Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by andjelatZnaci mogu i ja
Za ostalu trans ekipu se podrazumeva.
Predlazem:
Pred novu godinu, ili neposredno posle,
jedno okupljanje... pa da navalimo
NA KOLACE..
![]()
Originally posted by *PiNkLoVe*Objasnices mi ovo
Маца треба да ради научно - истраживачки рад из психологије.
Маца хтела да спроведе истраживање у вези са социјалном детерминацијом рода код трансексуалних особа.
Originally posted by MomoOriginally posted by andjelatZnaci mogu i ja
Za ostalu trans ekipu se podrazumeva.
Predlazem:
Pred novu godinu, ili neposredno posle,
jedno okupljanje... pa da navalimo
NA KOLACE..
![]()
![]()
Nego pita moja zena jel moze i ona da dodje? Obecala je da ce nesto da napise na zadatu temu cim se oporavi od ucenja!
Originally posted by *PiNkLoVe*Maco, ne mogu da odolim a da ti ne kazem da ovom prilikom necu celiciti karakter, iako i ja, kao, u poslednje vreme, biram sta da stavim u tanjir...
ВолЕм, али сам на дијети.
Биће ми то добро челичење карактера![]()
Originally posted by petarpanY
I obicno se ove stari desavaju u embrionalnom razvicu ako dodje do nekog poremecaja.
Originally posted by petarpanYjoj super
Znam dosta o ovoj temi s obzirom da imam dugogodisnje iskustvo.
Originally posted by Andre87Па, то се, пре свега, односи на то како друштво прихвата и у који од два постојећа калупа (мушки и женски) "ставља" транссексуалне/трансродне особе. Саму идеју ми је дала теорија Мишела Фуко-а да је свакоме у друштву одређена нека улога на основу пола, па сам хтела да то истражујем, дакле како саме транс особе себе виде у томе и како их види околина, ккао пре, тако и после операције.Originally posted by *PiNkLoVe*Objasnices mi ovo
Маца треба да ради научно - истраживачки рад из психологије.
Маца хтела да спроведе истраживање у вези са социјалном детерминацијом рода код трансексуалних особа.,ovde,na sastanku ili u2u. U mom slucaju prve naznake da sam trans su dosle iz mene,mrzeo sam svoje telo i zenski pubertet.. ne ponasam se stereotipno muski, svi mi kazu (zbog prenaglasenih emocija) da reagujem tipicno zenski...a kod nekih osoba te naznake dolaze spolja..tj prvo drugi primete i kazu :"Trebalo je da bude musko"...Naravno da i u drugom slucaju osoba oseca nesklad izmedju psihe i tela ali to prvo primecuje okolina.
I postavljao sam nekoliko puta pitanja na forumu sta cini muskarca a sta zenu (rodno)...i nisam dobio odgovor..u svakom slucaju postoji citav spektar..a ja to definisem kao dubok osecaj sebe,i da citav zivot kopkam po svojoj dusi necu znati zasto je to tako,...samo da je tako...decko sam otkad znam za sebe
Originally posted by vanillapuffМа, ако је после НГ (или ако смршам онолико колико сма хтела) неће ме убити један мали колачићOriginally posted by *PiNkLoVe*Maco, ne mogu da odolim a da ti ne kazem da ovom prilikom necu celiciti karakter, iako i ja, kao, u poslednje vreme, biram sta da stavim u tanjir...
ВолЕм, али сам на дијети.
Биће ми то добро челичење карактера![]()
![]()
![]()
Druga stvar, i mene zaista zanima tematika tvog naucno-istrazivackog rada. Zelim ti mnogo uspeha i istrajnosti u tome, a posto se i sama bavim profesijom koja ukljucuje poznavanje i izgradnju teorijskih postavki (a plus toga dosta sam citala i citam literaturu koja se tice studija roda i queer teorija), ako ti bude trebala pomoc - zovi!!![]()
Originally posted by andjelatOćeš reći kolači pride... ej stvarno to bi moglo da bude totalno cool, sad si me zagrejala za ideju Andjela... da se okupimo i malo družimo vako svi lepi i veseli, pravi smo slatkiši... Samo ne stavljajte detalje o mestu i vremenu ovde na forum, mislim treba malo opreza... nemojte se zaboraviti...
Imamo fore, pa cemo se lepo dogovoriti
svi..
Bice to jedan sweet pride
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!