Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by KiwiOriginally posted by Andre87Ja sam negde na netu našao info da mlade mtf osobe veoma često vole i sakupljaju predmete i slike u obliku sirena. Sigurno ste svi takođe čitali onu priču o ftm dečaku koji je imao ogroman diznijev poster pinokija na zidu sa rečenicom "I want to be a real boy" a njegovi roditelji jednostavno nisu kapirali zašto je tražio baš taj poster. Kao i ove priče, i ona ima srećan kraj.
Vrlo mi je bio interesantan deo o sirenama,sad znam zasto ih mtf devojke vole...imamo vec Loreley(sirena iz pesme)![]()
Originally posted by KiwiKiwi dušo, možda ću jednom. Sada ne mogu. To je u meni pokrenulo neke stvari koje su bile potisnute, da je izašlo kao najgori talog. Znaš kada se ispovrćaš pa izbaciš ono... Duša ti izađe na nos i sav si slab. Meni je trebalo dva dana da se oporavim. Još uvek me to boli, ali to je bila neka prekretnica... Kada Andja to sredi pogledaću sa DVD-a.Originally posted by NikiJao, odgledaj do kraja
Baš ste se lepo razradili ovde, svaka čast.
Ja sam uspela da odgledam deset minuta prvog videa, za ostalo nemam snage...Biće ti lakše kad odgledaš sve od početka do kraja, veruj mi
![]()
Originally posted by BornEnchanter
Upravo sam zavrsio sa gledanjem trceg dela i ne mogu da prestanem da placem. Necu moci da zaspim zbog scene kad je ona devjcica od 10 godina zaplakala. Ionako me ubi nesanica. Srce mi se slomilo u 1000000 komadica zbog ovoga. Ovo ima da umnozim i da dam svima koje poznajem da pogledaju.
Originally posted by BornEnchanterDa. Meni je srce puklo u paramparchad kad sam to video. Stvarno taj snimak treba proslediti, chisto zarad senzibilizacije okoline.. Chiji stav ostane indiferentan prema dechijim suzama, taj je po meni monstrum.
Upravo sam zavrsio sa gledanjem trceg dela i ne mogu da prestanem da placem. Necu moci da zaspim zbog scene kad je ona devjcica od 10 godina zaplakala. Ionako me ubi nesanica. Srce mi se slomilo u 1000000 komadica zbog ovoga. Ovo ima da umnozim i da dam svima koje poznajem da pogledaju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!