Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by James11mislim da razumem, nezelis da budes intiman sa nekom u ovom telu jer bi to na neki nacin potvrdilo tvoju zenskost? na neki nacin te je i dalje sram sto imas nesto sto ne zelis?
Procitao sam tvoj post u jednom dahu...
Pa da krenem:
Ono sto si rekao da niko nije znao koliko si nesrecan, tu sam se odmah prepoznao. Mislim da svi iz mog okruzenja misle da sam savrseno srecna osoba. Iako to nisam...
Da, rekao si mi da budem potpuno opusten... To i jesam. Ne smeta mi da kupim neki muski duks, patike i tome slicno. Smeta mi sto drugi (porodica, prvenstveno) pokusavaju da me ubace u fancy odecu za devojke.
Ja sam sebe prihvatio, znam ko sam, kakav sam... Meni je problem sto to ne mogu i drugima da kazem... Zeleo bih da imam nekoga pored sebe kome bih se mogao poveriti kada mi je tesko, ali opet frka mi je da se nekome poverim. Bas iz razloga da me ne odbace... Ali nadam se da cu uspeti.
Sto se sestre tice, jos ne znam... Ona je potpuno opustena osoba, moja najdraza sestra... Ali ne znam kako da zapocnem pricu, jer niko nikada ne govori o njenom licnom zivotu, pa ni ona sama...
Sto se tice onoga da sam gej - ne verujem. Mislim ne bi mi smetalo i da jesam. Prihvatam sebe potpuno... Desava mi se da mi se dopadne tip ali isto tako ponekad mi se dopadne i neka devojka...
Uh, brate, sad ispade da sam bi...![]()
Mislm, ne mogu sada da zamislim sebe sa devojkom. Ne znam da li me razumes... Ne u ovom telu. Kada bih uradio operaciju, bio bih sa devojkom. Naravno, osnovao bih i porodicu... To najvise zelim!
Uglavnom, hvala ti na podrsci...![]()
Originally posted by uoQUEERenIdenticna situacija i kod mene! (s tim sto mene devojke privlace samo kao ortakinje i nista vise...) Planiram da imam decka tek kada promenim pol, mislim da ne bih mogla da podnesem da decka privucem kao muskarac (fuuuuuuuuj)... to me najvishe i ubija... pa ja sam tinejdzerka pobogu!!Originally posted by James11mislim da razumem, nezelis da budes intiman sa nekom u ovom telu jer bi to na neki nacin potvrdilo tvoju zenskost? na neki nacin te je i dalje sram sto imas nesto sto ne zelis?
Procitao sam tvoj post u jednom dahu...
Pa da krenem:
Ono sto si rekao da niko nije znao koliko si nesrecan, tu sam se odmah prepoznao. Mislim da svi iz mog okruzenja misle da sam savrseno srecna osoba. Iako to nisam...
Da, rekao si mi da budem potpuno opusten... To i jesam. Ne smeta mi da kupim neki muski duks, patike i tome slicno. Smeta mi sto drugi (porodica, prvenstveno) pokusavaju da me ubace u fancy odecu za devojke.
Ja sam sebe prihvatio, znam ko sam, kakav sam... Meni je problem sto to ne mogu i drugima da kazem... Zeleo bih da imam nekoga pored sebe kome bih se mogao poveriti kada mi je tesko, ali opet frka mi je da se nekome poverim. Bas iz razloga da me ne odbace... Ali nadam se da cu uspeti.
Sto se sestre tice, jos ne znam... Ona je potpuno opustena osoba, moja najdraza sestra... Ali ne znam kako da zapocnem pricu, jer niko nikada ne govori o njenom licnom zivotu, pa ni ona sama...
Sto se tice onoga da sam gej - ne verujem. Mislim ne bi mi smetalo i da jesam. Prihvatam sebe potpuno... Desava mi se da mi se dopadne tip ali isto tako ponekad mi se dopadne i neka devojka...
Uh, brate, sad ispade da sam bi...![]()
Mislm, ne mogu sada da zamislim sebe sa devojkom. Ne znam da li me razumes... Ne u ovom telu. Kada bih uradio operaciju, bio bih sa devojkom. Naravno, osnovao bih i porodicu... To najvise zelim!
Uglavnom, hvala ti na podrsci...![]()
ko god da ti se dopada, u svakom slucaju je sasvim normalno![]()
kada pokusavaju da te nateraju da nosis te fensi zenske stvri, sta im kazes? ja npr kad sam bio mali, nikad me nisu silili da nosim tako nesto ali ono predlozili bi mi ponekada, ne nista napadno zensko ali ipak nesto sto bi malo koji tip nosioi oni bi mozda videli normalne pantalone ili majicu ali ja bi odma uocio neki detalj.....pa sam stlano govorio "necu, to je gej"
![]()
Originally posted by Loreley
Identicna situacija i kod mene! (s tim sto mene devojke privlace samo kao ortakinje i nista vise...) Planiram da imam decka tek kada promenim pol, mislim da ne bih mogla da podnesem da decka privucem kao muskarac (fuuuuuuuuj)... to me najvishe i ubija... pa ja sam tinejdzerka pobogu!!
Pa nesto tako... Ne znam da objasnim... Uglavnom znam sta osecam. Ne bih mogao da budem intiman sa devojkom - bar ne sada.
mislim da razumem, nezelis da budes intiman sa nekom u ovom telu jer bi to na neki nacin potvrdilo tvoju zenskost? na neki nacin te je i dalje sram sto imas nesto sto ne zelis?
ko god da ti se dopada, u svakom slucaju je sasvim normalno![]()
kada pokusavaju da te nateraju da nosis te fensi zenske stvri, sta im kazes? ja npr kad sam bio mali, nikad me nisu silili da nosim tako nesto ali ono predlozili bi mi ponekada, ne nista napadno zensko ali ipak nesto sto bi malo koji tip nosioi oni bi mozda videli normalne pantalone ili majicu ali ja bi odma uocio neki detalj.....pa sam stlano govorio "necu, to je gej"
![]()
Potpuno te razumem...
Identicna situacija i kod mene! (s tim sto mene devojke privlace samo kao ortakinje i nista vise...) Planiram da imam decka tek kada promenim pol, mislim da ne bih mogla da podnesem da decka privucem kao muskarac (fuuuuuuuuj)... to me najvishe i ubija... pa ja sam tinejdzerka pobogu!!
Originally posted by uoQUEERenDa, upravo to!
to je sve ok, sad ti se sprema ta kulminacija i verovatno i trenutak kada ces bar nekome da kazes ili da nesto poduzmes. u pocetku je svaki korak tezak.
ako ikad trebas nekog za razgovor, javi mi se na PM, ok? jer i ja sam isto kroz sve to prosao.
Originally posted by mmikiHvala na dobrodoslici, kao prvo...
Dobrososao!
Moram da priznam da mi je ovakav nacin razmisljanja potpuno nezamisliv..... Ti si u stvari str8 ali zelis da budes musko misleci da ces se "pronaci" ako rotiras i pol i orijentaciju.... hmmmm, pre svega dobro dobro razmisli (mada mislim da ako ti o tome nisi razmisljala ko jeste..?)... sve u svemu MNOGO srece i veruj u sebe! Zivi svoj zivot a ne zivot svoje tetke ili babe, pa i majke.![]()
Originally posted by Andre87Hvala Andrej...
James,mislim da ce ti koristiti sledece teme:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=21946
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=24904
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 941&page=2
(pogledaj i trecu stranu…)
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=31077
Takodje ako nekad osetis potrebu..slobodno mi shibni mail, a mozda se sretnemo i na messenger-uIzvinjavam se sto ne navracam cesce na forum...
Originally posted by James11Originally posted by mmikiHvala na dobrodoslici, kao prvo...
Dobrososao!
Moram da priznam da mi je ovakav nacin razmisljanja potpuno nezamisliv..... Ti si u stvari str8 ali zelis da budes musko misleci da ces se "pronaci" ako rotiras i pol i orijentaciju.... hmmmm, pre svega dobro dobro razmisli (mada mislim da ako ti o tome nisi razmisljala ko jeste..?)... sve u svemu MNOGO srece i veruj u sebe! Zivi svoj zivot a ne zivot svoje tetke ili babe, pa i majke.![]()
Nisam te skontao, sta ti je nezamislivo?
Iz tvog posta sam skontao da mislis da se ja cisto zezam, pretvaram... Odmah da ti kazem - ja ne zelim da budem musko samo iz nekog zezanja tipa "ej hajde da vidim sta je tu zanimljivo, da probam malo i ja"...
Tako se osecam od kada znam za sebe!
I tako se oduvek ponasam!
Veruj mi, o svemu razmisljam vec odavno, godinama...
Sada jednostavno kontam da ne mogu da okrenem glavu i pravim se da ce proci... Nije to grip!![]()
Hvala na lepim zeljama...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!