Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Snow_CrystalIs She Friend or Foe?
Bez ljutnje ali ja volim curice i to PRAVE curice a ne da ispod suknjice vidim buzdovan...![]()
Originally posted by LoreleyMalo si mi maglovita. Ili jesi ili nisi (lav)
ukoliko je u pitanju tranvestit, onda sam protiv, ali ako je u pitanju mtf (poput mene), onda je to potpuno ok. Medjutim, ja se ne oblacim kao zensko zato sto ima vremena za to, kad budem krenula na hormonsku terapiju, i posle kad promenim pol.... bice toga...
Originally posted by LubaOprosti Luba, po čemu točno ti je maglovita? Što to ili jeste ili nije?Originally posted by LoreleyMalo si mi maglovita. Ili jesi ili nisi (lav)
ukoliko je u pitanju tranvestit, onda sam protiv, ali ako je u pitanju mtf (poput mene), onda je to potpuno ok. Medjutim, ja se ne oblacim kao zensko zato sto ima vremena za to, kad budem krenula na hormonsku terapiju, i posle kad promenim pol.... bice toga...
Originally posted by Andre87Ovo je tačno. Ja dugo nisam ništa nosila žensko, jer prosto, znala sam da me odeća neće učiniti ženom sama po sebi. Nisam želela da budem muškarac koji nosi žensku odeću, niti me je to uzbuđivalo. A i nisam smela, krila sam se. Ali sada sam "pukla"... nastojim da se obuzdam da ne napravim neku glupost, i da održim neku ravnotežu, i ne mogu da se odupirem više. Na ulici ne nosim suknje, ali je dosta toga na meni žensko. A kosa mi je duga... čini mi se da bi se ubila, ili bih nekog ubila, kada bi me naterali da se ošišam. Ali sada sve više ispoljavam sebe i svoju ženstvenost, pa zato i nosim odeću koju nosim, i zato što sve više vidim ženu u ogledalu osećam se bolje, ispunjenije, normalnije. Odeća je deo moje pojave, ne cilj i izvor zadovljstva sam po sebi.
@Luba
Luba, ako se ona oseca kao devojka..zenska odeca joj nije neophodna da to potvrdi. Dakle u pitanju su osecanja..drugo, ako je u fazi preispitivanja i informisanja i to je normalno...
Mozda situacija kod kuce nije takva da ona moze da nosi suknje i proteze na grudima. Ali to svakako ne znaci da je manje zena...Bice vremena, dok se usklade zelje i mogucnosti...
Originally posted by NikiKod mene je pocelo sasvim drukcije, pre vise od pola veka. Osim unutrasnjeg osecaja da nesto tu nije kao kod ostalih derana,Originally posted by Andre87Ovo je tačno. Ja dugo nisam ništa nosila žensko, jer prosto, znala sam da me odeća neće učiniti ženom sama po sebi. Nisam želela da budem muškarac koji nosi žensku odeću, niti me je to uzbuđivalo. A i nisam smela, krila sam se. Ali sada sam "pukla"... nastojim da se obuzdam da ne napravim neku glupost, i da održim neku ravnotežu, i ne mogu da se odupirem više. Na ulici ne nosim suknje, ali je dosta toga na meni žensko. A kosa mi je duga... čini mi se da bi se ubila, ili bih nekog ubila, kada bi me naterali da se ošišam. Ali sada sve više ispoljavam sebe i svoju ženstvenost, pa zato i nosim odeću koju nosim, i zato što sve više vidim ženu u ogledalu osećam se bolje, ispunjenije, normalnije. Odeća je deo moje pojave, ne cilj i izvor zadovljstva sam po sebi.
@Luba
Luba, ako se ona oseca kao devojka..zenska odeca joj nije neophodna da to potvrdi. Dakle u pitanju su osecanja..drugo, ako je u fazi preispitivanja i informisanja i to je normalno...
Mozda situacija kod kuce nije takva da ona moze da nosi suknje i proteze na grudima. Ali to svakako ne znaci da je manje zena...Bice vremena, dok se usklade zelje i mogucnosti...
Originally posted by andjelat
Pa luba.. ja sam se celu osnovnu, srednju skolu
oblacila kad god sam mogla.. svako pre podne
kad sam bila sama kod kuce..
To mi je donosilo neki mir.. unutrasnji..
kasnije sam samo to sve unapredila i uradila
neki comming out.. dakle, depilacije su mi normalna
stvar od srednje skole, cupanje obrvica, farbanje kose..
ali je problem sto to vremenom prestaje da sanira
unutrasnji nemir.. a taj nemir postaje sve jaci i jaci..
tako da ga i sve te aktivnosti vise ne mogu ublaziti..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!