada verujem da ima mnogo normalnih, srećnih, obrazovanih homoseksualnih parova koji bi mogli toj deci da pruže više od prosečnog heteroseksualnog para (ne mislim samo na materijalnu sigurnost, već uopšte) ... umesto samo jednog osećajnog roditelja (majka) dete dobija dva :) ... mislim da je svima jasno da su i lezbejke i pederi mnogo brižniji od str8 osoba.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Tweety
da li osobe koje su promenile pol, prema srpskim zakonima, mogu da usvajaju decu? ja sam mislio da ne mogu, sve dok me, pre nekoliko dana, drugarica nije pocela ubedjivati u suprotno!
tacno je, sad te opet moramo preobraziti u zenu.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Adenim
tacno je, sad te opet moramo preobraziti u zenu.
jeb'ga, samo sto sam se transformirala, kada ono opet moram...:povez:
By Ulix
Promena pola podrazumeva i birokratsku promenu, ne?

Onda ne vidim gde bi bio problem.
Korisnikov avatar
By marvuk
Josh od vremena kada sam prvi put pocheo da se zaljubljujem u devojke i pocheo mashtarije o svom kasnijem zsivotu, shta bih zseleo da budem - moja razmishljanja su bila usmerena i ka tome da se ozsenim i imam makar jedno dete. Nije mi bitno da li ce biti dechak ili devojchica ali to je jedna moja zselja. Kad bi se pomenula ta tema, moj kum je recimo imao obichaj da kazse: "pa shto ne rodish jedno za sebe?" a kao da nije video ni chuo neshto shto mu godinama pricham - da se osecam kao mushkarac i da bih voleo tom detetu da budem otac. Naravno da chesto i danas pozselim tako neshto i to nije ostalo u okviru moje dechachke mashte, ali sam isto tako i realan.
Ranije sam razmishljao i o veshtachkoj oplodnji sa buducom devojkom.
Ne znam kako je zakonodavstvo regulisalo to pitanje iskreno, uostalom, to je samo parche papira. Meni je svejedno da li osoba koju volim ima ili nema dete jer ako nju volim, volecu i ono shto je prati.
Korisnikov avatar
By Andre87
Bas pre neki dan sam cuvao cerku mamine drugarice...dok smo se igrali druga devojcica (5 godina) me je pitala da li sam toj otac ...Toliko me je pogodilo zato sto sam uhvatio sebe da sanjam..zaista sam se na trenutak uziveo u ulogu oca...Meni nije stalo kako me drugi gledaju...telo je ambalaza..ali planiram porodicu jednog dana...i ne zelim da moja zena i dete imaju traume ,bivaju osudjivani zbog moje proslosti..Sebe vidim samo u ulozi oca..ali ne zelim da me dete gleda dok prolazim kroz proces transformacije..i to je jedini razlog zasto mi se zuri sa hormonskom terapijom...
Korisnikov avatar
By Andre87
Osim hormonske,neophodno je obaviti i operacije da bi ti promenili broj licne karte I ime…onda si i po papirima zeljeni rod... mozes da se ozenis I sa zenom usvojis dete…ako si FTM ides u vojsku itd…Nisam 100%siguran..ako gresim,ispravite me…Kris bi najbolje znao..nadam se da ce uskoro navratiti na forum
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!