Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by shishmish
mene cudno gledaju i kad kupujem prema svom polu, i kad kupujem suprotno...

primer 1: ulazim u radnju lee cooper... i na muskom odeljenju mi kazu da je zensko dole...
sidjem dole i nadjem super farmerke u cudne poglede prodavacice......
popnem se gore gde je kasa i snimim super majicu...
ali... zaboga... to je muska majica, rece prodavacica.
uzmem ja da je probam ipak (iako je muska, zamislite) i izadjem iz kabine...
prodavacica zabalavi, kaze da mi stoji bolje nego nekim tipovima koji su je probali...
a majica kao da je sivena za mene.
:giggle:

Kupovala sam i musku i zensku garderobu bez problema, jedina situacija koja je bila komplikovana je kada sam kupovala muske bokserice za zensku osobu. Naime rekla sam prodavacici:
ima uze kukove od mene, jel bi JOJ ova velicina bila okej?
Mislis MU?
Ne, JOJ. Za zensko je.
Ali ovo su muske bokserice.
Znam.
/pocela da kapira/:trebaju ti muske bokserice za zensko?
Da, nosi iskljucivo muske bokserice, zato pazim koji joj model uzimam.
Aha.
Nego, sta vi mislite, da joj ja uzmem M ipak?
Pomogla mi je zena ipak na kraju, ali jako zbunjeno :giggle:

Jbg, nekad stvarno nemam blama, niti se trudim nesto da izmisljam.
:zvezda:
Korisnikov avatar
By shishmish
jedne sam uzela uz izgovor da kupujem decku... (cudo pa nisu pomislili da sam peder)

u poslednje vreme sam u fazonu.. sta me boli... ima da kazem da uzimam za sebe i da ih ja nosim, sta njih briga! jos da im nesto objasnjavam!

volim muske boxerice...
cak nosim i muske kupacke leti kao sorc i niko ne provaljuje!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by andjelat

Prodavac je tu da proda robu, a da li cu ja da koristim za oblacenje
ili za pranje prozora, moja stvar..

:up:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Nanny Ogg

Jbg, nekad stvarno nemam blama,
Ni mi !
Skoro sam u METRO-u probala komplet musko odelo sa sve sakoom itd, setkala se okolo, jos me i Vanilica spopadala i zaskakala i niko nam nista nije rek'o :D
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Momo

Ni mi !
Skoro sam u METRO-u probala komplet musko odelo sa sve sakoom itd, setkala se okolo, jos me i Vanilica spopadala i zaskakala i niko nam nista nije rek'o :D
vi ste moji idoli !!!!
Korisnikov avatar
By Momo

Ni mi !
vi ste moji idoli !!!!
:D
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Loreley
"Kada se samo setim onih vreća od pantalona koje sam ranije nosila, fuj..."

E upravo takve ja sada moram da nosim......i muka mi je od njih!
Najgore od svega je to sto ne smes ni da se zaustavis ispred
radnji zenske obuce ili Women'Secret-a i razglednes, a da te pritom ne gledaju kao ludaka.
Inace, resila sam da u sto skorijem vremenskom periodu resim problem uskladjivanja pola sa rodom,
jer ako se moja adolescencija ovako nastavi, i ja cu biti musko od 90kg i 2m, a to definitivno ne bi valjalo.
Inace, muka mi je i od jbng polnog organa koji me non-stop zulja u farmericama pa izbegavam i da ih nosim. Ponekad mi stvarno dodje da ga odsecem po kratkom postupku.
A ponuda odece i obuce za krupnije devojke....I VISE NEGO OCAJNA!!! Samo se pitam gde li cu da se ja obuvam... Zemun mi i nije bash blizu...
Ma nije tako tragično dušo. Recimo, ja ladno obučem sve žensko, farmerke, rolku, neki šal, stavim ženski parfem, i nije neka frka. Ljudi primećuju, ali nije tako upadljivo. A meni je totalno super, posebno volim farmerke, one koje su gore "knap", a od kolena na dole su široke. Strava mi stoje. Jedna prodavačica mi je pomogla da izaberem par za sebe, pa sada znam tačno koji mi broj odgovara. Kupiću obavezno još jedan par, ali ću samo da uletim u radnju i kažem dajte mi broj 30... ito je to. Otkriješ koji broj garderobe nosiš, pa će ti biti lakše da kupuješ...
Sada ti se čini da će to da bude strašno ako nosiš nešto žensko pa neko primeti, da će svi da upiru prstom u tebe, ali ima mnogo lepih ženskih stvari koje možeš da nosiš a da ne privlačiš mnogo pažnje. Ali ljudi u svakom slučaju primećuju. Ja sam se pomirila sa time, jer jednostavno, čini mi se da nebih imala snage da živim i dalje kao muškarac potpuno neispoljavajući sebe. Nemam snage čak ni da zamišljam kako bi to bilo... Ubila bih se kada bih morala da potisnem sebe i glumim muškarca koji se uklapa.
Danas sam oprala kosu, i prirodno mi se uvija sama od sebe, pa sam obukla rolku i farmerke, i prebacila kosu onako ženstveno na jednu stranu... Kako ta žena probija napolje i ja to vidim u ogledalu... ne mogu ti opisati kako se osećam... Umela sam da budem srećna, ali ovako... srce mi je puno... Uh... dođe mi više puta da pobacam sve muške stvari iz ormana... ali nekako se obuzdavam. To je neverovatno kako se sada osećam, kada to uporedim sa ranije. Bila sam potisnula osećanja prema svom ispoljavanju, tako da sam u najboljem slučaju bila ravnodušna prema sebi. U jednom trenutku sam sebe bacila u duboku tamnicu i zaboravila na ključ... A sada, toliko sam srećna i volim sebe, jer se sve više realizujem. A svi koje znam reaguju vrlo pozitivno, tako da mi je super. Ljudi nisu glupi, cene te prema onome ko si kao osoba i kakva si, šta znaš i možeš. Ako pri tome zračiš nekom pozitivnom energijom i nastupaš "na nivou", mnogima ćeš se dopasti. Mene na poslu skoro obožavaju... Pozitivna osećanja se prelivaju na druge i oni to osećaju, tako koliko god to izgledalo čudno nekome, moja osećanja mi kažu da je ovo jedna od najboljih stvari koje sam uradila u životu...
Bolje je da sada nađeš način da ispoljiš to što jesi, jer u suprotnom u jednom trenutku pritisak može postati preveliki. Ja sam uspevala dugo da sve to nosim u sebi i trpim, i budem kao neki prosečan momak, ali u jednom trenutku sam rekla da ne mogu više... Nerma šanse da se vratim u to...
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Zvonce87
Originally posted by Zonche
Zato sto sam musko od 90kg i 200cm sa nogom od 44 i gledali bi me ko da sam poludeo
Potpuno isti problem i kod mene, Zonche, s tim sto sam teza od tebe, ali niza za 10 cm, i nogice 45,5 jbg....
Nemam pojma gde ima i da li uopste postoji radnja u Bg sa zenskom obucom sa velikim brojevima.Nasla sam nekoliko sajtova na netu sa kompletnim asortimanom koji MtF osobama treba, ukljuchujuci chizme, koje su mi sada najproblemaichnija stvar, i nisu skupe da se naruche, al jedini je problem taj sto nemam dovoljno poverenja u to naruchivanje preko neta.
:hmm: ....da mi ne otmu moj tesko zaradjeni novac :kopa: a ne posalju nista.Dobro, nije bas tesko zaradjen, hehe :teletabisi:

KISS
:trans:
Zvonce, na Zelenom vencu postoji radnja gde prave žensku obuću, imaju brojeve do 43,5. Takđe ima jedan obućar u blizini Kalenić pijace, između Sime Miloševića i 22 Decembra, kažu da radi po narudžbini. Videla sam jedan ženski par koji su tu napravili, i bile su ekstra kvalitetne.
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Zvonce87
Originally posted by Zonche
Zato sto sam musko od 90kg i 200cm sa nogom od 44 i gledali bi me ko da sam poludeo
Potpuno isti problem i kod mene, Zonche, s tim sto sam teza od tebe, ali niza za 10 cm, i nogice 45,5 jbg....
Nemam pojma gde ima i da li uopste postoji radnja u Bg sa zenskom obucom sa velikim brojevima.Nasla sam nekoliko sajtova na netu sa kompletnim asortimanom koji MtF osobama treba, ukljuchujuci chizme, koje su mi sada najproblemaichnija stvar, i nisu skupe da se naruche, al jedini je problem taj sto nemam dovoljno poverenja u to naruchivanje preko neta.
:hmm: ....da mi ne otmu moj tesko zaradjeni novac :kopa: a ne posalju nista.Dobro, nije bas tesko zaradjen, hehe :teletabisi:

KISS
:trans:
Za sve čija vrednost prelazi 20 USD, odraće te kao zeku na carini. Carina nije skupa, ali zato špediteri nemilice otimaju... Bila sam naručila jednu knjigu iz inostranstva, vrednost oko 22 USD, na kraju sam platila za nju skoro 90 USD. A o maltretiranju da ne pričamo... Samo neke zaobilazne varijante dolaze u obzir ako narueno prelazi 20 USD.
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by rupaul
ja kad kupujem šminku ili garderobu to radim uvek obučena adekvatno.nije mi problem da u sred bela dana odšetam skockana do jasmina.u zemunu me prodavacice vec znaju.Recimo u Bežanijskoj mi je kozmetičarka a tamo i kupujem cipele.Kada me oda glas(a samo to me oda),prodavačicame upitno pogleda,ali blagi osmeh sve rešava.
Kupovala sam dva puta u tom Jasminu u Zemunu nešto, i baš me je prijatno iznenadilo kako se prodavačice ponašaju okej... Znači da si ti već otkravila situaciju... :)
Korisnikov avatar
By femme_fatale

primer 1: ulazim u radnju lee cooper... i na muskom odeljenju mi kazu da je zensko dole...
prodavacica zabalavi, kaze da mi stoji bolje nego nekim tipovima koji su je probali...

Kupovala sam i musku i zensku garderobu bez problema, jedina situacija koja je bila komplikovana je kada sam kupovala muske bokserice za zensku osobu. Naime rekla sam prodavacici:
Mislis MU?
Ne, JOJ. Za zensko je.
Znam.
Aha.

Totalno ste super, keve mi!
Korisnikov avatar
By femme_fatale

Ni mi !
vi ste moji idoli !!!!
A to bi bila totalno fora... Zamislite da se okupimo pa odemo, nas desetak recimo u Metro, da kupujemo garderobu prema svom rodu, ili već željama... mora da bi prodavci popadali u nesvest... :B
Korisnikov avatar
By uninvited
Jednom sam bila negde....amm mislim u Pancewu (na pijaci) elem.. bila sa mojima,oni nesto kupowali..i sad ja bzwz snimila neku cool majcu koja je totalno neutralna... tj kao strukirana muska or whatever, nego...ja kao - jao sto je lepa.. a neki prodawac kinez kao - to = muska... ja kao - pa bas me briga, skidaj to da widim! I kupix je narawno :D
Inace kupujem stwari koje mi se swide... ne bitno za koji pol... :angel:
Bas te briga, tamo da ti neki prodawac glumi psihologa il koga god... my drugarica po tom pitanju je najjaca, ume tako da obrusi nekulturnim prodawcima :D ipak je musterija u prawu :spin:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Niki
A to bi bila totalno fora... Zamislite da se okupimo pa odemo, nas desetak recimo u Metro, da kupujemo garderobu prema svom rodu, ili već željama... mora da bi prodavci popadali u nesvest... :B
Ja mislim da je to super ideja, mozemo posle onih kolaca na Kalenicu!

U METRO-u moze sve :lizalica:

Ja recimo kad udjem prvo stavim neku kacigu na glavu i uzmem neku loptu cisto da se zabavljam dok kupujem (jer prvo ide taj sportski odeljak), jednom sam cak naletela na prodavacicu dok sam bezuspesno pokusavala da vrtim onaj kotur -hula hop,i niko mi nikad nista nije rekao :bicikl:
posle lepo sve te stvari vratim na mesto :D

Mozemo tamo slobodno da napravimo mini modnu reviju ispred onog ogledala koje je na sred odeljka za garderobu.

Super je METRO, bas su poslovni, nije njima bitan odnos pola i roda vec da prodaju robu, koja naravno mora prvo da se proba :D
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Originally posted by Niki
Ja mislim da je to super ideja, mozemo posle onih kolaca na Kalenicu!

U METRO-u moze sve :lizalica:

Ja recimo kad udjem prvo stavim neku kacigu na glavu i uzmem neku loptu cisto da se zabavljam dok kupujem (jer prvo ide taj sportski odeljak), jednom sam cak naletela na prodavacicu dok sam bezuspesno pokusavala da vrtim onaj kotur -hula hop,i niko mi nikad nista nije rekao :bicikl:
posle lepo sve te stvari vratim na mesto :D

Mozemo tamo slobodno da napravimo mini modnu reviju ispred onog ogledala koje je na sred odeljka za garderobu.

Super je METRO, bas su poslovni, nije njima bitan odnos pola i roda vec da prodaju robu, koja naravno mora prvo da se proba :D
Ovo zvuči strava... Nisam nikad bila u Metrou, definitivno ću morati da odem... samo da stigne malo parica...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Imate na crvenom krstu prodavnicu zenskih cipela koja
ima velike brojeve.. Malena je radnjica i nalazi se izmedju
stanica trolejbusa na samom krstu i jedne kasnije u Vojislava
Ilica.. sa desne strane ulice.

Inace, ranije me je bio blam, i nesto sam uvek smisljala neku pricu
za prodavce.. Sada me bas briga.. Cak mi i prija kad se tripuju..
Nek se tripuju kad nemaju druga posla..

Uopste nemam problem vise sa tim..

Udjem i kupim ono sto mi se svidja. A na komentare
kazem samo jasno i glasno PA? Ne razumem vas?

:vestica:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
andjelat! vodices me tamo cim budem imala malo vremena!

posle ja vodim na kolace...ili sta vec...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa rekao je da ne ne smem...

Ali.. valjda mogu jednu malu, bezveznu krempitu da smandrljam?

A?

Sta mislis?
:cvece:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
andjela!!!!!!

idemo na kafu!!!! ili neku salatu....neko voce...smislicemo nesto superzdravo....
By Swanheart

Mislis MU?
Ne, JOJ. Za zensko je.
Znam.
Aha.

sto volim te nadrkane prodavachice :sekirica:

Swan ulazi u Springfild
swan: lepo i kulturno dobar dan dacete mi tu torbu
prodavachica: to je mushka torba
swan: a ja sam Petar Pan
prodavachica: zgranuto gleda
swan: dakle, da kucam sama racun ili cete vi
prodavachica dignutog nosa odlazi na kasu, pakauje i kuca rachin

sledecih par dana Swan je dovela jos par ortakinja koje su kupile iste takve torbe :smeh: a prodavachica tjurka nije rech rekla...

a na komentar:"to je mushko" samo oblentavim facu i kazem :"da, pa?" i nema raspravke vishe.

:peace:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja prema njima na prvu loptu budem superljubazna (prodavacice)...ali ako mi nesto lupe, obavezno ih urnisem!
Korisnikov avatar
By colorado
Iz nekog razloga, nijedna trgovkinja se nije zacudila kad sam joj sa svojih 195cm visine trazio zenske farmerice. Na pijaci u ZRu se jednom jedna cak ubila da umesto mene ide od tezge do tezge da mi trazi farmerice i da mi ih donosi da probam. Jooooj sto je bila srecna kad mi je nasla zenske farmerice koje mi odgovaraju!!!

Joj sto sam tek ja bio srecan sto mi je nasla farmerice koje mi odgovaraju....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a tek sto sam ja sretna sto ti imas farmerice koje ti odgovaraju
Korisnikov avatar
By colorado
A ti - kako se ti osecas po pitanju mojih farmerica?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hm...meni ne stoje nesto bas...taman su, ali nisu kroj za mene...
Korisnikov avatar
By colorado
Pokusavam da zapocnem komunikaciju i s drugim forumasima, cico.... SHVATI!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!