Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by greenwich
preuzeto sa CroL-a, iz teksta o transrodnosti:
interseksualna osoba - roðena s neodredivim genitalijama. Svake godine tisu?e djece raða se s neodredivim genitalijama koje kirurzi ?esto preoblikuju bez znanja i pristanka roditelja (uobi?ajeni zahvat je preoblikovanje genitalija u uvriježena primarna ženska spolna obilježja) što može rezultirati emocionalnim traumama, gubitkom osjeta i nemogu?noš?u orgazma
Originally posted by the1whowishedPa koliko sam ja obavestena, roditelje pitaju! Samo, ako roditelji izaberu "pogresan" pol, jer zele bas decaka ili bas devojcicu...to se u kasnijem razvoju negativno ispoljava. Znaci, ako su izabrali devojcicu, postoji mogucnost, da vagina vremenom zarasta, da rastu malje i tako to. Znam ovo, jer imam prijateljicu, koja je rodjena sa oba pola. U stvari, ima mnogo vise muskih hormona i kromozoma. Pa mora na operacije 1-2 puta godisnje!
Znaci, uvecava se i maljave pri pubertetu, i sve...?!
Tuzno...Ali takodje je tuzno i to sto se pristupa hirurskoj intervenciji bez znanja roditelja...
Originally posted by Val
Pa koliko sam ja obavestena, roditelje pitaju! Samo, ako roditelji izaberu "pogresan" pol, jer zele bas decaka ili bas devojcicu...to se u kasnijem razvoju negativno ispoljava. Znaci, ako su izabrali devojcicu, postoji mogucnost, da vagina vremenom zarasta, da rastu malje i tako to. Znam ovo, jer imam prijateljicu, koja je rodjena sa oba pola. U stvari, ima mnogo vise muskih hormona i kromozoma. Pa mora na operacije 1-2 puta godisnje!![]()
Originally posted by bambolaPa ja samo pisem to, sto znam od osobe, koja je rodjena sa oba polna organa...I ako ona mene laze, lazem i ja vas. Njeni roditelji su odlucili da bude devojcica i doktor tako uradio...
Naravno da pitaju roditelje,ustvari smo ih upoznaju sa situacijom ali mislim da roditelji ne mogu da `biraju` koje organe da ostave a koje ne-to odlucuju lekari na osnovu nivoa hormona u organizmu,hromozoma ili sl.U svakom slucaju mnogo je komplikovanija prica da bi se tu moglo tek tako `izabrati`.
Originally posted by TheCurseofBlondiePa to je upravo to o cemu sam pricala u svojim postovima!
problem je u tome da ako se ta promena tj odredjenje pola uradi za vreme dok je jos beba, moze lako biti da pogrese pol!
bilo je dosta slucajeva gde su pogresili i ta osoba kad je odrasla opet je promenila operativno pol, je se osecala u pogresnom telu.
znaci teoretski najbolje cekati dok dete bude u pubertetu, onda vec zna kako se oseca...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!