Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By James11
Cestitam Denny...

:klap:

Nadam se da ces brzo da se oporavis od operacije...

Jedva cekam tvoj novi post... :)
By dennyboy
ljudovi, ne brani meni moja zena nista, ona samo jako i lepo brine o meni i za mene. lepo je to vanilapuff provalila.

i ja naravno jedva cekam da vam svima prenesem utiske na grupi uzivo ali i ovde i to cu sve potanko i uciniti cim budem smeo i mogao da sedim na stolici. ovako stojeci ne smem i ne mogu dugo.

ljubim vas sve punoooooooo!:smirk:
Korisnikov avatar
By Momo
Ehej dennyboy drago mi je da se lepo oporavljas :)
Ko sto rece moja vanilica, mislimo na tebe i drzimo ti fige da se sto brze oporavis.
Pozdravi zenu :)
By dennyboy
ovde samo ukratko posto sam postavio novu temu:

FENOMENALNO se osecam, i jedino jos moram da lezim preventive radi, ali evo oglasavam se ljubaznoscu nase drage moderatorke koja mi je pozajmila lapic topic.

bio juce na kontroli, jos 10 dana lezanja pa opet kontrola ali sam uspeo da dobijem papir koji je tako bitan jer tek sada sa njim mogu da menjam dokumenta sto mi je sledeci korak koji cu preduzeti cim mi dozvole da se krecem van stana.

inace ja sad sve mogu, ali jos uvek ne smem a ja sam poslusan jer znam da je to samo za moje dobro.

ljubim vas sve i pisem posle na novoj temi. ovaj segment mozemo da zatvorimo. i jos jedared svima vam hvala na podrsci i pozitivnoj energiji koju ste mi slali sve vreme operacije i kasnije a i pre.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!