Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

ftm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ima li nas dovoljno zainteresovanih da se organizujemo i pomognemo jedni drugima?

oni koji prozivljavaju sve i svasta od strane ljudi koji nisu u stanju da nas skapiraju nego nas gledaju kao muskarace ili lezbejke ( verujem da ni mtf ne prolaze nista bolje), znaju o cemu pricam

pozdrav svima koji ovo citaju, u nadi da ce bar neko i napisati nesto pametno
By жњ
Mislim da bi trebalo da se otvori novi deo foruma namenjen iskljucivo "trans" pitanjima.

Moja puna podrska!! :zastava:
Korisnikov avatar
By tramp
@amnesia - slazem se
By Simor
Evo, i ja dajem podrsku za otvaranje dela foruma koji bi u potpunosti bio posvecen trans osobama.

:zastava:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by amnesia
Mislim da bi trebalo da se otvori novi deo foruma namenjen iskljucivo "trans" pitanjima.

Mislim da je krajnje vreme ! :klap: :cvetduga: :grouphug:

Šefe :unic0rn: , da te ?ujemo !
Korisnikov avatar
By Delete
I ja podrzavam tu ideju!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pa, znas kako, LGBT ti je kao DS. Kažu - Ho?u! - pa ih nigde nema.
Kad ih pitaš gde su bili - Tu smo bili! - A gde to?! - Pa nemam pojma! - Aha, pa jesi li bio?! Pa ne znam, ovaj, nisam. - Pa zašto?! - Morao sam da putujem tog dana! - A gde?! - Ne znam! - Pa jesi li bio?! - Pa jesam! - A gde?! - Ma zar je važnp, nego jesi video kako su cene bruseva sko?ile?! Ja danas bio na pijaci...

Mislim da bi ipak, prvo trebalo saznati ko koga jebe, u svakom drugom slu?aju nai?i ?eš na sabotažu! Svi ho?e pare, ali niko ne?e da radi (svaka ?ast izuzecima). Pa sad vidi šta ?eš - fondacije - za to vredi ubiti (naju?estalije mišljenje). :tepih:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Paki

Mislim da je krajnje vreme ! :klap: :cvetduga: :grouphug:

Šefe :unic0rn: , da te ?ujemo !
:evilwait: Šef je bio online, ali se nije oglasio...! :indijanac: C c c c c ! :burner:
By dennyboy
dobro, vidim da nas ima. bicu van grada tri dana, nadam se da ce nas za to vreme biti jos vise pa da smisljamo sta cemo dalje. pozdrav svima koji su makar i procitali temu a posebno onima koji su se i oglasili. citamo se ya par dana
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ima li neko predlog za naziv i opis tog foldera? (poput ovih što imaju ostali.)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by dennyboy
dobro, vidim da nas ima. bicu van grada tri dana, nadam se da ce nas za to vreme biti jos vise pa da smisljamo sta cemo dalje. pozdrav svima koji su makar i procitali temu a posebno onima koji su se i oglasili. citamo se ya par dana
Ne verujem da su svi ftm ili mtf sa foruma videli ovu temu i oglasili se na njoj. Ja sam bisex de?ko, ali svejedno imate moju podršku! :vijaca:
Korisnikov avatar
By Hys.

Potpuno se slazem i jako sam iznenadjena sto to nije uradjeno do sada:nokti:
moja puna podrska:friends:
By жњ
Moj konstruktivan predlog:

Da se sastoji iz 4 dela

1) deo za opusteno caskanje

2) deo za one koji se osecaju kao dame

3) deo za one koji se osecaju kao gospoda

4) i deo posvecen medicinskim pitanjima

ne znam da li je neko gledao po stranim forumima kako je to tamo reseno.. hajde drugari, proverite :)

ajmo sad predlozi za imena sobichaka, da ne budu brojevi
Korisnikov avatar
By Hys.
5)deo vezan za ljubav/seksualnost
6)medicinska pitanja trebala bi biti podeljena na ftm/mtf/ delove sobzirom da su ipak razlicita
7)moda/tjest passing
i da, pogledajte forum koji sam postovala gore, na prvoj strani, odlican je:spijun:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ne znam da li je potrebno staviti 4 potforuma, ali jedan "trans" (nešto poput Estrogena) apsolutno podržavam :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
iiiiiiii?:nokti:
By dennyboy
sta iiiiiii? i ja bih to voleo da znam? za sada nas je jako malo a i nije bas mnogo konstruktivnih predloga stoglo!
POMAGAJTE:right: :right: :right:
Korisnikov avatar
By Hys.
P dennyboy i ti bi mogo' malo cesce da dolazis, da ih pritisnemo:tegovi:
Korisnikov avatar
By Andre87
Hey Denny!WELCOME BUDDY!!! Otvorio sam temu TG grupe ne bi li se nekako organizovali...iz Bg-a sam..trenutno se prepirem sa psihom za dijagnozu distrofije polnog identiteta..inace pola godine zvanicno zivim kao momak(real life test)...a jos uz to i ispitni rokovi.. Upoznao sam ekipicu doca...da ne duzim..citamo se ovako..
Predlog za transgender forum:
a)mtf(iz muskog u zensko) b)ftm(iz zenskog u musko)
potforumi u okviru a) i b)
1.razgovori sa psihijatrom- testovi,dijagnostikovanje GID(Gender Identity Disorder),
2. Gender reassignment surgery (GRS) -diskusije o hirurskim zahvatima vezanim za promenu pola
3. RLT(real life test)-zivot u ulozi zeljenog roda,iskustva,problemi,saveti,tipke za prolazenje..
4. HRT(Hormone Replacement Therapy)-hormonska terapija
5. Kupovina-tg literatura, kozmetika...
5.Nashe utociste-kontakti, saveti..nisi zalutao(la)"sazvezdje transgendera osvetlilo mi stazicu..jedino ono prima odsjaj suze na mom licu"

pozdrav! Andre(ftm)
By fencysmurf
Prvo da saznamo da li ste se vi izjasnili pozitivno po pitanju nezavisnosti crne gore !
Korisnikov avatar
By veks
Posto postoje podforumi u kojima se bez problema diskutuje o pitanjima gay i lesbian populacije, podrzavam predloge da se otvori mesto za transseksualce.
Ako niko drugi ne zeli da pomogne ovaj sajt to treba da ucini.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Paki
?ika Junikorne, bi li hteo da pro?itaš nešto od ovoga kona?no i daš svoje mišljenje, izneseš koje su mogu?nosti za reorganizaciju foruma u ovom smeru?! :evilwait:
Korisnikov avatar
By m..
Def bi trebalo otvoriti bar jednu sobu (nesto kao estrogen)
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa evo kul, Amnesiin predlog je, vidim, presao u delo, ko sto ova tema, kapiram, treba da predje u taj Gendef folder.

@Amnesia & @ Unic0rn

Svaka cast. To je bre To, kapiranje razlicitosti i to. Mrzi me da trazim smajli. Zamislite ga :dugine boje:

To valjda trazite i za sebe.
Korisnikov avatar
By 2kune
Gnja... Ako do sada nije bilo tih tema puko postojanje podforuma ne?e ih pokrenuti... No zašto ne ako ljudi o?e...
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, ne vidim nista lose u postojanju posebne sobe, ako neko novi naleti i treba mu neki info, ne mora da bukvalno prekopava 6 razlicitih potforuma, nego sve ima na jednom mestu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!