Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by *STATUS*

Пре неколико дана сам питао једног типа који ми је рекао да нема искуства са типовима шта га то пали код мушкараца који су скоцкани као жене и он ми каже...

"Па сама чињеница да се мушкарац толико понизио и спустио ниско да ми испуни жељу и да се физички птретвори у жену ми је попаљива а и сконтао сам да тип може добро да га попуши и да га прими, макар у гузу" ...

iiiii, sta se desilo kad si se probudio? :kokice:

ajd procitaj opet ovaj deo koji sam citirala i skontaj kontradiktornosti..

-lik je STREJT
-lik NEMA ISKUSTVA sa muskarcima
-on prica o tome sta ga PALI kod muskarca
-...и сконтао сам да тип може добро да га попуши и да га прими, макар у гузу...vracam se na stavku 2 '-lik NEMA ISKUSTVA sa muskarcima'

:zacepi:
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by DiablO
Originally posted by Incubus
Originally posted by DiablO

Neko ko je zaista str8 se ne loži na tipove :) a ti čudni ljudi koji sebe nazivaju str8 a lože se na tipove zapravo beže od sebe samog :) u tom smislu i bisexualnizam posmatram kao fazu priznavanja sebi da si gay.
-alnost!
oprosti mi molim te ako ikako možeš :D evo promenio sam samo zbog tebe :D
Nemam ja šta da ti opraštam, čisto sam tebi ukazao na grešku.
Korisnikov avatar
By Lea Zechica
Dokle ce tema da se razvlaci. Muskarac u trans osobi ne trazi drugog muskarca, nego zenu. To sto svi strejt muskarci ne priznaju nas kao zene, to je vise iz straha i neznanja. Tako da, nemojte da prolivamo temu na vise strana, nema potrebe, pocece sve sto smo pisali da izgleda konfuzno i izgubice svaki smisao.

Ako te kod nekoga privlaci zenska strana, znas na kom si putu, ako ti se svidja necija muska strana znas i tada na kom si putu. Ako sam ja rodjena u muskom telu, a pritom se muskarcu svidim onakva kao sto jesam, kao zena, ja njega ne smatram za geja. Ta privlacnost se svodi na psihicko privlacenje, nikako na polno.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Тако је Леа :)

Али геј људи тешко да укапирају ту врсту стрејт људи :)

:jelka:
Korisnikov avatar
By Insorcer
postoje muškarci koji se pale na žene
postoje muškarci koji se pale na muškarce
postoje muškarci koji se pale na žene u muškom vešu
postoje muškarci koji se pale na muškarce u ženskom vešu
postoje muškarci koji se pale na shemales
postoje muškarci koji se pale na mtf žene
postoje muškarci koji se pale na one koji im se svide bez obzira na pol-rod-odeću-blah..blah
...i među svim pobrojanim grupama muškaraca postoje oni koji glasno za sebe govore da su STREJT.

Dakle Statuse u pravu si.. postoje muškarci koji se pale na tipove u ženskom vešu a pri tome se glasno samoidentifikuju kao strejteri.
Korisnikov avatar
By Mariška
Sa teme Musko u zenskoj odeci ?!:
Originally posted by Luba

Heterosexual Guys Attracted to TGirls? Definitely.

In the past year one thing I've heard hundreds of times from hetrosexual guys:

"I'm attracted to tgirls but I'm not gay! I don't really know what to think of this."

Guys, you can relax now! Being attracted to tgirls (transwomen) does not mean you are gay! In fact, it only affirms you are straight. The people who are most attracted to femininity are heterosexual men and lesbian women. The people who are attracted to masculinity are heterosexual women and gay men. Bisexual people are attracted to both masculinity and femininity.

Gay men are attracted to males, whereas many tgirls are more feminine than even regular women, so gay men are not attracted to them. Whereas straight guys who are attracted to the femininity of regular women would also naturally be attracted to the femininity of transwomen.

There is a rapidly growing number of heterosexual guys who are realizing their attraction for tgirls, yet so many are afraid to admit this because they think it means they are gay. Being attracted to transwomen will not lead to attraction for men because tgirls are *not* like men! Rather, they *are* very much like women on the inside, and often look so feminine on the outside too. So it's natural for straight guys to be attracted to them, and still be totally straight.

One real bonus of straight guys who are attracted to tgirls and secure enough about themselves not to worry what others think, is that only straight guys really know how to treat a woman *like a lady*... gay men don't have much concept of this, and lesbians tend to shun the concept of femininity. Straight men are the best at fully expressing appreciation for the beauty of a woman. Most tgirls want nothing more than to be treated like a lady, so it's a real bonus when a true gentleman recognizes her as such.
Poslednji pasus mi je jedino malo odbojan, mislim da autorka nije u pravu...
By Noobix
Originally posted by Lea Zechica

Dokle ce tema da se razvlaci. Muskarac u trans osobi ne trazi drugog muskarca, nego zenu. To sto svi strejt muskarci ne priznaju nas kao zene, to je vise iz straha i neznanja. Tako da, nemojte da prolivamo temu na vise strana, nema potrebe, pocece sve sto smo pisali da izgleda konfuzno i izgubice svaki smisao.

Ako te kod nekoga privlaci zenska strana, znas na kom si putu, ako ti se svidja necija muska strana znas i tada na kom si putu. Ako sam ja rodjena u muskom telu, a pritom se muskarcu svidim onakva kao sto jesam, kao zena, ja njega ne smatram za geja. Ta privlacnost se svodi na psihicko privlacenje, nikako na polno.
Moracu da te razocaram, u startu se skoro potpuno radi o polnoj privlacnosti, psihicka moze doci kasnije..
Ono sto mene privlaci kod shemales je neverovatna seksualna energija i poznavanje muskog tela, odn. nacina na koji se muskarac najbolje moze zadovoljiti. Medjutim, na muskarce u zenskom vesu se ne lozim, to su i dalje muskarci. Transice koje su dovoljno zenstvene, koje izgledaju i ponasaju se kao zene pale ogromnu vecinu muskaraca. Strejt sam i znam da ce vas svaki strejt muskarac slagati ako vam kaze da ne bi imao seks sa transicom. Zapravo, vecina bi tu mastariju bez oklevanja sprovela u delo kada bi se nasli u prilici. Nekoliko drugova mi je to cak implicitno priznalo.
Mozda je u pitanju hormonska terapija koju one primaju, verovatno im hormoni daju prenaglasene zenske osobine, tako da su cak zenstvenije i od samih zena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!